Къде да изхвърля батерии?

• 2 676
  • 17
  •   1
Отговори
  • София (Възраждане)
Събрала съм поне 50 и все не мога да намеря актуално инфо, къде има контейнери за депониране на изтощени батерии. Помагайте, моля!

# 1
  • Sofia
в някои фото студия има кошче за тях,може и по МОЛ-вете да има...

# 2
В Метро видях на входа.

# 3
Скоро в една друга тема се каза, че в магазини Германос има кошчета за батерии.

# 4
Във фотостудията на Кодак също има кошчета за батерии.  Peace

Doli, хубав аватар.  Hug Като го видях, се зачудих кога ли съм писала в тази тема.  Joy hahaha

# 5
В Технополис , а скоро дори в железарията до нас открих такова кошче ! Simple Smile

# 6
  • София
В Практикер мисля, че имаше кошче за батерии. На входа, срещу касите.

# 7
  • София
в големите  магазини от типа на Била също може

# 8
Магазини Globul

# 9
Общо взето по всички хипермаркети, може да се събира всякакво старо електронно оборудване и батерии. Ако имаш наблизо някой Техномаркет или Технополис със сигурност ще ти ги вземат.
Тази седмица обаче с изненада открих, че и в детската гранина може. Бяха сложили два платмасови контейнера с вид на батерии горе-долу по метър високи.

# 10
  • София (Възраждане)
Оххоо, доволно много места, браво! Благодаря за информацията, момичета. Миналото лято обикаляхме с мъжа ми двора на Техномаркет, оказа се че има контейнери за стара техика, но не и за батерии. Ще потърся на другите предложени места Peace

# 11
най новото нещо на което се натъкнах е този номер: 0884345675
Звънкаш казваш къде и кога идват и ги взимат на място
Такава услуга до сега не бях виждала.
ThinkingНезнам дали са фирма или са часни лица.
Надявам се да съм била полезна

# 12
Има вечена доста места, посочили са ти ги  Peace нашите ги изхвърляме в детската градина, има си обособен контейнер с цел обучение на децата  Peace

# 13
  • София
Оххоо, доволно много места, браво! Благодаря за информацията, момичета. Миналото лято обикаляхме с мъжа ми двора на Техномаркет, оказа се че има контейнери за стара техика, но не и за батерии. Ще потърся на другите предложени места Peace

Не в двора, вътре в Техномаркетите има контейнери, в Office 1 Superstore има също.

# 14
  • София :(
    Според новите наредби, във всеки магазин, в който се продават батерии, трябва да има специално място за изхвърляне на отработените такива, дори в магазинчето в гаража на съседа, ако продава батерии. Друг е въпроса, че аз кошчетата ги виждам, но батериите всеки път ги забравям   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт