Отговори
# 660
# 661
# 662
# 663
# 664
# 665
Много гадна вечер. Вместо да си направим купона за епизода четем ужасии. Байрактарова е права- група момичета отделят от свободното си време за да правят преводи, да качват субтитри, да качват епизодите в нета за да си правим удоволствието, а за благодарност на труда им се получава помия.....
Аз няма да мога да гледам епизода тази вечер и ще търся начин да си оправя настроението....
В живота ма достатъчно мръсотия за да я гледаме и тук.

Нека тук да властва красотата и доброто настроение!

newsm10 newsm10 newsm10

# 666
Рина,синът ми ме регистрира, сега чакам потвърждение . След това ще разчитам на твоята помощ.

# 667
Благодаря на всички за това което правите!!!  bouquet  bouquet

# 668

Рина,синът ми ме регистрира, сега чакам потвърждение . След това ще разчитам на твоята помощ.

Разбира се!

# 669
Аз като една от тези на каририкатурата Joy да кажа само и повече не смятам да ги коментирам,
че въобще не ми пука от хора на такова ниво.
Нито са ми развалили кефа от сериала, нито ще спра да го гледам.
Благодарности отново на момичетата, които са започнали темата и превеждат сериала.
Прекалено много страх от всичко има около нас, за да се страхуваме да си казваме мнението за един
сериал, хубаво или лошо без значение.
Не веднъж съм писала отрицателно за Запленяваща сърцето, но по интелигентен начин някои от вас
са ми отговаряли.Мнението на човек може да се промени и развие, да търпи обрат, но трябва да го обориш
и да му покажеш къде бърка с нормални човешки коментари.
Сега, че някои не го умеят това си е за тяхна сметка и в техен минус.
Няма да им слизам на просташкото ниво, моля, не го правете и вие
и особено в тази забавна и носеща положителни емоции тема.
smile3525
Да правим любов, а не война !

# 670
Аз като една от тези на каририкатурата Joy да кажа само и повече не смятам да ги коментирам,
че въобще не ми пука от хора на такова ниво.
Нито са ми развалили кефа от сериала, нито ще спра да го гледам.
Благодарности отново на момичетата, които са започнали темата и превеждат сериала.
Прекалено много страх от всичко има около нас, за да се страхуваме да си казваме мнението за един
сериал, хубаво или лошо без значение.
Не веднъж съм писала отрицателно за Запленяваща сърцето, но по интелигентен начин някои от вас
са ми отговаряли.Мнението на човек може да се промени и развие, да търпи обрат, но трябва да го обориш
и да му покажеш къде бърка с нормални човешки коментари.
Сега, че някои не го умеят това си е за тяхна сметка и в техен минус.
Няма да им слизам на просташкото ниво, моля, не го правете и вие
и особено в тази забавна и носеща положителни емоции тема.
smile3525
Да правим любов, а не война !

Абсолютно съм съгласна!!! Peace

# 671
# 672
# 673
ПОСЛЕДНАТА 10 ЧАСТ И АНОНСА КЪМ 14 ЕПИЗОД
http://askveceza-serial.blogspot.com/2010/03/ask-ve-ceza-13-10.html
http://askveceza-serial.blogspot.com/2010/03/14.html
------------------------------------------------------------------------
- в началото на 10 епизод има анонс към филма с Дафне - Kalp agrisi
- А какво виждаме в анонса за 14 епизод ?
Севги в леглото на Бора hahaha

# 674
Момичета здравейте!
Малко здравословни проблеми ни завъртяха и ви изпуснах края. Д о 35 стр. съм стигнала а има още ехеееее. Даже съм изключила че днес е филма ooooh! Но тази нощ ще ви настигна. Айде връщам се назад.
А щях да забравя видях, че днес сме си имали рождненничка, затова броени минути преди да е свършил днешния ден:
Евич, Честит Рожден Ден!!!
Пожелавам ти здраве, всичко, което не се купува с пари и да имаш пари за всичко останало!

bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт