Отговори
# 675
Аз вчера направих първия си опит да махна памперса на Алекс. Е, беше пълен провал. Равносметката-  5-6 напикани гащи. Стигнах до извода, че явно още не може да зацепи какво трябва да прави като я издържам да пишка. Явно трябва повече търпение и упоритост.

# 676
Здравейте, момичета!

Вале, много забавно при вас  Laughing Да са ти живи и здрави момичетата и освен сестри да растат много близки приятелки.

Мая, аз през деня махам памперса, купила съм гащички и сменям като се напишка. Само като излезем и докато спи му слагам памперс, но скоро мисля и докато се разхождаме да му го махна. Надявам се и на гърне да започне да сяда. Но...всичко по реда си. И Наси опикава всичко в къщи, дивани, фотьойли, килими...  И този период ще отмине, само да ми е жив и здрав.

Аз да се похваля, на последната консултация казаха да очакваме момиченце. Много съм щастлива. Моля се само всичко да е наред.
Предполагам Илка и Диданка също знаят пола на бебовците. Надявам се да са добре и скоро да се разпишат.

Нана, и от мен имаш стиснати палци. Много бързо лето времето, кога стана време... Дай Боже всичко да е наред!

# 677
не сме приети на ясла Sad ужас толкова сме назад в резервите че не ми се мисли. За 20-30 места се борят по 100-200 деца

# 678
  • София
Здравейте момичета!!!
Крисчо пак е болен и пак ларингит. Вчера почна да кашля и то не сериозно, и днес вече се дави. Много ми е тъжно като го гледам, като го преслуша лекарката каза, че все едно кашля от дни, не от вчера. Пак ще се лекуваме без АБ, но с повече медикаменти, за сметка на това. Докторката каза, че явно е предразположен към това/баща му е асматик, дано на него му се размине Praynig/.
От няколко дни се опитвам да го науча да си казва името и го докарваме до някакво "Иши"/Криси/ Joy, иначе въобще не говори.
Светлана много се радвам за вас!!! Hug
Тофифи и аз колко нерви изхабих, просто не ми се мисли. #Cussing out
Валя много сте сладки!!!  bouquet  bouquet   bouquet

# 679
Привет народе!! Ние се завърнахме от почивка - мммм, какво блаженство, някой да се занимава със звяра по цял ден, а аз да се угоявам  Mr. Green но всичко хубаво има край, вече сме си вкъщи, Момо бърка навсякъде, все едно никога не е живял тука. Татито ни замина за Варна да снимат филм - ако видите разни луди да скачат от хеликоптери и кораби в морето, да знаете, че и той е сред тях  hahaha
На преглед не съм ходила, пропуснах си консултацията на 27-ми, да видим ако ида утре дали ще ме изгони. И ако ме вземе какво ще видим - майка ми е заложила пак на мъжко  hahaha
толкоз от мен, добре че сколасах да си пусна и поръчката за кърмаческите блузи - за който пита, срока е до утре  Hug

# 680
Здравейте момичета!!!
Крисчо пак е болен и пак ларингит. Вчера почна да кашля и то не сериозно, и днес вече се дави. Много ми е тъжно като го гледам, като го преслуша лекарката каза, че все едно кашля от дни, не от вчера. Пак ще се лекуваме без АБ, но с повече медикаменти, за сметка на това. Докторката каза, че явно е предразположен към това/баща му е асматик, дано на него му се размине Praynig/.
От няколко дни се опитвам да го науча да си казва името и го докарваме до някакво "Иши"/Криси/ Joy, иначе въобще не говори.

Алекса, и ние сме така. Фафи, покрай яслата, се съдра да кашля детето. Ама не е само той... Като се съберат няколко почивни дни и му минава, тръгне ли на ясла - айде пак кашлица, сополи.. Не си е работа, на него не му пука кой знае колко - трие сополите и продължава (научил се е да се самообсужва - търси си кърпичка и си бърше старателно носа, ако не намери кърпичка, трие, където намери  Mr. Green За името, казва се Пачо (от Фафчо  hahaha

Станал е невероятно конте, има си претенции как да бъде обличан и трябва задължително да одобри цялото си облекло, иначе пищи и не дава да го обличаш  Mr. Green Така че се почва - показвам му 2-3 бодита и той си избира, така и с пижамите, блузките и панталоните. Поне не си спомня какво има в гардероба, та си избира от предложените му... Иначе сутрин, понеже е много уморен и иска да си доспива (вдигам го към 7 и 15 за ясла) и не протестира  Mr. Green

# 681
Нана, леко и безпроблемно раждане Hug. Скоро да ни зарадваш с хубава новина, че Йоши е има братче.

Ние имаме проблем с къпането. Алекс падна преди няколко дни в банята и сега да не види коритото,  само да и намокря главата и направо скача от водата и започва да плаче.

Алекса, бързо да оздравява Криси!

Диданка, радвам се че се чувстваш добре!  И аз залагам на мъжко!

Тофи има време, гледайте се и се радвайте с Марти! Това време никой няма да ви го върне! На мен ми е мъчно, че си оставих Алекс, но в тази криза съм тихата финансова артилерия в къщи. 

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 20:18 от vita

# 682
  • София
Как сте банда?
нашият кораб ненадейно акустира у Варната! утре планираме разходка в морската + някакво тържество щяло да има за децата та и там ще се разпишем. варненки, оглеждайте се и се обаждайте Simple Smile

# 683
  • Бургас
Честит Първи Юни на всички малчугани и на техните родители че нали и ние сме деца на родителите ни Mr. Green,

Аз съм голяма патица първо нахоках сина че ни събуди с малката в 6:15 а после се сетих че е празник и не трябва да се карам. Май съм за fight.

Нана леко раждане и здравичко бебче  Hug

Диданка аз пък стискам fingerscrossed да е женско да омесиш боите.

Браво на бъбривците ви, моята Мирела само мучи и говори на монголски, кой знае кога ще си научи името. А толкова много и говоря Crossing Arms.

Днес няма ли да си заформим Бургаска среща Rolling Eyes

# 684
Честит първи юни на всички дечица! Нека детството ви бъде безгрижно и изпълнено с много весели игри! Бъдете живи и здрави!

Илка, много бих се радвала да се видим, но днес ще пропуснем морската. Струва ми се, че всеки момент ще завали и не ми се рискува.

Диданка, не ми се вярва да не те приемат на ЖК. Все пак на всеки може да се случи да пропусне. Ще чакаме да се похвалиш  Grinning

Бързо оздравяване на болните дечица.

# 685
Честит първи юни на всички дечица,да са живи и здрави все така щастливи,усмихнати и палави.Всичко дето го пишете и Радост го върши,с памперса я пробвах 2 пъти,кара по 2 часа и се опишква,но всички с времето си,тия дни ще ви кача снимки да ни видите колко сме пораснали,добре ни влияе гръцкия климат  Crazy
Лек ден и бързо оздравяяване на болничките.
На Нана,живо и здраво бебче и чакаме хубавата новина  Hug  bouquet наистина как върви времето  ooooh!
Диданка да кажеш кви ще са ви гащичките,аз мисля тоя път да е момиченце  Heart Eyes

# 686
  • Варна
Честит първи юни! Да са ни живи и здрави, весели и лъчезарни мъниците!
На мен ми е малко криво, защото почна сесията и вчера заведохме Габи при майка ми. Няма да изкараме празника заедно  Sad Но за сметка на това, вчера бях абсолютно убедена, че е първи и колко честитки отнесе Габи от мен и татко си  Joy Ако не я бяхме завели, със сигурност щяхме да празнуваме цял ден, в блажено неведение. Майка ми ме светна, че е 31-ви  Crazy

# 687
  • София
Здравейте!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛЧУГАНИ! Да са живи и здрави и много усмихнати.

Да ви почерпя и за първата месечинка на моята Малинка  Mr. Green Да е жива и здрава и много щастлива.

Всички болни дечица бързо да оздравяват!

Светлана честити розови панделки, на останалите чакащи, дано гащите да са ви по вкуса  Mr. Green

# 688
  • до Пловдив
Честит празник на всички прекрасни малки създания и от нас!!!Много здраве,щастие,игри и веселби!Едно приказно детство,изпълнено с много усмивки и мечти!

# 689
Честит празник на всички  деца и честита месечинка на Рая  Hug  Hug  Hug
Това време направо ми иде да го  #2gunfire след като 3 седмици се пържихме по цял ден в Сандански, сега да си стоим вкъщи е все едно да ме убият, да не говоря за Момо - направо издивя това дете.
днес ходих на Жк, не ме изгони жената  Laughing но не се видя пола - няма как да стане, като ехографа й е с екранче с размерите на тетрадка малък формат. Поне с бебето всичко е наред. На мен ми се скара, че ми е ниска плацентата, та ще трябва да огранича миткосването и да се повърглям из нас известно време. Ако сколасам да поуча и за някой изпит - идеално. Ами това е от мен, дано не навсякъде времето да е гадно, та да се порадват децата на днешния празник  Hug

Общи условия

Активация на акаунт