ДЕКЕМВРИ №105

• 98 784
  • 658
  •   1
Отговори
# 105
  • СОФИЯ
Благодаря ви момичета! HugИ вие да сте здрави и да пишете по-често ,че ми е драго да ви чета!
Моя Марто си позволява много.....и без аз да искам той си го позволява.Карам се когато хапе батко си и другите батковци около него.Не му разрешавам да се бие с други деца по площадките,но той пак нЕма,нЕма и раздрусал някое дете....Не му разрешавам да се катери на мноооооооого високо,защото аз с моите мерки не мога да го стигам.Но той си се катери като голЕм.Не му разрешавам да скача в локви,ама той си ги обича.Но като цяло е добро дете-сам ходи и се оправя в тоалетната,сам се храни  и сам се облича.Помагаме при дрехите разбира се. Баткото много не може да играе с него и да го търпи.Нарича го Господинчо Досада и иска да закачи табелка на вратата Забранено за луди деца. Tired Не му разрешавам да спи при нас,ама той е нахален моя Марто /като мен / и си спи с нас.Нема отърване....Понякога сме и четирима с присъствието на Мечо....Взема и го пренеса в детската като заспи и по някое време го гледам как се е набутал до мен.Почти не го наказвам,защото той е голям подмазвач и веднага започва да ме убеждава колко е добър и как Марти не пави повече така.
От септември както ще е с циганетата в градината сигурно ще стане още по оправен,та за възпитание незнам....Надявам се гледайки от батко си и от нас да се възпитава.Демек с личен пример-каквито ние такъв и той. Crazy

Даринке мила на розово ли ще се радвате?Видяхте ли я бебка вече? Heart Eyes

Целувки на лидерката Марта! Heart Eyes

# 106

Така твърди док и много се надявам да е прав , уж е сигурен 100%  newsm68 много съм хепи от последния преглед  Mr. Green

Дайв, цунки на Марта , на нас не са ни правили характеристики още , но и ние сме от 1.09 на детска  Peace

# 107
Гале, малко закъсняла, но нека баткото да ви е жив и здрав, късметлия и щастливец, така че да ви радва всички Hug
Като ви чета за децата, моето лудо Ленче определено се вписва в категорията "луди, но и интелигентни Mr. Green" деца. За най-малкото нещо като каже "моя /моля/ те мамо, моя те..." и няма отърване. Определено е с лично мнение детето, упорито и върви с главата напред Tired Да се надявам само, че няма да я счупи рано-рано Crazy
И ние ще сме ученици от септември, "умира" за деца и е много контактна, което ме кара да си мисля, че няма да имаме проблеми с градината. Тя сега си ни изпраща на работа, посреща ни без проблеми. А как търчи по батковци  Mr. Green, не е истина. Лови ги за ръката, дърпа ги, а те пък едни срамежливи.... Blush
Дари, отдавна видях, че написала "розовата" новина и много ти се изкефих Hug Радвам се, че всичко при теб е ОК!

Желая на всички лек ден, а на малките послушковци много целувки!!!

# 108
  • Sofia
Дайв как хубаво ще ги нашарите!  Simple Smile  Това си е направо традиционна комбинация: батко и по-малка сестричка, живи и здрави да са!

При нас нищо ново, през ден сменяме плана за морето и разбира се още нищо не знаем със сигурност.Иска ми се поне месец и на спокойствие, но...... едва ли.

Яши също е от инатливите, но е и доста разумна, и съзнателна. Характеристика нямаме от яслата, а на ДГ сме от 10 септември и хич, ама хич не ми се мисли как пак ще свикваме!  Thinking
Сега е на фаза да прави всичко заедно с братовчед си, бели, игри и дори до WCто  Mr. Green

Няма ли някоя друга мама сред нас, чакаща скоро още едно попълнение,бързо да си признае! Аз от комбинацията на Дарето се размислих и много ми се иска още едно момиченце и после едно момче,но има достаааа време до тогава!   Whistling

# 109
Здравейте.Много отдавна не съм писала Embarassed.

Галчо със закъснение искам да ти честитя рождения ден на бате Захари!

Аз започнах работа.В Попово откриха Пени маркет и почнах там.След три месеца подаване на молби за работа на абсолютно всяко място, за което чуя,най-накрая си намерих работа.Много съм доволна,сформирахме страхотен колектив и с удоволствие ходя на работа,верно здраво бачкане си пада,но пък като се разбираш с колектива времето върви неусетно.Свалих 10 килограма и вече приличам на човек,е имам още за сваляне,но и това ще стане лека по лека.

Привърших с първата ми "учебна" година с почти отличен успех,сега чакам втората Laughing.

Наско и Ралица с кеф ходят на ясла и градина.Да чукам на дърво, почти не се разболяват.Наско ми е много палав и инатлив, но пък е и супер подмазвач и знае как да ме накара да не го наказвам.Като ме види ядосана идва с мазна усмивка при мен и вика "Икам уна тебе мамо"(искам да целуна тебе мамо) Flutter.

Отивам да се приготвям за работа,че нямам много време.Чао засега от мен  bouquet.

# 110
  • Sofia
Мамо Яни успех в работата и дано така се задържат отношенията ви, защото знам колко е гадно да работиш в неприятелска среда.
А за ученето няма съмнение и втората година ще ти е успешна като първата!

Ние все още сме на вълна кукли бебета.... не знам как и кога ще й мине тази страст, но е много всеотдайна: освен стандартните грижи хранене,миене,разходки и им говори и обяснява: " не може вземем те с мене,там няма бебета!" или "ти стоиш тука,чакаш ме и аз дойда и пак играем!"  Flutter Вчера бяхме на гости дето през цялото време не пусна една кукла baby born момченце, та се замислих да й купим,но като разбрах,че почват от 100лв, се отказах. ЕГАТИ цена за кукла!  Crossing Arms

Дайте малко нови снимки на децата!!!

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 12:07 от munieka

# 111
  • СОФИЯ
Янче  Hug Браво на теб!Много се радвам за успехите ти в работата и ученето!  bouquet

Днес приключи английския на Захари за лятото,от септември с нови сили.Получи сертификат и е страшно доволен. bowuu
Сега  чакаме края на седмицата ,че да идем на морето малко. LaughingБез мъже като миналата година.Ще сме четири мами с 5 момчета. Crazy
Тогава ще показваме снимки.

# 112
Здравейте момичета,
Ние бяхме софиянци тази събота и неделя. Ходихме на гости на сестра ми, че вече втори месец е в новият апартамент. Водихме Инка в зоопарка и тя определено се кефи на животинките, но ми струваше, че нямаше доста от тях...Като влязохме в сградата да видим слона, Инка отбеляза, че бил по-голям от нея Mr. Green
От там минахме през "Палавници", но нещо не бяхме кой знае колко впечатлени.

Янче, поздрави за успешната учебна година и ти желая да ги "бориш" все така Hug

Ето една актуална снимка от нас на една пързалка в "Дружба" близо до езерото.

# 113
  • Ilkeston
Здравейте, момичета!
Големи красавици и красавци са станали малките декемврийчета. Аз отдавна не съм се включвала, че от този фейсбук не остава време  Joy
Иначе моя Ванчо е голям непослушник. И той се катери навсякъде и така бяга, че не мога да го стигна. Все още обаче не говори нищо освен няколко думички.
Единствените "изречения", които чувам от устата му са "ето я мама" и "моля не ами"  Tired
Ето една снимчица от нас: http://www.facebook.com/photo.php?pid=5112609&l=711c357e06&id=670646090
Приятен ден на всички   bouquet

# 114
Деси, изглеждаш чудесно Hug, а Ванката, макар и скрит, е голям сладур  Heart Eyes
Как сте вие?

# 115

Така твърди док и много се надявам да е прав , уж е сигурен 100%  newsm68 много съм хепи от последния преглед  Mr. Green

Днес обаче на поредната консултация каза , че ни е пораснала пишка  Joy и така се разминах с розовото  Mr. Green

# 116
Дари, верно ли бе? Ей, мъжка майка си и това си е Hug

# 117
Има още малко време да реши точно какво е  Joy иначе ще видим със сигурност като излезе  Laughing

# 118
БаУ!  dont
Много празно тука ве..

# 119
  • Sofia
ммммм ДА, стягаме багажа и ще ходим на морееее!

Общи условия

Активация на акаунт