*Пролетна испанска тема*

• 37 597
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Spain
пролетната тема ще си я изписваме до другата пролет, но както и да е аз се отказвам от тази битка да възродя отново испанската тема такава каквато си беше
Анет ние дори сме "актуални" - В АВстралия запо4ва пролетта Simple Smile
Роис темата не е само за майки .. всеки може да пише какво го вълнува . добре дошла и лека бременност !

# 601
  • La casa de Mickey Mouse
ей ама значи пак не съм в час, русо съм си и това, каквото и да правя не мога да го скрия  hahaha

# 602
  • Euskal Herria
Привет и от мен! Ваканцията вече ми свърши и от днес отново съм на работа. Имам около 1000 снимки, които направих по време на престоя ми във Виена и сега трябва да подбера кои да постна във ФБ.
Mini Mouse , я не се отпускай, а си действай по темата. С колко неща досега се справи, та една тема ли ще ти се опре.
Rois, добре дошла! Момичетата тук са невероятно сърдечни и мили, винаги помагат.
Днес е Симеоновден - повод да почерпя, че синът ми е именник:

Ако някоя от вас има път към нашия край - да се обади, все още съм настроена ваканционно.
Лек ден на всички ви.

# 603
  • Сопот, Пловдив
Ха, днес ли е Симеоновден, не знаех  Grinning . Симеон е най-вероятното име за бебето, ако се окаже момче.  Grinning  YanaDG , честит имен ден на сина ти!  Simple Smile

# 604
  • Murcia, Spain/Ruse
Привет Hug
Хайде да посъживим темата малко Crazy
Ройс,а добре до6ла,пък дано малко се размърдат не6тата в темата PraynigЛека бременност Peace
Ян4е ,да ти е жив и здрав именника  bouquet  bouquet  bouquet
Ми6онка,Водафон 6те си го 4акате да не те от4аивам ама доста...и не само техните техници,вси4ки са такива #Cussing out
Ние сменяме квартирата,другата седмица ме тока едно местетне,пак сателити,пак интернети и аман ве4е, дано да ни е за последно  PraynigPraynigИна4е при нас една и съща,малко поразхлади времето и сега спим по-добре WinkТо иначе какво беше.....
Айде,драскайте по някой ред,че се изпозабравихме Hug Hug Hug

# 605
Хайде драскам Laughing
И аз не съм доволна от водафон, но интернета ми е на оно и нямам оплаквания, досега са били винаги точни. Wink

Мишошка, недей звъня от мобилния на телефони започващи с 901 или 902, те са нещо подобно на импулсните телефони в бг ( така мисля се казваха  newsm78), ако имаш домашен тел. звъни от него, ако не аз лично отивам директно в офиса.  Peace Иначе режат глави.

Янче, честит имен ден на патерица на сина ти.  bouquet
Много сте свежи във Виена Hug

# 606
Здравейте момичета,
извадихме най-накрая N.I.E. на детето с преведения акт за раждане, добре, че попаднахме на най-свестното момиче, което ни обслужи за 5 мин., а миналата седмица за моите документи чакахме една служителка 40 мин, която гледаше монитора на компа си без да мърда, дори си помислих, че гледа филм  Laughing, е накрая дойде друга да свърши работата  ooooh!
Ние сме на Jazztel, връзката е добра засега, пък ще видим. Между другото каква е таксата за нет на Водафон?
Приятен ден от мен   bouquet

# 607
  • Euskal Herria
Момичета, благодаря ви!
Тони, как няма да сме свежи - бяхме си само двечките с дъщеря ми - 10-тина дни без никакви  ангажименти и грижи. Вече си мечтая за следващата ваканция.
Сега ме чака работа - приготвям се и тръгвам. А на 15.09. ще посрещаме новото попълнение - 20 тригодишни ревящи хлапенца.
Лек ден на всички ви!

# 608
Здравейте и от мен  Hug Аз малко се позагубих, ама това лятот ни се разказа играта...  Mr. Green

Добре дошли на всички нови момичета в темичката   bouquet

Анетт, не се сърди за темичката, просто не винаги има какво да се напише... Как е малчо-взехте ли го от Бг вече? Вие оползотворихте ли времето докато той беше на ваканция при баба и дядо  Heart Eyes

Янчеееее, абе ти ще надминаваш вече  Вес по пътешествия  Joy Мисля, че днес мернах снимки от Виена и сега отивам да разглеждам  Grinning

Тони, вземи зарежи малко Мафията и се включва по редовно  Joy Айде на Вес и е простено-тя все по пътищата, не че това я извинява де  Laughing

Вени, намерихте ли последно нещо?Стискам палци-ако имате нужда от помощ само свиркайте  Joy

Ние тази събота и неделя отбелязахме подобаващо края на лятото, пообиколихме малко из района, купонясвахме, абе друго си е да си като турист...и вече се подготвяме за училище-тази есен и Елеана ще тръгва-само се чудя, дали вместо цветя за учителката да и подарим направо ИспаноБългарския речник  newsm78

# 609
хахаха  Joy това с речника ми хареса, аз като изпратих малкия при нашите има казах да си купят речник, че нали само испански знаем, но сега като си говорим по скайпа виждам, че за два месеца е научил страшно много бг думи и прави едни смесени българо испански изречения  ooooh!
и ние тръгваме тази есен на коле, утре съм на родителска среша, но ние сме свикнали след две години в гуардето нищо ново на белия свят
ами малкият е още в Бг, пристига си в понеделник, вече нямам търпение да си го нагушкам и да толкова много оползотворихме лятото че какво да ви кажа, мъжо работи денонощно и събота и неделя и аз от нямане какво да правя се хванах да уча (за сетен път), но поне има файда от постоянните ми мрънкания, за това че не ни отделя време, изпросих си дълъг фин де в Маракеш и съм много доволна
яна изглеждате страхотно, възхищавам ти се как умееш да се наслаждаваш на моментите в живота
тони ти се появи не е истина

# 610
Анет, Браво за Маракеш, ама ходихте ли или ще ходите? Супер е, че дребчо се прибира вече  Heart Eyes Обаче за оползотворяването..... трябваше да се постараете  Mr. Green Както каза Вес, другото лято сам ли ще го пращате пак на БГ?  Mr. Green

# 611
Здравейте пак и от мен! Чета ви как пътешествате насам - натам и точа лиги, че откакто имам бебе носа си не съм показвала на никъде. Е, сега дето ще ни е пътя до Испания двечките. Ама ще гледам да наваксам при първа възможност.
И като обсъждате нета да ви питам от кой сте доволни. Аз в Леон бях с ОНО и си му бях свикнала явно, та не ми правеше впечатление, но като си дойдох в БГ, ми че тукашния се оказа в пъти по-бърз ooooh! Учудващо. Та се замислям сега дали да не се включим към други. Водафон бяха скъпички преди когато проверявах, сега не знам как са, но пък сигурно е по добър  newsm78
ninfea, какво освен преведен акт за раждане ви искаха за НИЕ-то на детето? Че и ние ще трябва да я минаваме тази процедура сигурно.
Хубав ден на всички!

# 612
Хайде и аз да се включа, че от много дълго време не съм писала, а от дълго време се каня и все не се наканвам да пиша иначе ви чета когато пишете. Embarassed
Добре дошли на новите момичета! Hug
Янче с много закъснение честит имен ден на сина ти! Да ти е здрав, успех в училище, и да те слуша!  bouquet дано новите деца в градината по бързо да свикнат и да няма много ревове. Ники тръгна на 1 септември на градина имаше един месец почивка щото баба беше дошла на гости. Simple Smile Нямаше много ревове само първия ден и то като видя че толкова деца плачат и тя ревна много солидарно дете си имам, иначе днес влезна без да плаче даде на учителката си чантата и ми каза адиос. Явно се смята за голяма вече за да плаче знам ли. Rolling Eyes
Мини, Сисе, Янче направо ви завиждам благородно за направените екскурзии Embarassed въпреки че майка беше за месец искахме да отидем на един концерт във Валенсия и даже си купихме билети уговорихме се с Лада и накрая като тръгнахме на път колата ни се развали направо умрях от яд newsm61 че не можахме да отидем на концерта пък и не можахме да се видим с Лада smile3518 една възможност да имаме да изчезнем за малко без ники и то да се провали, това едно на ръка ами игоряха билетите за концерта и на това отгоре сега за ремонта ще ни отрежат главата направо ooooh!
Вени радвам се че сте намерили квартира и нас ни тока отново да търсим квартира, като чуя думата местене и  направо  smile3511 а тука си свикнах и апартамента си ми харесва  и градината ми е на близо, но вече не ни е по джоба за съжаление, и трябва да свием кепенците както казва татко.
Мишонка аз лично не съм доволна от Водафон защото ни откъснаха главата миналата година, а и ни измамиха уж говорихме с агентка на Водафон да ни дадат такъв рутер, ама се оказа че е на Теледос и не щем и да чуем повече за интернет към Водафон. Как сте посвикнахте ли малко с Мадрид?
Мини кога започва училище Алекс? Да го нацелуваш сладура.
При мен нищо ново под слънцето завърших курса, но работа нямааа, всеки ден си пускам курикулума на поне четири пет обяви ако отговарям на изискванията, но за сега нищо в повечето случаи съм все съм дескартадо Sadи как няма да съм при условие че се борят за едно място приблизително 1000 човека че и повече.  Confused Sad На това отгоре го бях и закъсала със здравето последната седмица та бях на лекарства но сега  съм по добре. Те такива неща при нас и аз се отчетох Whistling

# 613
не сме ходили сега ще ходим ноември
мимки докарайте колата мъжо да я види
Алекс по последни данни трябва да започне на 09.09, утре на на родителската ще разбера
порасна ми детето, как бързо мина времето, а за мен си още бебе  ooooh!

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 19:44 от Mini Mouse

# 614
госпожица Кобрети трябва да имате освен акта за раждане (преведен без легализация), адресна регистрация на детето, паспорт, лични карти на родителите и два формуляра за попълване, дават ги на място (по-точно на входа), като с единия отиваш в банката на ъгъла и внасяш 10 евро такса.
Преди това си записваш дата, ние чакахме 2 месеца  Shocked, не знам защо така са затегнали нещата.
Успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт