Звездни компромати- 61 част

• 80 738
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • O.A.E./ Пазарджик
и снимка на Майкъл Сколфилд от Prison Break - преди и сега
http://www.arenabeauty.com/offer_images/offer_V1fbQ_Wentworth-Miller_1.jpg

Не мога да повярвам  Shocked
А какъв сладур беше  ooooh!
Не знам дали снима нещо друго, но дано да не си остане само с Призъна, защото си беше доста силен старт.

п.п. за косата - той май имаше негърска жилка, затова му е такава  Thinking

Не знам как не се умориха хората да категоризират другите по килограмите. Да са толкова слаби им коства доста диети и ежедневно ходене на фитнес. Решил е да си почине човека, качил е. На 37 е лесно и бързо. Някои вече го отписаха....Аман.

# 482
Дори на 38 след по- малко от 2 месеца  #Crazy  Бях убедена, че е на 23-24 години  Thinking

# 483
  • O.A.E./ Пазарджик
Дори на 38 след по- малко от 2 месеца  #Crazy  Бях убедена, че е на 23-24 години  Thinking
Супер си изглежда за годините набора. Невероятен чаровник е и се дължи на наистина многонационалната му жилка.  Laughing
Септември излиза филм с него- Resident Evil: Afterlife .
Така е изглеждал ноември миналата година. http://www.youtube.com/watch?v=M7Ts27lvUfM

# 484
# 485
Напомни ми за друга героиня , Нора Нова.
Нора Нова е била певица, и тя като Леа Иванова е пяла на Запад в ония години, из разни барове и заведения, различна е от тоя ''елит'' мисля ...

Не мога да повярвам  Shocked
А какъв сладур беше  ooooh!
Не знам дали снима нещо друго, но дано да не си остане само с Призъна, защото си беше доста силен старт.
п.п. за косата - той май имаше негърска жилка, затова му е такава  Thinking
всякаква жилка има, доста е смесен, и африканска,ливанска,френска,английска руска и още няколко :- )
 като актьор не очаквам нищо от него, за мен няма никакви качества,освен че е секси, той и в Присън-а само си гледаше с една и съща физиономия и вършеше чудеса и това беше...

# 486
Дори на 38 след по- малко от 2 месеца  #Crazy  Бях убедена, че е на 23-24 години  Thinking

Доста е младолик набора! Heart Eyes

# 487
# 488
# 489
  • София
Моята любимка тук се е облякла идиотски.

# 490
Риана има целулит.

# 491
# 492
Има моите страхопочитания.

# 493
Джулия Бул е доста ярко гримирана, но не мисля че тоалетите и са кичозни.Е , да, цветни са, но за жена на нейната възраст е по-зле черното.и си личи, че са дизайнерски.

# 494
Джулия Бул може би има яки и то нескопосани пластични интервенции, затова изглежда толкова гротескно. Не знам дали има снимки от младините й, да я видим как е изглеждала в лице. Облеклото и е доста кичозно за моя вкус, но на моменти по-скоро от лицето й и яркия грим се получава като карикатура.

Общи условия

Активация на акаунт