*Пролетна испанска тема*

• 37 594
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Да имах впредвид фейсбук незнам каде съм бляла и какво е това ГБ явно това дете  с кърмата ми изпи  и мозъка.  Whistling
Благодаря на вси4ки който ми пратиха покани 4акам и още.Нямам време да пиша 4е сме много криви избива ни горно зъб4е.
venelina81 голяма красавица си имаш   bouquet
лек ден на вси4ки  Hug

# 31
  • Euskal Herria
Днес е Лазаровден! Нека всички, които празнуват на този ден, да са живи, здрави и късметлии!
Вени, малката госпожица направо е неузнаваема - толкова е пораснала и личицето й вече е като на голямо момиче!
**MG**, ние цялото семейство сме фенове на Формула 1. Тази сутрин гледахме квалификацията от Австралия, а утре - и старта. Може да дойде време и Иви да го гледаме по състезания, кой знае. Той просто си е роден талант.
Момичета, и аз си направих профил във Фейсбук, но сравнително рядко влизам. Ако някой иска да ме търси там, нека ми пише на лични. Все още имам малко приятели там, но за сметка на това чрез скайп поддържам оживена комуникация.
Лек и слънчев ден!

# 32
Честит Лазаровден и от нас! Живи и здрави да са всички празнуващи!

# 33
Честит празник и от мен за всички!Живи и здрави!

Вени, страхотни снимки  Wink

Яна, пиши ми на лични как да те намеря във ФБ?
Боби, излизат ми 4-ри мацки с това име, хайде ти ме намери, че нещо не мога да те разпозная -аз там съм Silvia Pesheva

# 34
Янче , ами той сам си казва че иска да стане "пилото де формула уно Grinning",ама как и къде да го запишем... Rolling Eyes.И аз ще дебна да сваля състезанието.Вече имаме от Бахрейн.Иви го гледа с голям кеф Simple Smile. Как е сега атмосферата вкъщи като сте заедно?

Вени , целувки на малкото пораснало момиче,много е сладка.На една снимка,където е с дънково якенце,направо си има личице на малка госпожичка,няма ги бебешките черти. А Иво откакто е проговорил ми вика Мими,много рядко мама.Пък на баща си казва "милото".Ще трябва да го отучваме скоро,че ако знаеш как звучи на публично място като вика баща си - "Милооооо..." - да потънеш в земята.Ама аз съм виновна.

# 35
Хихихи, сладур е Иви, ама те децата са като гъби, каквото чуят попиват.  Wink
Пак по добре да вика мило, че на едни познати дъщерята вика на майка си глупачка Laughing за момента всички се заливаме от смях, ама викам в училище ако тръгне да вика глупак на който си иска, няма да им е много забавно Laughing Mr. Green
А и испанците не знаят какво е мило, може така да се казва баща му Laughing
Обади се ако намерите някое интересно местенце за риболов, ние да си кажа тази година още не сме открили сезона, все сме болни, недоволни Crossing Arms

Отивам да се момея по магазините Joy

# 36
  • Murcia, Spain/Ruse
Честит Лазаров ден на всички Hug  bouquet
Мими,ще падна с вас JoyАми да,те испанците нищо не знаят какво значи ,ама не е удобно някак да му вика така LaughingАма спокойно,ние до скоро по улиците само за цици говорехме,добре че не знаят за кво иде реч Laughing
Мерси за хубавите думи,наистина поотраснахме вече и сега сме по белите Mr. GreenЕ,не ми е от най лошите детето ама някой път ми иде.. #2gunfire Laughing
Лека Hug

# 37
Честит Лазаровден и от мен   bouquet
venelina81разгледах снимките, много е хубава малката ти госпожица  Heart Eyes пу-пу де'т се вика
Ама спокойно,ние до скоро по улиците само за цици говорехме,добре че не знаят за кво иде реч Laughing
  Joy  Joy  Joy
**MG** голяма скица е вашият малък Алонсо  Laughing и отсега се е ориентирало детето за в бъдеще  smile3501
tony_t явно сте зпалени рибари с мъжа ти,на мен пък много ми се ходи на футболен мач,обаче ги гледам само по тв  Crossing Arms с малкия няма как,не можем да го развяваме и него по стадионите
YanaDG какви са тези приказки сега  Naughty както вече писаха момичетата,никой няма нищо против да пишеш при нас,напротив,казвала съм ти,че с удоволствие те чета  Hug  bouquet и да не забравиш да качиш снимки от великденските тържества  Hug
bobito89 как е малкият симпатяга  Heart Eyes ходихте ли на лекар заради топчетата? а градина започна ли да търсиш вече?
Val верно си е голям кеф плуването,мен много ме ободрява и зарежда положително; да не забравя да си кажа  Whistling: и аз искам на SPA  Laughing ще ме вземеш ли и мен  newsm56 ако си съгласна започвам да стискам палци за лотарията  Peace
Рали, зная аз, от където минем ние спомен оставяме  Mr. Green, или най-малкото пораждаме желание за  stork-girl.
Saby щом е така, дай зарче,че и двамата сме мераклии за момиченце  Hug
мен пък ме е хванала треската на великденското чистене и няма пускане докато не лъсне всичко,както казва мъжа ми:изпрах къщата  Mr. Green а и едно хубаво слънце се е показало днес   Nature Sunny след цяла седмица дъжд трябва да използвам сега,че другата седмица пак го дават да е дъждовно;отивам да си довърша плочките в кухнята,досега бях в почивка  Whistling
хубава вечер на всички   bouquet

# 38
  • Ispania
Тони,идвайте /идвайте Wink,от кога ви 4акам.Пьк и майка ми да е тук на вас какво ви пре4и да дойдете Laughing,4е тя идва на всеки 6 месеца и остава по месец два,само сега ще стои около месец(тоест малко).

Ели,нямаш си идея какво ще направя аз ако спе4еля от лотарията Party Party Party.И на СПА ще ходим Wink,и на море....вси4ки заедно Joy.Лошото е 4е напоследьк ве4е и за лотария не ми остават пари Confused,но нали се дьжд идвало сльнце Tired.

Ужасна е тази година да ви кажа Sad,от както е запо4нала само лоши неща Confused,преди няколко седмици погребаха кума ми на 40 години с 3 деца,а днес е по4инал един много оби4ан от мен приятел Cry.Сега ми е едно такова кофти Cry.Зная 4е не може да се сравнява,но и котето ми ,което имахме от 11 години сьщо по4ина Sad.Уфффф...............

# 39
Честит Лазаровден и от мен!Наздраве на всички празнуващи!
Мими благодаря за новата темичка   bouquet  Hug
Искам да благодаря на всички за милите пожелания страшно много ме трогнахте  Hug   bouquet  Hug Hug
Тука намерих приятелки и също имам желанието да продължа да пиша,затова и аз да попитам дали ме желаете в темата.Не желая да си натрапвам компанията ако трябва ще се отегля.
Мими благодаря ти за хубавата изненада   bouquet  bouquet ах този "пилото де формула уно" голям е сладур  Hug
Мимки притеснено ми за теб  Tired дано  проблема ти  се разреши по скоро  Praynig и ако имаш нужда от помощ  съм насреща  Hug Hug Hug
ГериП на мен лично ми е приятна твоята компания  Hug Hug
Вени много гуш на малката принцеса   Hug голяма красавица е  Heart Eyes
Янче изпрати ми и на мен профила ти в ФБ  Hug
Саби стискам палци да е хубаво времето за семана санта и да си изкарате хубаво в Сан Себастиан  Hug Peace
Рали браво и на твоето момиче само така да продължава да се учи  Hug
От мен лека вечер отивам да си украся тортата че тази вечер момчето ми се връща  Grinning  и ще празнуваме   ura Tada

# 40
  • Euskal Herria
От все сърце честитя на всички, които празнуват на Цветница!
amiga, бъди много обичана и красива като името, което носиш!

**MG** , друго си е, когато къщата е пълна и всички сме заедно. Макар че вече изпратиха билет за Мадрид на мъжа ми, но поне ще празнуваме заедно Великден. А след него и дъщеря ми ще трябва да се прибира. Но няма как.
Val, след всички преживени от теб загуби, непременно ще дойде и нещо ново и добро. Просто ти трябва мъничко кураж и сили!  Hug
elibg, и аз съм на вълна "чистене", но за съжаление не се получи както го планирах - наведнъж цялата къща. Ще трябва да се примиря, че ще е на порции, ама са ми много задачите в момента - и празник в градината, и подготовка за Великден.
Saby, пожелавам ви приятно прекарване и да е много слънчево и топло!
amiga, и на теб тая вечер фамилията ще е в пълен състав.
tony_t, приятно пазаруване!
silrai, amiga, писах ви на лични.
За всички много  Hug и весело празнуване на Цветница!

# 41
Честит имен ден на всички с имена на цветя!Да са много, много щастливи и много, много обичани!Весел празник на всички и по малко мрачни моменти през оставащите месеци от годината!!!
   bouquet

# 42
Честит празник на всички, носещи имена на цветя!
 Да Ви е живо и здраво името, със здраве да го носите, да не свършва виното и дръзките мечти!
  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Цветница е ден на цветята, младостта и възраждането на живота в природата.

# 43
  • Murcia, Spain/Ruse
честита цветница на всички с тези прекрасни имена,да сте живи,да сте здрави ,винаги засмяни Hug  bouquet
Вал,какво да ти кажа ,има такива моменти,кофти е много,и на нас тази година почина едно момче,приятел, на 38 год,много тъжно ми беШе,а за котето,как да не е съЩото,наЩето куче умря младо на 7 год.и после 1 година ходехме като мъносани SadНо да не развалям хуавия ден Hug

# 44
Да ви почерпя по случай именния ми ден.  Hug Hug

Янче мерси много  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт