*Пролетна испанска тема*

• 37 594
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • En un lugar de La Mancha...
tony_t, аз съм винаги готов, нали знаеш  Mr. Green. Хайде, ще чакаме Вал да каже, че е обещала от доста време, ако не се лъжа  Wink. А Вес ако има идване насам да не се покрива и тя ами да казва, че може и нея да включим  Peace. Само да мине Семана Санта, че се навивам за пътуване към Паис Баско, ама дано не ми мине катка път  Rolling Eyes.

Фреса, Валче, очакват ви щастливи моменти щом мамите ще идват  Heart Eyes. Наслаждавайте им се  Hug.

Ей, Рали, сега те видях и теб  Hug.

# 16
Rally Y , Val , колко е великденската ваканция при вас,че ще пращате децата към БГ? Няма ли да изгубят от 3-ят триместър?

Аз сега се сетих да похваля и Иво с тазгодишните успехи - вече не чете буква по буква,а си казва директно целите срички и после цялата думичка.Сега още ги оценяват с "ен процесо" и "консегидо" и доста добре се справя.Писмената оценка му е ,че проявява интерес,активен е в заниманията и се държи много добре в клас.Изобщо...заслужи си картинга Laughing.

Rally Y , не тормози така детето Naughty,във всичко ли искаш да е перфектна.Направо може да засрами болшинството от испанчетата с такъв успех.

# 17
Ей днес ще надмина себе си, за това пък през по4ивните дни не ни търсете, защото програмата е запълнена, като в плановете влиза и ходене на цирк  Crazy.
Саби тук съм аз, 4акам да ми кажеш кога ще дойдете и към нас, 4е отдавна не съм ви виждала. Не съм ти казвала, но вие сте ми на късмет. Знаех си аз 4е като се видим и се позавъртя около двете красавици и ще стане работата с бебето Wink и така и стана.
**MG** извинявам се 4е рядко използвам този ти ник, но за мен си си Мими Naughty. При нас ваканцията е до 11 април. Нашите си отиват на 6ти, и майка ми с малката се връщат на 17ти април. Днес говорих с госпожата и тя каза 4е за една седмица няма проблеми. И ние много се 4удехме дали да я изпратим, но просто 2 седмици няма кои да я гледа и е по добре да си  отиде и тя. А относно оценките с гордост ще се похваля 4е е една от малкото, по нейни думи единствената, в класа която има 10. Но някак си по физи4еско да не се справя ми се струва малко  ooooh! тъпо. Браво на Иви напълно си е заслужил картинга Peace Hug.
Хайде оставям ви, 4е днес малко досадих. Приятен уикенд моми4ета  Hug Hug Hug

# 18
Мими, ще ти пиша на лични, че ако сега почна да занимавам хората с торти, ще ме изгонят с камъни  Joy
А поръчки-има, не много но има, все пак народа пари за хляб няма-торти ли ще яде  Laughing Положението леко полеко почва да се стабилизира, гледам по моите поръчки, откато се поръчваха масово малки торти, сега вече хората се отпускат и взимат нормални торти, ейййййййй и пак не им стигат бе  Crazy Онзи ден ми се обаждат, поръчваха миналия месец торта-ми вика тя не стигна, питам аз-абе как няма да стигне-вивзехте голяма торта за 20 чоека на РД били само 15  Confused Ми казва мацката не стигна-те повтаряли, повтаряли, и накрая си отнесли едно малко парче за в къщи  Tired Исега имам поръчка за обикновенна торта за тях, щото видиш ли не им стигнала  Crazy Ей такива дертове имам аз  Joy А твоя пилот да го нацелуваш и добре, че е ФБ, че гледам и снимки  Mr. Green

Валче, браво бе моме, още сме в студа и ти вече плуваш, значи се подготвяш за морето през лятото, хайде заповядайте на море, когато говорим за вас, двечките ми само питат ама кой е Алекс?!?Кога ще го видим?  Grinning

Рали, не се притеснявай за Ния, Рая почти до средата на втори клас смяташе на пръсти, а сега вече свикна и действа по бързо.Сега вече сме на таблицата за умножение-горката много трудно я запомня, но ще я научи, сега през ваканцията ще я учим по усилено, тъй като мисля, че нямада имам много работа тогава.За религията, ние не се тормозим много, защото в крайна сметка това не е нашата религия и не съм  я писала да влиза в часовете, единствено учи валенсиано, което и идва малко в повече, защото в момента реално учим 4 езика(български, испански-кастейано, валенсиано, и англииски).Не мога да се оплача, но не ми харесва това, че не им дават учебниците в къщи и така малко трудно добивам представа какво са учили през деня   Outta Joint

Тони, видях те аз, видях те  Joy ама нали сега пуснаха великденските кошници и викам айде няма да те стряскам, че знам ли  Mr. Green

Саби, стискам палци да не ви мине котка път и да си изкарте перфектно-после ще разказваш и снимки ще показваш   bouquet

Ми, май това беше за тая вечер, отивам в Скай и после във Фб, ако някой ме търси там съм  Joy

# 19
А да кажа и аз да се набутам  Mr. Green ако някоя от вас иска може да ме намери в ГБ аз съм Borislava Atanasova

# 20
  • E-CLM & CH-VD
Саби, не се покривам аз, тук съм си  Laughing. Ще идваме април, но ще сме в движение, едно че родителите ми ще идват на гости Heart Eyes, и второ, че защитата на мъж ми е на 20 април и ще е лека лудница. Аз както винаги, пак ще идвам малко по-рано за да подготвя нещата на място, и евентуално, ако ви се идва към Мадрид, може да се видим - аз един ден сутринта ще съм по работа там, но следобеда съм свободна. Тони вече обеща да дойде  Flutter, така, че за госпожиците няма да имаш грижа  Joy - като връчиш на всяка от нас по един брой, ще бъдеш като мома-англичанка Flutter Joy

Силрай, кой кого ще гони с камъни? Я го дай, да го замеряме с торти ние  Laughing, ако не успеем, ще му пуснем малкото торнадо Ели, тогава вече победата ще е наша  Mr. Green

Рали, госпожицата дебне ли те още да усети ритничетата на бебето?  Laughing

Силрай, не ме ли видя сутринта надупена зад едно храстче Joy

Лъжла. Под моста ми беше, видях те.  Crossing Arms

# 21
Силрай, кой кого ще гони с камъни? Я го дай, да го замеряме с торти ние  Laughing, ако не успеем, ще му пуснем малкото торнадо Ели, тогава вече победата ще е наша  Mr. Green

Силрай, не ме ли видя сутринта надупена зад едно храстче Joy

Лъжла. Под моста ми беше, видях те.  Crossing Arms

Хахахаха, ако им пуснем Елеана те горките са до там  hahaha Какво лошо са ти направии хорицата, че ще им пускаш Елеана  Mr. Green

А за Тони, абе до храста беше, ама после може и да е прескочила до моста, да хване превоз, минаваше едно Ферари от Мафията  Laughing

# 22
  • Euskal Herria
Хайде и аз да се включа в новата тема! Надявам се, че нямате нищо против, момичета, да пиша при вас, макар и да не съм в Испания. За всичкото време, откакто съм при вас, тук съм срещала разбиране, получавала съм помощ и съвети и само позитивни емоции. Чувствам се добре при вас, но ако има проблем и не желаете, няма да досаждам.
Сега съм на великденска вълна. Като приключа с всички декорации, украси и подготовка за празниците, обещавам да покажа снимки. В сряда ще имаме пролетно-великденски празник на моята група; хлапетата тръпнат в очакване. Най-важното е, че с голямо желание пеят и танцуват, дори и да не репетираме.  А от четвъртък излизам в отпуска - за пролетната ваканция.
Това е от мен за тази вечер!  Hug за всички ви.

# 23
  • Murcia, Spain/Ruse
Янче,никой няма против теб,най малкото че си в Бг ,а не тук Heart Eyes
Тъкмо гледам Биг брадъра ooooh!То бива простотии,ама чак пък толкова #CrazyНаистина са избрали най откачените и ненормални Бг ooooh!Е,така мисля аз де Crazy
Боби,имаШ впредвид Фейсбук,нали?
Тони,а ти под какво име се подвизаваШ(може и на лични) Wink
Сисе,радвам се че неЩата се пооправят при теб с тортите Peace
Мими,малкия наистина е голям фен на Ф1,то си личи от снимките Hug
Стига от мен че фермата ме зове Joy
Лека Hug

# 24
  • En un lugar de La Mancha...
Янче, как ще имаме нещо против да пишеш, какво говориш  Grinning Hug ? Качи непременно снимки да ни внесеш малко българско великденско настроение  Flutter.

Рали, зная аз, от където минем ние спомен оставяме  Mr. Green, или най-малкото пораждаме желание за  stork-girl. Гледам ти лентичката и си преполовила вече, браво  Hug.

Вес, ще чакам да ми пратиш датата току виж съм се навила, ама горко ви на вас двете, да не съжалявате после  Laughing.

# 25
  • Ispania
**MG** ,имах в предвид ,4е лятната ваканция ще си е в БГ Алекс,а майка ми идва в края на май.

Рали,майка ми си отива с децата кьм 22/30 юни,ако нямате кой да заведе Ниа до БГ пращайте я насам.Само в София някой трябва да я 4ака на летището,майка ми ще я заведе до там ако се решите Wink.

silrai ,то плуване е силно казано моето Mr. Green,оба4е е голям кеф Embarassed.Играем и на игри от време на време Joy.Имам нужда от спорт,този ми се струва един от най/подходящите,искам и на Пилатес ,оба4е финансовото сьстояние никак не е розово и ще си остана без тях Confused.
Ооо,не знаеш ти пьк Алекс с какьв кеф разглежда вашите снимки всеки пьт Laughing,имай в предвид ,4е като ги сьберем тримата(моето и твоите) трябва да сме някьде из гората ,4е да има място кьде да дивеят hahaha.

Боби,пуснах ти покана вьв Фейсбука.

Саби,Тони,още малко да се стопли времето(и да спе4еля от лотарията hahaha) и сме готови за среща.

Лека нощт от мен Hug

# 26
Вес, ще чакам да ми пратиш датата току виж съм се навила, ама горко ви на вас двете, да не съжалявате после  Laughing.
Теб те е страх май, да не забравим да ги върнем Laughing Heart Eyes
Стискам ти палци за Паис Баско, не съм ходила и аз натам, а има много хубави кътчета.

Рали, теб те чакат големи събития, почивай сега че после и да искаш няма. Ние ще изчакаме да се появи и втората госпожица та да бъде пълен купона като дойдем Grinning Flutter

Валлллл, уплаши ме, викам няма да идваме ако майка ти е при вас, а тя чак края на май месец идвала ooooh! Хайде утре ще се чуем, ако забравя( ужасно съм разсеяна Rolling Eyes) подсети ме  Wink Hug
Печалбата от лотарията не разбрах за какво е...на СПА ли ще ни водиш?  Sunglasses Joy

Мими, честита книжка на патерица, лека и безаварийна Hug

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 01:29 от tony_t

# 27
silrai , какви камъни,няма такива работи.Тук няма такава агресия Twisted Evil,особено пък към теб Simple Smile.Тоя път съм се навила да положа малко усилия за една оригинална торта,ще видим какви ще ги сервирам после Crazy. Не се учудвам,че са ти харесали творбите,обикновено надминаваш себе си.Гледам и аз снимки,да знаеш Party.

Тони , благодаря Hug!Засега е безаварийно,дано и занапред.Търсим места за риболов по-нататък,ще се присъедините ли някой уикенд или пуенте?

Янче , какви мисли ти минават пък на теб,какво против да имаме да си сред нас.Напротив.

Титания , оздравя ли момченцето ти?

Вени , съмнение няма че е фен на формулата,вече я гледа с интерес,дори и в спортните новини.Познава Фернандо Алонсо като го види в някой репортаж и много му се радва.Вчера докато се мотах из кухнята и като се развика: "Мимииииии, виж,Фернандо Алонсо." А ти кога мислиш да сложиш някоя скорошна снимка на Ели?

# 28
  • Murcia, Spain/Ruse

Вени , съмнение няма че е фен на формулата,вече я гледа с интерес,дори и в спортните новини.Познава Фернандо Алонсо като го види в някой репортаж и много му се радва.Вчера докато се мотах из кухнята и като се развика: "Мимииииии, виж,Фернандо Алонсо." А ти кога мислиш да сложиш някоя скорошна снимка на Ели?

[/quote]

# 29
  • Murcia, Spain/Ruse
Ха,Мими,малкия Мими ти вика  Joyмного ми стана смеШно JoyНаистина скоро не съм слагала нови снимки на Елиа,затова слагам няколко Wink
http://ven4olinka.snimka.bg/children/2010.464965.17947685
http://ven4olinka.snimka.bg/children/2010.464965.17946851
http://ven4olinka.snimka.bg/children/2010.464965.17947230

Общи условия

Активация на акаунт