Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какво представлява Лазаровден?
Какви са традициите и обичаите по време на Лазаровден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Публикациите включват разговори за различни теми, като изразяване на загриженост за отсъстващи членове на форума, обсъждане на семейни празници, споделяне на лични постижения и изразяване на пожелания за успех. Също така има споделяне на лични преживявания, като например успехите на децата в училище, интерес към спортни събития и планове за бъдещи срещи.
-
Какво представлява Лазаровден?
-
Какви са традициите и обичаите по време на Лазаровден?
-
Какви са темите за дискусия във форума?
-
Какви са традициите и обичаите по време на Цветница?

Вчера подадох за зелен лист на голямата и ми каза утре да ходя да го взема, обаче понеже ще имам родителска утре и му казах, че в понеделник-каза, че няма проблем. Тук при нас не се записва никаква дата-отиваш дава ти солиситуда, ресибото за банката да платиш и ако си преснимал всички документи и банката ти е наблизо, само попълваш плащаш и се връщаш и още същият ден си подал.

Директора хич не го и мисли,това му е работата
Ние си намерих ме квартира,във вторник ще подписваме контартите,и живот и здраве другата седмица започва великото преселение 
Аз отивам до Университета след малко да подавам документи,ако ме огрее слънцето започвам да уча и евентуално после ще търсим работа
Успех в намирането 
.Ние сме одбре 4акаме 10 и трагваме на коле сега подговям списака.За Водафон не ми се говори имам факури о 2007 6те се садим ама никои не се обажда само телефон 450 евро икарахаме деноно6но говоря сас някакав секретар сега сме на Мовистар и са коректни а интернеа на жастел и нямам проблеми.Работих една седмица за едни унгарци и такива хора не сам виждала едвам издаржах,и се махнах.Ами това е целувки на вси4ки дребоси и по малко рев на парвия у4ебен ден
Ако някой има информация или е бил в такова положение моля да сподели.Благодаря предварително и хубав ден желая на всички.