Звездни компромати- 61 част

• 80 741
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Джулия Бул може би има яки и то нескопосани пластични интервенции, затова изглежда толкова гротескно. Не знам дали има снимки от младините й, да я видим как е изглеждала в лице. Облеклото и е доста кичозно за моя вкус, но на моменти по-скоро от лицето й и яркия грим се получава като карикатура.

В Отчаяните съпруги,когато беше на гости тази събота показаха снимки от младите и години, и наистина е била много красива жена!

# 496

Нора Нова е била певица, и тя като Леа Иванова е пяла на Запад в ония години, из разни барове и заведения, различна е от тоя ''елит'' мисля ...

Била е певица, да. Колко е на нивото на Леа Иванова не искам да коментирам, че ще решите, че лично й имам зъб  Rolling Eyes
Сключва фиктивен брак, за да емигрира , имала е кариера, ако се вярва на уикипедия е продължила цели 3 години , или поне толкова са били забележимите й участия ( 20то място в класацията на ФРГ+ легендарното участие на Евровизия от страна на ФРГ, където е взела цели 9 точки). Сравних я с Джулия Бул,  защото и тя очевидно е била опортюнистка, особено по отношение на подходящите мъже.
Харесах й коментарите при ИиА за ББФ, но до там.
Нямам илюзии, че е била каквато и да е светска личност ( освен от миманса) някъде.

# 497
# 498
През годините така и не можах да реша за себе си харесвам ли студената кукленска красота на Никол Кидман или не.
В последно време обаче везните все повече взеха да накланят към "не". Какво направи с лицето си не знам, но промяната не ми допада.

# 499
Как какво прави? Сложи си скули и устни. Последните, макар да не са чак като на нашите певачки, пак са лесно забележими при бегъл преглед на снимките ú от някога. ЦЪК тук например най-видимо. Иначе това и друг път е показвано в темата.

# 500

Ауууууу, Бубе, стегни го малко!  Wink
Това тук на нищо не прилича!

Рано му е още за такава коремна обиколка! А и за подстригване плаче!
С други думи трябва да действаш по системата на Макаренко - "Бой, стригане и глад!"  Mr. Green

# 501
  • In The Middle Of Nowhere
През годините така и не можах да реша за себе си харесвам ли студената кукленска красота на Никол Кидман или не.
В последно време обаче везните все повече взеха да накланят към "не". Какво направи с лицето си не знам, но промяната не ми допада.

Ми и тя е на години вече ...

# 502

Ми и тя е на години вече ...
Мммммм да, никога не е късно да станеш за резил!

# 503
Чак пък за резил не бих казала, че е станала.

# 504
Кидман я харесвах много, имаше много свежо и естествено излъчване, но след операциите доби вид на поредната холивудска актриса-масовка с корекции, направо се "оризили". Ако беше приела че остарява и не беше предприела тези корекции  щеше да изглежда по-добре. Но това е мое мнение Peace

# 505
Аз съм съгласна с теб, но пак казвам, не смятам, че е станала за резил. Нито виждам приливащ силиконов бюст, нито огромни джуки,  нито кой знае какви фрапиращи корекции.
И на мен не ми харесва такава, но резилите ги наблюдавам другаде, не при нея.

# 506
# 507
# 508
  • София

Галена много яка тук Flutter

# 509
Как какво прави? Сложи си скули и устни. Последните, макар да не са чак като на нашите певачки, пак са лесно забележими при бегъл преглед на снимките ú от някога. ЦЪК тук например най-видимо. Иначе това и друг път е показвано в темата.
Нашите певачки си слагат цици и коса, а Холиведските звезди си правят носа,брадичката,бръчките опъват,липосукции.Но го правят така ,че да изглеждат естествено.Просто една фолк певица
 и без операция на циците или устата може да изглежда като киборг само с една руса коса.
Никол Кидман например се вижда ,че е била много грозна жена, която посредством много работа върху себе си изглежда симпатична сега.

Общи условия

Активация на акаунт