ДЕКЕМВРИ №105

• 99 696
  • 658
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Галчо, честит рожден ден!
Бъди все така горда юнашка майка и не спирай да се усмихваш на момчешките лудории на Марто и Захари!

Набързо и аз да се разпиша. Мартина от близо 2 месеца е без пампа (само през нощта слагам, но веднъж в седмицата се случва да има нещо в него сутрин). Бих я оставила и без нощния, но тя спи между нас и не ми се рискува... Пускам една снимка да не ни забравите Simple Smile

Розичке, стискам палци скоро да се похвалиш с новия сладък бебок! Целувки на Митето Heart Eyes

# 136
Ooooo , имали сме рожденичка   bouquet , Гале , жива и здрава бъди , желая ти всичко най -прекрасно   bouquet

Нети , и на теб душице желая да сте здрави и щастливи с новия мъничък принц  Heart Eyes Да ти е жив и здрав и много радост да ви носи , а ако може да е мааааалко, ама съвсем малко по-послушен и мирен от бате Митко  Hug Целувки и очакваме подробности  Mr. Green

# 137
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ИВЕТО! Да си жива и здрава, много да сте щастливи цялото семейство!  bouquet

НЕТИ, и тук да ти честитя малкият Валери! Да ти е жив и здрав, ядящ, спящ, неревящ и т.н. хубавини... Wink 

# 138
  • Sofia
Иве ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!   bouquet
Галчо и на теб желая всичко най-хубаво!
Дайв прекрасна ти е Марта! Като бонбон е в тази кутия! И браво за памперса.

Нети много хубаво име сте избрали  Heart Eyes да ни покажеш скоро малкато шушулка!

# 139
  • Варна
Розичкееее!!! Да ви е жив и здрав малкия юнак! Много щастливо детство и прекрасен живот му желая! Hug А на теб от тук нататък само гордост и радост да изпълват сърцето ти!  bouquet

Ивенце, честит рожден ден!  bouquet Много любов и сбъднати мечти!

# 140
Иве, честит рожден ден , бъди жива и здрава , щастлива и обичана   bouquet

# 141
честито на ивето с най-хубави пожелания

розичке, да ти е живо и здраво детенцето, че и баткото също. едно усмихнато майчинство

дайв, страхотна е. с тия очички лунички Simple Smile

# 142
# 143
munieka, лелееее:) Голяма госпожица станала Мимето:) Ама как може още с количка бе??? Още веднъж казвам- по- хубава уснмивка от вашата досега не съм виждала!!!!!!!!!!!!!  Hug
ЦЕЛУВКИ

# 144
  • Sofia
mishenka мерси,мерси! А количката е едно от най–умните решения и мое голямо удобство, не вдигам дете като навъртя 4-5 часа разходка, вечер не е нужно да сме вкъщи ако й се доспи, а и до плажа и обратно аз едвам се нося,да не говорим за играчки хавлии и уморено дете,тъ КОЛИЧКАТА ще е с нас до като тя сама не се откаже!

# 145
Здравейте и от нас! Hug
Благодаря ви  за поздравите и пожеланията...страхотни сте!
Ние все още сме на почивка. Изкарахме 10 дни в Приморско и сега сме в Бургас  при свеки. Отмаряме активно, дори вече ми поомръзна безделието, излежаването и разходките. Имахме и малко приключения...Инка, а после и мен, ни хвана тази вирусна инфекция 3 в 1...ужас. Хайде аз съм лесна, но Инка се изтормози. Водихме я да й бият инжекция против повръщането, че иначе нямаше спасение. Оправи се бързо и за капак на всичко май беше урочасана. Там много й се радваха и тя дето не спира да скача, да тича, да пее, да вика, сега беше като дроб. Само мрънка, не яде 3 дни, спи като за световно /не е в нейн стил/. Като дойдохме тук в Бургас една съседка на свекърва ми й бая, същият ден легна в 21ч. и на другият ден не мога да я вдигна в 8ч. Съвсем друго дете, нищо общо  с мрънкането и така...
Муни, Яшито е страхотна чаровница...много целувки от нас Heart Eyes
Dive,  твоята Мартичка също е страхотна...много пораснали тези дечица бе, па и хубави...целувки и за вас Heart Eyes
Нети, честита рожба, мила Hug Нека малкият юнак расте здрав и щастлив, силен и голям умник! Heart Eyes
Като се приберем, ще сложа някоя и друга снимка  на плувкинята Инка. купихме й ръкавели и с тях плува на дълбокото, голям кеф... Grinning
Дари, ти как си, кака. Вярвам, че си добре и очакваш новото попълнение в добро  настроение Hug

# 146
  • Sofia
Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 00:43 от munieka

# 147
Здравейте, момичета
Сигурно съвсем сте ни забравили

С Викито ходихме при бате Енчо и в събота , 18 септември ще го дават предаването. Ако някой желае, може да ни гледа.
  Иначе сме малко болни. днес трябваше да почнем градината, ама нъцки...ще си седим вкъщи

Честито попълнение на Розичката! Много радост и щастливи моменти да й дарява малката рожба, както и баткото!!!!!

# 148
Лелееее, ама голяма сладурана е станала тази Вики Heart Eyes, че и награда взе душицата златна! Браво! Hug
И как говори само, и "р" казва...на моята Инка не й се разбира толкова какво говори, все й казваме да говори бавно, а Вики си говори ясно и разбираемо! Много целувки от нас на малката сладурана!!! Heart Eyes

# 149
Оле , изтървали сме ... утре може да повторят за нас  Grinning и да я видим Викито.
Шишкова , ние никого не сме забравили , ама нас ни забравят тука в темата  Joy никой не се сеща да драсва и тая тема ще я влачим с години ... Ивето ще забрави как се правят нови теми  Joy

Общи условия

Активация на акаунт