ДЕКЕМВРИ №105

• 99 689
  • 658
  •   1
Отговори
# 120
БаУ!  dont
Много празно тука ве..

Ам празно ... като все си намирате оправдания да не драскате по някой ред ... всички много работни, заети, нямате време  ... ама Фейсбука все е на линия  Mr. Green

# 121
ммммм ДА, стягаме багажа и ще ходим на морееее!
Ей, значи все пак ви огря! Браво! Peace
Ние даже забравихме, че сме ходили, но мислим края на месеца да повторим - този път без ПЕТИЯ ЕЛЕМЕНТ..  Whistling Mr. Green

# 122
БаУ!  dont
Много празно тука ве..

Ам празно ... като все си намирате оправдания да не драскате по някой ред ... всички много работни, заети, нямате време  ... ама Фейсбука все е на линия  Mr. Green

... упс , да се поправя за фейсбука ... няма как да си на линия , щото си ме махнала от приятелите си ... интересно  newsm78

# 123
  • София
На мен пък ми е интересно да те видя на живо как с едната ръка човъркаш носа, а с другата чешеш главата  Joy

# 124
Не ме ли видя вече ве , колко още искаш  Joy

# 125
  • София
Поправена искам да те видя, Дарина. Поправена,
но се боя, че за това един живот няма да ти е достатъчен  Joy

# 126
Никакъв шанс , мила ми Мария ... никакъв  Joy

# 127
дааааааааааа

# 128

Даринке мила на розово ли ще се радвате?Видяхте ли я бебка вече? Heart Eyes

Така твърди док и много се надявам да е прав , уж е сигурен 100%  newsm68 много съм хепи от последния преглед  Mr. Green

Днес обаче на поредната консултация каза , че ни е пораснала пишка  Joy и така се разминах с розовото  Mr. Green

леле много е гадно като се настроиш за нещо и те разочарват Sad много много много:(
Аз нямаше да го преживея това  Heart Eyes

# 129
та да похваля моето де:)

реди пъзел от 50 части, говори и в минало време вече - почти напълно самостоятелна е - само дето не може да се качи на тоалетната и прилага разни методи ... слага си столче което мъкни от стаята си чак Simple Smile малко ревнува от Марти но си е май нормално де:) занем около 50 думина английски и няколко изречения .  Малкият вече гука, протяга ръчички към играчките ... абе как да не съм щастлива????

П.П. Цвети: Митко е май по- едър от кака си Юлианка- тя е толкова финна и слабичка:), а аз се оплаквам дето нямаме още 12кг:)

# 130
Охоооо , Мише, вие даже сте пораснали   bouquet да ти е жив и здрав Марти  Heart Eyes
Да ти кажа , за тва дето ми объркват пола , свиква се бързо  Laughing да е живо и здраво пък другото не е важно. Иска ми се да се радвам на една малка момичка , ама пък съм си свикнала и на момченце , та каквото дойде  Peace

# 131
  • BABYLAND
.....някои вече бяха и забравиха.  Cry
  Привет от мен, едно порастнало шкембе и един пичага, който ходи на градина с кеф, гледа СПАЙДЪРМЕН   и се пробва да се качва по стени, да пуска мрежи и да подскача баш като него.  ooooh! За разнообразие пускаме и Годзила или Кинг Конг, а той твърдо е решил че ще пази бебето и мама, така както Кинг Конг пази каката  Wink. Не знам за какво иде реч, защото аз такива филми не издържам, но поне се кефя, че ми е първи защитник. Не дава да ми се повиши тон, някой да ме гъделичка или закача - ведага е скокнал да  се кара.  Joy
   Аз както предполагате съм в очакване, вчера си спретнах багажа, само където Митето няма да мога да взема с мен. Много ще ми липсва, а пък са ме затормозили мисли от рода - ще обичам ли и второтооооо...ако пък много го обичам Митко да не страдааа, да не взема да забравя за таткотооооо покрай двете хлапета и т.н. Все ХЕнтелЕгентни мисли ми се въртят из главЪтЪ.  Blush
   Направо е излишно да ви казвам, че много ми липсвате. Егаси, със септемврийки не съм ходила на нито една среща, не познавам нито една мама, не съм писала от месеци наред там...някак не е като с вас. Ще си кукувам гледайки бебчо, натам вървят нещата, м дааааааааа.  Thinking

Щях да ви питам срещичка скоро не се ли заформя, но   аз така или иначе няма да смогна да дойда, тъй че.... Ако се виждате, пийнете едно Мартини вместо мен.
   Мъчно ми е и за дечицата, не съм ги виждала от незнам си колко време.....като гледам моя колко е порастнал, кой знае вашите какви млади господа и госпожици ще ми се видят.
   Това е драги мои, много неща ми се иска да пиша но  да не стане досадно, така че изпращам виртуални целувки на всички ви.   love001

# 132
Розичке, мила  Hug
Митака е един страхотен мъж и не се съмнявам, ама грам, в неговите възможности Heart Eyes А той батко на мома или на момък ще е newsm78
Бъдете живи и здрави и ще чакаме да чуем радостната новина Hug
Мishenka, поздрави и за теб Hug
Ние се стягаме за морето и вече нямаме търпение. За сметка на това там ще сме цели 3 седмици Crazy После и вестниците ще пишат за нас Mr. Green
Ставам, че лудото Ленче иска да гледа Уди Кълвача Crossing Arms
ДариHug

# 133
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!Бъдете здрави и много щастливи!

Маленуш  Heart Eyes  bouquet

# 134
  • Sofia
Привет и от нас! Ние се върнахме от морето, ще кача утре снимките, както каза баща й на Яши, "имаме си вече внучка" - поредното бебе, голяма радост пада с този Baby Born, само дето памперсите са почти на цената на истинските такива, та практикува детето,може и второто тя да го гледа с тези темпове!  Wink
Вече сме без биба,хм малко преди да стане първи клас.  Laughing От първи тръгва на новата градина,тъ стискайте палци да й потръгне по леко отпреди.

лелеле Нети то време не остана душко! Ни снимка показа ни нищо,хм! Ще чакам на бебока жив и здрав да е и на баткото!
Мнооооого целувки, ние сме с теб, леко,безпроблемно и мигновено раждане! Да се гушкате много и се радвай на всеки миг! ГУШШ!
  bouquet Пиша ли аз ,пиша, а тя душана още вчера е родила! Тъ НЕТИИИИ ЧЕСТИТОООООО!

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 09:09 от munieka

Общи условия

Активация на акаунт