Звездни компромати- 61 част

• 80 736
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Никол Кидман например се вижда ,че е била много грозна жена, която посредством много работа върху себе си изглежда симпатична сега.
Е това направо ме разби Joy

Айде стига бе!

# 511
Никол Кидман например се вижда ,че е била много грозна жена, която посредством много работа върху себе си изглежда симпатична сега.

Айде стига бе!
На мене също ми е адски противна тази жена-чудя се какво хубаво виждат много хора в нея Crazy

# 512

Айде стига бе!
На мене също ми е адски противна тази жена-чудя се какво хубаво виждат много хора в нея Crazy

И аз така  Laughing

# 513
  • In The Middle Of Nowhere

Споделям това мнение. На 'младите' снимки изглежда ужасно. Сега и тя има някои лоши и издайнически снимки като повечето известни, но извън тях изглежда чудесно за годините си. Даже на кадри от скорошни събития направо си спомням, че бях възхитена - примерна снимка:
http://majorityap.com/wp-content/uploads/2010/02/Nicole-Kidman-Democrat.jpg
Отделен е въпроса, ако на някой не му харесва леденото й излъчване.
Не знам защо хората остават с впечатление, че тя изглежда едва ли не само като на гореспоменатата снимка  Thinking

# 514
Аз харесвам Никол Кидман във всяко едно отношение! Мисля, че има интелигентно и същевременно нежно излъчване, въпрос на вкус може би.

# 515
haha , на Илияна Раева дъщерята каква дупара е отпрала :
http://85.14.4.132/uploads/tinymce/2009/maj/ivo/194/sl3.jpg
тоз дирнир как ли изглежда без фотошоп ??! попремина ''девойката'' 25 години , принцът не е дошъл още и тя минава в атака ...

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 20:58 от therese

# 516
Защо Simple Smile, момичето е доста слабо и изглежда страхотно, за какъв дирник иде реч?
А 25 г. ли е допустимата граница за безбрачие Rolling Eyes

# 517
haha , на Илияна Раева дъщерята каква дупара е отпрала :
http://85.14.4.132/uploads/tinymce/2009/maj/ivo/194/sl3.jpg
тоз дирнир как ли изглежда без фотошоп ??! попремина ''девойката'' 25 години , принцът не е дошъл още и тя минава в атака ...
Илиянана нейните години беше много красива.
Дъщеря й май на татко си прилича. Thinking

# 518
Защо Simple Smile, момичето е доста слабо и изглежда страхотно, за какъв дирник иде реч?

Аз също смятам така!!!

# 519
ами не е , ама времето лети , така се търсят богати мъже , като чалгарките , на мен ми е много противно някоя жена като се гъзи така с призива : '' набучи ми го отзад '' ,
а фотошопът е загладил всичко , представям си без него какво е ...

# 520
Тя е от доста богато семейство и може да има много заможни мъже просто ей така, защото се движи в такива среди, и защото е хубава Simple Smile. Не мисля, че всички хубави жени са такива само и единствено заради нечия чужда намеса Simple Smile. Все едно, жива и здрава, на мен снимката ми харесва.

# 521
мен пък не , много ми е евтино и курвенско , ама много и това е начин да се покаже в обществото , с голия си гъз , ами като са богати родителите да се покаже по някакъв друг начин , а не като магистралка ...

# 522
Славея е готина със и без фотошоп,но и аз не доумявам при положение ,че вече е популярна защо и е такъв вид изява.Какво след 25год. ще развява списанието и ще си се възхищава ли?

# 523
мен пък не , много ми е евтино и курвенско , ама много и това е начин да се покаже в обществото , с голия си гъз , ами като са богати родителите да се покаже по някакъв друг начин , а не като магистралка ...

Парис Хилтън също е богатата наследница, но на доста разголени снимки съм я виждала! Peace Това не я прави да изглежда чак като магистралка!

# 524
Кво ви пука че някой си разголил дирника? Laughing Неин си е, ще си го бучи и пъчи колкото си иска.
Вашите дирници е ясно, че са дълбоко забулени и са притежание единствено на благоверните ви. Peace

Славея никога не ми е харесвала особено, именно заради леко вулгарното й излъчване. И не, не смятам, че една гола фотосесия те прави магистралка.
Грубото и арогантно държание, както и желанието на всяка цена да оплюваш непознатите жени обаче, навява нещо вонливо.

Общи условия

Активация на акаунт