Звездни компромати- 61 част

• 80 725
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
На мен пък Сури си ми харесва. Красиво дете е. Кипрят си го и си го обличат както му харесва, защо пък не. Моята също обича да се облича така - винаги иска да е розова принцеса - защо да не доставя това удоволствие на детето? А и всяко дете си обича да се глези - един път са деца. То и ние обичаме, ама не винаги има кой да ни угажда  Mr. Green

# 541
А защо се изключва вариантът самото дете да иска да е такова? Аз също като дете съм обичала да си играя с "мъжки" играчки(както Шайло с меч), с къса коса съм била, не съм обичала рокли. Зачитала съм се в теми за малките деца, и майки споделят как като си наумят малките момиченца  например, че ще са "льозови" и дотам, никой не е в състояние да го облече по различен начин. Може би Шайло се чувства добре точно така.

# 542
Малей, аз колко съм изостанала  ooooh!
и аз си мислех, че Шайло е момче, а и името ми звучи мъжко.
А по въпроса за децата - със сигурност родителите възпитават в тях обич или не към нещо. Аз например избягвам реплики от рода на "Недей да плачиш нали си мъж" или "Куклите са само за момичета". Не виждам нищо лошо на мъж да докривее и да поплаче или да е добър баща и съпруг, като помага и с децата.

# 543
  • UK
Момиче е, просто й харесва да се облича като момче, защо не?
Надали самата тя си налага този "стил"  Wink Вкусът при децата в доста от случаите се възпитава. Шайло е прекалено малка, за да се ориентира в типично момчешки стил. Може би мама и тати са й помогнали  Grinning
Глупости, Шайло е достатъчно голяма, за да си избира какво да облича и си е избрала това. Така й харесва, както на Сури й харесва да се кипри и да ходи с токчета. Естествено, че сами си избират.

# 544
  • In The Middle Of Nowhere
Аз съм на личното ми мнение, че Шайло е прекалено малка за да си избира определен тип облекло или визия, още повече момчешка подстрижка. . странно ми е малко да го контят детето като момченце, ама нищо де щом пък така са решили тяхна си работа, лошо няма..
Сури пък ми харесва, какво му е на детето, има нещо интересно в нея, очичките й са интересни, дръпнати някакси. Забелязвам, че е доста коментирана в тези теми  Simple Smile

# 545
  • UK
Сериозно, имаш ли наоколо 4-5 годишни, та да видиш колко точно са големи или малки?

# 546
  • София
Стига бе  Shocked Шайло - момиченце?! Не мога да повярвам, то и името му едно мъжко (на български), пък и изглежда като момченце   Simple Smile

# 547
Стига бе, сериозно ли е толкова ужасно момиченцата да са с къси коси и да не приличат на мъфини?!

# 548
  • София
Че кой пък е казал, че е ужасно?!
Струва ми се нормално да ти личи пола на пръв поглед, а не след задълбочено разследване, ама аз сигурно съм консервативна.

# 549
  • София
Че кой пък е казал, че е ужасно?!
Струва ми се нормално да ти личи пола на пръв поглед, а не след задълбочено разследване, ама аз сигурно съм консервативна.

Peace
Аз по-скоро се опитвам да вкарвам детето в някаква златната среда, ако изобщо има такава.
Нито ще ходи остригана като момченце, нито ще ми се пудри и гримира на 4-5 годишна възраст. Вярно, че вече ходи с лак моята пикла, но това е един вид "от мен да мине"  Blush
Мърморанке, колкото и да ме убеждаваш, не мога да приема, че едно дете на 4-5 години ще ми налага вкусовите и стиловите си предпочитания  Naughty Нали разбираш, че при този модел на възпитание нищо чудно детето ми да цъфне вкъщи изрусено на 10 годишна възраст. Как ли пък не!
Та в тази връзка Сури Круз е прекрасно момиченце, но като че ли прекалено много й позволяват и угаждат. Дано след време да не им се върне тъпкано на родителите.

# 550
# 551
  • София
Децата на звездните родители също имат право да преминават през различни периоди, да се заявяват по един или друг начин. Трудно се пораства (а форумът пък изобилства с такива примери), дори при относително простички обстоятелства, а какво остава когато всичко около семейството е усложнено.
Цитат
не мога да приема, че едно дете на 4-5 години ще ми налага вкусовите и стиловите си предпочитания 
Мъчно ми стана, защото разпознах себе си преди години. Те и децата помагат на родителите да порастнат и да се променят.

# 552
  • UK
Тонкабонка, ще си говорим пак след година-година и половина. Simple Smile

# 553
# 554
  • In The Middle Of Nowhere
Много ми харесва като момиче на тази снимка и други, които съм виждала Анджелина Джоли, сега ми е много кокалеста и жилава за моя вкус. И Лейди Гага на ученическата снимка е много нежна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт