МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 34 000
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ваня, в 11.30 е официалното откриване на Фамилатлона. Simple Smile Програмата продължава до 16ч.  Peace

Феичке, много неприятна дилема.... Thinking Най-доброто би било да съчетаеш връщане на работа+ преводите, но явно този вариант не е възможен. Мислила ли си да си потърсиш друга работа, без официално да напускаш, преди да си намерила нещо по-добро? Дано да се наредят някак нещата.....

Аз да похваля моя младеж.  Blush След няколко години "дуднене" от наша страна успя да се разграничи от компанията на няколко отявлени хулиганчета в класа, които определено го дърпаха надолу като успех и поведение в клас. Покрай увлечението си по хеви метъл се запозна с брата на свой съученик, който свири в училищна група, и си намери нови приятели. Те са няколко класа по-големи от него, обаче много добре се разбират. Свестни момчета са и определено му действат положително. Дано тази тенденция да продължи!
Пиги, нормално е да се притесняваш. Сигурна съм, обаче, че баба и дядо ще се стараят да я гледат възможно най-добре през тази седмица. Wink

# 211
Я, аз да питам Embarassed някой дали ще посещава концерта на AC/DC? С деца?

Пролетна, опитай да носиш и двете дини докато тати си намери работа... Според мен не трябва да напускаш - в тия времена работата е лукс.

Ванче, не пиша, щото не успявам да се организирам - не съм като някои, дето и работят и торти въртят и деца гледат Wink Това ако го прочетат моите, мигом ще се превърнеш в много - многодетна майка и многомъжова съпруга, а аз ще яхна белия кон и ... вей ме, вей, буйни ми ветре...  Thinking Всъщност, това не е чак толкова лоша идея!

Добре дошла на cayman!   bouquet

Ани, малко остана - чакаме!

# 212
  • Пловдив
Здравейте момичета - нямам много време - днес съм запланувала второто за годината пролетно чистене - да видим до къде ще го изкарам.

Специално на Фейчето искам да кажа - не пропускай работата, а ако децата могат да помагат с преводите - ще е супер - аз вече товаря моите магаренца с различни задачки и от време на време им давам по някой лев, за да не се чувстват само експолоатирани, защото големия пести за професионален фотоапарат - мнооого има до събирането на нужната сума( това е като изваждане от единия джоб и прибиране в другия  Mr. Green) - но ми се иска да се чувства, че е допринесъл за това. Щерката още не е решила какво ще прави с парите, а най-малкия - все още не е изкарал май никаква сума- той има да пести за GSM, че си изгуби преди седмица неговия #2gunfire

# 213
Благодаря ви за съветите, момичета.
И аз натам клоня (т.е. към двете дини), пък докога ще  е така - времето ще покаже.
Иначе от домашните любимци само Гого се наема да превежда. Затова пък се справя все по-добре (фук-фук! и пу-пу  Mr. Green ). И аз му плащам това, което си е изработил, а той се радва. Засега не мисли за какво да харчи тези пари, но планира да навлезе в "бизнеса" и така да си докарва някои лев и по-нататък (вместо да ходи да пренася кашони на гарата, примерно). Той се хваща смело с медицинската тематика и въпреки че ругае гадната терминология, мисля, че му е много от полза - нали доктор ще става на мама умника.  Heart Eyes А пък ако не стане доктор, за преводач има големи заложби.  Grinning

Суийкидс, браво на младежа. Дано и занапред нещата вървят на хубаво. А как е сладкото Галче?

Ванче, строго ти се забранява да споменаваш какво вършиш! Ти сигурна ли си, че си човек - щом можеш да се справиш с всичко това?!  newsm78

Айде, чао от мен - да ида да поработя малко.

# 214
Момичета, привет и от моя облак  Hug, слизам да почерпя, че мъничкия Клим днес стана на годинка newsm38 . Тортичката сама я правих /ей тъй между другото за разтуха/   chef
Гледах да не пиша, че втори месец боледувам и то само оплакване ще излезе  Rolling Eyes , но
ето, че днес късметът ми се преобърна  Praynig . Преди малко, чувам дъщеря ми от съседната стая, докато се занимава с мъника, да му говори:  "... като гледам маййй Thinking... готов си вече за сестричка " Peace. Дали пък и аз не съм готова!?  Thinking

# 215
  • София
Ванче, строго ти се забранява да споменаваш какво вършиш! Ти сигурна ли си, че си човек - щом можеш да се справиш с всичко това?!  newsm78
Joy Joy Joy Ти сега ли разбра за моя извънземен произход? Mr. Green Mr. Green Не човек, желязо! Mr. Green
С нищо не се справям аз, само много приказвам  Embarassed Whistling ooooh!

Много хубаво, че големите ви деца така помагат и работят - дано само успехи имат по-натам и никакви кризи да не ги плашат! Money
И моите така ги действам, даже и малката е в "бизнеса" hahaha Mr. Green

Преди малко, чувам дъщеря ми от съседната стая, докато се занимава с мъника, да му говори:  "... като гледам маййй Thinking... готов си вече за сестричка " Peace. Дали пък и аз не съм готова!?  Thinking
Joy Joy Joy Joy Страхотни сладури са децата - няма за тях невъзможни неща! Mr. Green
Честит рожден ден на мъника!  newsm59 Tada Tada
Много здраве, весели игри и минимум бели!  Mr. Green

# 216
  • Пловдив
И аз да поздравя малкия Клим!

bouquet lili 7 - Да ти е честит Рожденника!

А относно белите - аз съм наз мнение, че трябва да ги има  Peace само трябва да са с добър край - инак какво ще разказваме на внуците и по форумите  Joy

А аз чистя - междувременно следя 3 теми - хванала съм големия юнак да мие прозорци и да бърше прах - това, последното , еединственото нещо от чистенето, което никак не обичам  Mr. Green

# 217
Днес в Южния парк правихме среща с представителите на различни федерации, клубове, организации, за да определяме местата и програмата за Фамилатлона. Позиционирали сме се около Поляната с гълъбите, но понеже не казвате нищо определено, не знам дали да определем специално място за многодетните семейства. Сега приготвяме картата на всички веселби, които ще се случват, така че е хубаво да имаме мнение по въпроса.
Иначе ще е голям купон: в 11.30  е откриването и до 16 ч. ще се случват всякакви интересни неща - демонстрации на различни спортове и занимания за свободното време, като ще има възможност за изпробване на силите на всеки желаещ - независимо от възрастта - в най-различни области: ориентиране, катерене, прабългарски бойни изкуства, капоейра, хокей, баскетбол, софтбол, ролери, приложно колоездене, правене на хранилки за птици, експедиция за откриване на диви пернати в парка, роботика, народни игри и т.н. За участвалите в най-много предизвикателства ще има доста награди (вЕрвайте ми, лично съм търчала да ги осигуря Wink).
Другата седмица аз лично ще отсъствам от града, но ако искате да кажете нещо на екипа по организацията на събитието, можете да се свържете на телефона на офиса: 944 17 99.

# 218
 Embarassed Embarassed Embarassed На кое му се вика "Поляната с гълъбите"?

# 219
Като вървиш от входа откъм бул.Витоша направо навътре, стигаш направо до поляната - има една скулптура с ято излитащи птици - е това са гълъбите.

# 220
Кабо, сега се сетих...То всичко, което пишеш е хубаво...Но 15.05. е учебен ден - това предвидено ли е? Има ли нова дата?

И още - ще взимам наем вече за облаците - или слизайте от тях, или да пиша директно банковата си сметка.....

И още щях да пиша, но утре, сега ме викат......

# 221
Цоци, 15 май е събота - защо да е учебен ден? Или пак съм проспала нещо?

# 222
Ъ! Таман щях да кажа, че се записваме... Учебен ли е?  smile3511 Тогава е и концерта... никой не ми отговори Cry Ани 69? Други....?

# 223
Цоци, 15 май е събота - защо да е учебен ден? Или пак съм проспала нещо?

Да, учебен е, а може и дори да е работен ден....Защото ще се почива на 6,7,8,9.05.(Гергьовден) и петъка - 7.5. ще се отучва и отработва на 15.05. Пак може да се провери, но съм на 99% сигурна,че е така......

Свате, за концерта не мога да помогна.....

# 224
Здравейте мили мои, Hug
Съвсем се изгубих с писането, но четенето не пропускам.
Добре дошли на новите мамчета! Hug
Аз също мисля да дойда на Фамилтона, но понеже наистина ще бъде работен ден и не знам дали нашата фирма ще работи. Иначе много ми  се иска да ви видя всички.
При нас нищо ново не се случва, освен че се готвим за тържества в детската и за мое учудване Ицо и Юли са се представили много добре на репетицията, даже на микрофона са си казали стихчетата. А в началото като ги учихме вкъщи се бях отчаяла, хич не искаха да повтарят, не изговаряха хубаво думите, абе направо...А пък и като ги сравнявах с Вики...страшна памет има това дете/ фук фук Blush/.  Та така записах я в училище, даже в две  за всеки случай - едното е с английски и Инф.техн., а резервното е  с немски, ама за там няма много шансове, пък и то е само за всеки случай.
Целувки, чао засега, ще се постарая по-често да се вясвам в писмен вид.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт