нали ви бях споменала за едно наше начинание. Правихме трансфер на замразени ембриони по празниците като беше срещата. И днес 2 седмици по-късно резултат отрицателен. Бях подготвена за това, но на 8-я ден от трансфера тайно направих един шуърчек и имаше една мнооооого бледа чертичка, а по принцип уринния тест отчита най-рано след 10-тина дни. И много се надявах днес да видя двете чертички. Но уви теста е все едно избелен с белина. Явно е имало начало на имплантация и после е спряло, така си обяснявам аз. Ама от 3 ембриончета как пък едно не си хареса мястото. Много се тормозя така ми се искаше, а сега трябва да чакаме на есен нова процедура и пак напрежение и нерви
И на всичкото отгоре ми закъснява (от утрогестана) а пък ще ходим на бал извън града за няколко дена и ще цъфна баш като сме на чуждо място. Днес си припомних кошмара който преживях преди да се роди Марти, безкрайните отриц.тестове, чакането и сълзите.Ели честит празник мила да си жива и здрава и всички останали

Съни кофти е с тия преживявания ама няма как
Няма да се тормозиш, само положителни мисли и всичко ще е наред
Честит имен ден на elleee, microelena, Елица и Косето на Ивето! С пожелания за много сбъднати мечти! Ако има и други празнуващи да се чувстват поздравени!

и Борко не говори. Казва само мама, айде и още няколко на неговия си език 
(Мина цяла вечност
сърчица
всичко с вени жилави храчки
.... Ох айде стига съм говорила за хрема...... че ми писна.
, дано всички малчугани са здравички
Обиколиха да видят другите какво си носят, дали има нещо интересно и накрая не можаха да разделят една царевица
лошото че мама е една торба с кокали къде ще се скриеш там