Звездни компромати- 61 част

• 80 729
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Smartie, изчерпателна, както винаги, поздравления!   bouquet

# 526
Ауууууу, Бубе, стегни го малко!  Wink
Това тук на нищо не прилича!

Рано му е още за такава коремна обиколка! А и за подстригване плаче!
С други думи трябва да действаш по системата на Макаренко - "Бой, стригане и глад!"  Mr. Green

Уффф..мен повече ме притеснява мъжът до него... Не, че не може и да е just friend, ама нали друго се говори..  Crossing Arms (но все пак не вярвам, че е гей..ма може и само надежда да е, маскирана под прикритието на "усещането" ми за нещата  ooooh! )

П.С. Не знаех, че това (Славея) е дъщерята на Наско Сираков. Готина е според мен. Те нямаха ли две дъщери? Как изглежда другата?

# 527
  • Sofia
http://www.donbalon.eu/content/pics/100805.jpg  Това е другата,казва се Виолета.

# 528
Виолета е по-умната и амбициозна, с такива впечатления съм останала, когато гостуваха на Слави. Искаше да става финансист май.

# 529
  • София
Смарти, добре го каза  Peace Аз също недоумявам какво е това настървение у някои да плюят срещу непознати хора. И да допълня, че не бих имала нищо против да имам "дирника" на Славея и да го пъча като нея  Grinning
Колкото до Никол Кидмън - твърдението, че на млади години е била много грозна - това напълно ме срази  Joy

Жизел Бюндхен
Дженифър Лопез на път за "Късното шоу"  Heart Eyes
Сури Круз
Лейди ГаГа
Памела Андерсън на някакви ТВ награди
Дженифър Анистън
Дженифър Лопез
Шайло с Пакс

# 530
Шоуто в Big Brother трябва да продължи - 5 нови семейства влизат в Къщата, сред тях са близнакът на Мис България Ивайла Бакалова и треньорът по бойни изкуства на Бойко Борисов -  http://avtora.com/news/nowini/5_nowi_semeistwa_w_big_brother_sre … _na_boiko_borisow    Simple Smile

# 531
Сори за спама, но Ивайла Бакалова има близначка сестра - Божидара, а това й е "просто" брат.  Peace

# 532
  • София - град
Не е компромат, но ми се струва интересно Андреа продължава със световните проекти. Сега е записала дует с Mario Winans

Пенелопе Крус и Meryl Sreep на корицата на ФР  VOGUE
JESSICA ALBA

# 533
Сега много хора може и да ме нахокат, но какво да направя пък... чак толкова подробно не им следя на Бранджелина живота и в един момент се обърках.
Абе Шайло... то момченце ли е? Embarassed

# 534
Сори за спама, но Ивайла Бакалова има близначка сестра - Божидара, а това й е "просто" брат.  Peace
Ивайла има трима братя  Peace

# 535
  • In The Middle Of Nowhere
Сега много хора може и да ме нахокат, но какво да направя пък... чак толкова подробно не им следя на Бранджелина живота и в един момент се обърках.
Абе Шайло... то момченце ли е? Embarassed

Toчно това си помислих и аз в първия момент като го видях, защото бях останала с впечатлението че е момиченце  Thinking явно съм забравила този факт около първородното им/нали така/ дете

# 536
  • UK
Момиче е, просто й харесва да се облича като момче, защо не?

# 537
  • София
Надали самата тя си налага този "стил"  Wink Вкусът при децата в доста от случаите се възпитава. Шайло е прекалено малка, за да се ориентира в типично момчешки стил. Може би мама и тати са й помогнали  Grinning
Може би Анджелина и Брад не се стремят да възпитават суета в децата си и лично аз смятам, че добре правят Peace
Я вижте Сури например каква е пудра. Интересно дали Кейти няма пръст в тази работа. Пък после пишат, че детето било разглезено и капризно. Не е виновно, родителите са за бой   Crazy

# 538
Така както е на тази снимка и късо подстригано и реших, че погрешно съм знаела за момиченце. Ама явно заради подстрижката.

Иначе защо не, защо да... не знам, не смея да се изказвам. Деликатен въпрос. Просто реших, че аз грешно съм знаела през цялото време.
Действително, че Сури е малко неприятно дете. Даже и само за гледане по снимки. Нищо, че е детенце.

# 539
  • В страната на бурите
Чарли Шийн оплешивя  Mr. Green

http://www.arenabeauty.com/звезден-имидж/трансформации/1/895/Чар … -Шийн--оплешивя!-

Чичо Чарли от Двама мъже и половина се е обръснал гола глава

Общи условия

Активация на акаунт