*Пролетна испанска тема*

• 37 595
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Zdrawejte momicheta
Minawam samo da wi pozhelaq projatni praznici i weselo izkarwane.
Ne nzam koga shte imam pak wreme da pisha, imame si gosti otBG i sum mnog shtastliwa, no shte mi e i malko po natowareno ot obiknoweno.

Shtastie i kusmet na wsichki.

# 76
  • E-CLM & CH-VD
ГериП, завършихте ли ремонтите? Весело прекарване с гостите!  Hug

МГ, как е малкия Алонсо?  Mr. Green Започвай да му преподаваш правилника, да се учи отсега, пък току виж и ти посочи някоя грешка, докато шофираш  hahaha

Мини, тъкмо ти е време за второ  Mr. Green, тогава ще се чудиш на кого по-напред да обръщаш внимание Laughing

И аз нямам търпение вече да се върна пак в Испания в средата на месеца, че се почва с една натоварена програма... първо защитата на мъжа ми, нашите и те ще идват - в същия ден имат и годишнина от сватбата; после пък ние отиваме в Холандия - така съм се надъхала за един парк с лалета, който е отворен само 2 месеца в годината, голяма красота е  Heart Eyes ... и накрая отиваме в Бг, че навръх 24 май сме на 2 бебешки кръщенета Crazy. Май чак юни месец ще си седнем на д-тата... което не е много сигурно, защото тогава вероятно ще ходим пак до щатите - мъж ми по работа, а аз г.з път да види  hahaha

# 77
Ааааа Laughing,Лунна..., той малкия отворко отдавна май е запознат с правилника - редовно ме подсеща за ръчната спирачка,и на светофар вече знае че на зелено се тръгва и на червено се спира.Има си волан,сяда си с него в столчето и само следи къде какво се прави Laughing.Няма търпение пак да го водим на картовете,мисля че е най-подходящ подарък за рожденният му ден.Естествено и ще му купим нещо. Ти си отпътува,бе човек.Кога ще се позастоиш на едно място,свят ти се зави от път.И после сложи някоя снимка,и пътепис разбира се.Супер,че ще сте на празниците с близките,на мен по такива празници като Великден и Коледа ми е криво.

# 78
Мими, кликам аз върху снимката на Иви с картинга, да я увелича,то некви коли ми излизат  Sad Crossing Arms

И аз не знам ще ми остане ли време по празниците за писане, така че приятно прекарване на празника и после ще правим конкурс най хубави великденски яйца Grinning, наградата- усмивка пред строя или 5 обиколки на блока, по избор  JoyHug

# 79
Мими, кликам аз върху снимката на Иви с картинга, да я увелича,то некви коли ми излизат  Sad Crossing Arms

Тони , пратих ти снимките на лични,че тук са на едно с възрастовата лентичка.Уби ме с тия награди Joy,аре да видим кой ще обикаля и кой ще се смее Wink.

Момичета,и аз ви желая весело посрещане и изкарване на Семана Санта/Великден! Аз си подготвих боите и яйцата,утре след чистенето в дискотеката се заемаме с Иво с изобразително изкуство и голямо клепане с бои.Козунаците не ги умея.

Че се сетих....сваляме си Биг Брадър - лелеееее,все съм виждала откачалки,но как ги събраха толкова на едно място ooooh!.Модел на българското семейство били,не повярвах на ушите си.

Лека вечер на всички,и до скоро!  bouquet Heart Eyes

# 80
здравейте и от мен в новата темичка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
аз до като се усетя и вие вече сте изписали 5-6 страници Peace
на последък нямаммного време и да ви чета -работя #Crazyи то на 2 места #Crazy #Crazyедното е у нас де ама пак си е работа и в една пицерия ходя когато ме повикат-края на седмицата,и направо имам чувство ще ми идва в повече,ама работа не се отказва Whistling Thinking.отивам да почета малко и после пак ще се включа
за всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 81
Привет  Hug
Мишонка чакаме ви на испанска земя  Hug
ГериП весело изкарване с гостите  Hug
Лунна самодива ти не се спря бе човек  Laughing малко остана и те чакаме в испанско  Hug после да пусниш снимки от Холандия  Wink и успешна защита на съпругът ти  Peace
Бобито не си сбъркала  Peace благодаря за милите думи за младежа голям е...след някоя годинка може и снаха да ми доведе  Whistling Simple Smile Денис   ле..ле кога се роди и колко е пораснал вече голям е сладур  Heart Eyes
На всички пожелавам весело изкарване на Семана Санта  Hug Hug Hug
И аз ще посрещам гости приятели от Zaragoza  Grinning
Лека вечер    bouquet

# 82
Момичета, влизам да ви пожелая Весели празници!Много красиви яйца да сътворите и козунаците да не ви останат!Пожелавам ви много късмет, щастие и любов!

Вес, ти пък не се спря  Joy Ама давай сега ти е паднало.Успех на защитата на мъжо!  Peace

Рали78, браво за двете работи, ти ще се справиш   bouquet Само за едно не ти завиждам как се оправяш с ве деца и две работи  #Crazy

# 83
  • Euskal Herria
Хайде и аз да се разпиша, и то точно на лъжовния ден  Joy! От днес вече съм в отпуск.
tony_t,  нямам против конкурса за великденски яйца - днес се отдадох на шарене, макар че половината от яйцата се спукаха при варенето. Ама карай, всички ги прекарах през боите. Само после трябва да внимавам какво яйце ще си избирам, когато ще се преборваме.
Лунна, от тоя парк с лалета искам поне една луковица... Ама като знам как дебнат и какви са глоби... Затова ще чакаме снимките от там - да оплакнем и ние очите. Пък и не само от там - всеки твой разказ и снимки е като един малък пътеводител. Успех на мъжа ти при защитата!
Гери П, чакам да се похвалиш с резултата от ремонта. Радвам се, че си щастлива с гостите си, дано все така да е занапред! И като имаш време - пиши.
На всички ви желая весели празници, шарени яйца и бухнали козунаци! И от време на време се разписвайте и тук!  Hug

# 84
 Здравейте,момичета!  bouquet
Не съм писала цяла вечност,признавам че и не съм изчела всичко!И така,може би си спомняте че бях бременна с близнаци и на 8-ми Март ми предстоеше фетална морфология и определяне на пола.На прегледа в Тарагона,се оказа че са две еднояйчни момичета,но има доста сериозен проблем с циркулацията на кръвта и околоплодните течности-едната бебка само приема,без да враща на сестра си и има около себе си в своята камера около 4л течност,а другата само дава и е почти бе течност в своята камера на плацентата.Приеха ме спешно в Барселона и ан 09.03 ме оперираха.Направихме всичко възможно да спасим бебетата,защото без тази операция,беше въпрос на време да има фатален край и за трите ни/като най-лош сценарии/След близо 2 часа в операционната,всичко изглеждаше добре.Казаха ми че първите 24 часа са решаващи и бяхме безкрайно щастливи с мажа ми,когато на първия преглед се адаптираха добре.За съжаление на следващия ден дойдоха и лошите новини-сърцето на едната беше спряло.Много трудно и тежко го прегивях и все още го преживявам,но се справям някък!Изписаха ме на 15.03,от тогава съм на легло и ще е така още доста време,но съм готова на всичко заради бебка!Моля се Бог да ни помага и закрия! PraynigПочти не влизам в сайта,защото ми е тежко,а и не бива да стоя далго време седнала или права.
 Дано не съм помрачила празничното настроение,исках само да знаете че не съм ви забравила!Много прегръдки за всички вас и приятно прекарване на този светъл празник! easter
Скоро пак ще гледам да пиша! Hug

# 85
Ели, много ми е мъ4но за слу4илото се, но горе главата мила. Знам 4е в момента ти е адски трудно и тежко, но си лежи, о4ивай и мисли само за здравето на бебка и на твоето. това в момента е най, ама най важното. Лягай и не мърдай, а ние ще сем тук за да разглеждаме снимките от изписването .

Аз съм мног щастлива, мама и брат ми е тук, днес сме цяал ден по магазините, купихме си и ново ТВ , защото старото го хвана апагона...А в Медиа Маркт имаше добра оферта, десконтираха килограмите на старотот ти ТВ умножено *2 от цената на новия продукт....Кеф, нашто ТВ беще 50 кг..... 

пожелавам ви леки и красиви празни4ни дни...

# 86
  • Euskal Herria
elisalou, кураж! Стискам палци всичко да наред занапред! Само лежи и почивай, изпълнявай всички указания на лекарите!
Момичета, имате много поздрави от Мимки. Добре са, пращат ви целувки с Никол.
Засега лека вечер на всички ви!

# 87
elisalou , доплака ми се,наистина.Много тъжно ми стана.Желая ти от сърце обаче,всичко,ама всичко с бебка и с теб да е наред занапред.Надявам се скоро да се възстановиш физически и психически,и спокойствие,почивка и смелост заради малкото същество в теб.Почивай пълноценно,пък когато можеш,казвай с 2 думи че сте добре Peace!

ГериП , честит нов телевизор,със здраве и кеф да го ползвате!Ние само замисляме да купим нов,и все нещо по-важно се появява.Весело изкарване с близките!Ех,че хубаво че сте заедно на тоя празник!

# 88
  • Ispania
elisalou , Hugако знаеш как искам да те гушна,но си ми много дале4е Confused.Мила,бьди силна,малката бебка има нужда от вас.За сьжаление такива неприятни неща се слу4ват,но сьм сигурна ,4е от тук нататьк вси4ко ще потрьгне на добре Hug.
Искрено се надявам малката бебка да е добре.
Нас не ни мисли,ти си по4ивай,пьк като се оправите и двете ,тогава те искаме тук всеки ден Hug Hug Hug.

Хей Гери,това е страхотно Party Party,егати...при нас защо няма такива оферти Crossing Arms,но като си помисля ,и да има в момента ...голяма работа,няма да мога да се вьзползвам от никоя Joy

# 89
elisalou много ама много съжалявам вярвам 4е вси4ко ще се оправи и ще бъдете щастливи много скоро.  Hug
geripetrowa 4естит ти телевизор
 А за нас какво да ви кажа оказа се 4е трябва да се прави операциа на малко на тестисите и ни насро4иха на 15 юни и сега ми е много кофти но се мъ4а да не мисля за това и в4ера ходихме на Фауния даже едни маймунки замалко да ме хванат за косите после ще ка4а снимки в ФБ.
Приятни празници на вси4ки.

Общи условия

Активация на акаунт