ДЕКЕМВРИ №105

• 99 703
  • 658
  •   1
Отговори
# 150
  • София
О, Даре, будителка ли го играеш  Joy
Нов пост, нова страничка. Хайде хак да ви е и дълго време да пишете на нея  Joy

# 151
  • София
Привет мацки. Аз лично никой не съм забравила, но времето за мен е супер малко, ето дори не усетих кога ми минаха 10 дена отпуска - утре пак на работа  ooooh!.
Успях да гледам Вики - сладурана, много й се накефих. Мойта пикла гледа много Бате Енчо, но като я попитам дали иска да ходи при него, категорично отказва.
Да честитя и на Розичката новото синче  Hug много да я радва и слуша. Дано скоро се включи тук със снимков мат`риял.
Гледах снимки на порасналите деца - пу пу  Heart Eyes да растат все така усмихнати.
Ема е в нова градина, която й се отразява добре, а на мен още повече - тази сега е до блока, а за яслата се ходеееешеееее Rolling Eyes.
Пускам снимки от морето, някой ако има желание да заповяда: http://nonich.snimka.bg/children/ema-na-2-godini.454895.20580009
Много трудно лято мина, но да се похваля - майчето за момента пребори рака  Praynig, надявам се да не я навестява повече - два пъти стигат  Naughty.
Аз се уча шофьор да ставам  newsm01 на дърти години, дано успея и с това да се преборя, за сега върви добре.
Ми май стана малко дълго, ама от одавна не съм се включвала, а и не зная кога ще е следващия път след като ни спряха и достъпа до интернет в работата   comp03.
 Hug

# 152
  • BABYLAND
ДЗАК  Mr. Green
   Мммммного мерсим за поздравите и пожеланията. Ха да ви се връщат - двойно, тройно и т.н. Малкия човек ни хвърля в музиката - веднъж е изключително кротък - спинка, папка, друг път рееееев, реееееееееев и аз само се тюхкам, че и той не е кротък. Но според мен го мъчат колики /мамка им/ и именно те са причината детенцето ни да е неспокойно. Бориме ги с ЛЕФАКС, някакви хомеопатични и със зехтин, но не минават. Ако имате идейки -- споделете какво още мога да му давам.
   Нонииии, каква е кукла само твоята щерка. С кеф разгледах снимките - не мога да й се нарадвам. Това, че мама е преборила онази гадина - какво да кажа, освен че изключително много, много се радвам. Дай Боже това изпитание да е последно за вас.  Praynig
   ИВЧЕ, честит рожден ден и от мен, миличка. С голямо закъснение, прости ми  Blush Желая ти красииииив, щастлив живот!
   ШИШКОВА, изпуснала съм да гледам предаването, ма то време остава ли?! От една седмица гледам на пресекулки "Мостовете на Медисън". Въпреки всичко по думите на другите сте се представили прекрасно, така че ви поздравявам.  Hug
   Исках още да пиша, ма ЛЪВЧО  рИве.

# 153
Честита ви месечинка , Розке,   bouquet малееее как бързо лети времето  Mr. Green

За коликите много хвалят Инфакол и Колиеф , и аз се замислям кое от тях да взема при нужда. Днес бях на последна консултация дето ми се полага от касата , та нашия момък е вече 2660 и пак избързва с размерите и седмиците  Mr. Green  дадоха ми последния болничен и сега остава направлението за раждане и да си чакам професора за датата  Mr. Green

# 154
Янче, Викито е много сладка, пораснала, умничка..  Heart Eyes
Нашето още не може да научи стихотворение - нЕма време да се стопира на едно място и да чуе даже първото изречение..  Mr. Green
Оп, излъгах!
Знае едно, ма не е за бат Енчо, защото е нецензурно..  Joy
Цункай я от нас! Hug

Иве, ма каква е тая коса!?
То бива дълга, лъскава, хубава..  ooooh! (да не ви урочасам пу-пу)
И нея да я цункаш!  Heart Eyes

Розке, га ше черпиш мъ?
Тури една миниторта барем, виртуално дет се вика!   Crossing Arms
Да ви е честита месечинката и така още много месечинки, годинки..  Heart Eyes
За вас - три цалифки!

Нониии, най-много се радвам за мамето ти аз! Никогаш повече да не чувам лоши работи около нея! Казала съм - да се изпълнява!  Hug Само хубави неща вече и да се вземе в ръце, че има да гледа внуци, внуци, внуцииии..
Особено едната, която цялата е очи и коси ангелски!  Heart Eyes

Дарино ма, айде! До кога ще те чакам!?  clock sling (не можах да намеря иконка с черна жилетка, сори)

# 155
  • BABYLAND
Даре, мерси за честитката. Ей тъй се навъртат месечинки, после годинки  ooooh! Децата растат , а ние младеем  Mr. Green /туй Дзеленото човече, е за да компенсирам това, че ти не ги слагаш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green/ .
   СССССКОРПИОНКЕ, тортЕ ли искаш, душичке?   Търся, търся нещо да ми хареса за да почерпя,  ма дребното пак реве. Така извива човека, че ми иде да му припявам.  Оставям почерпката за после, отивам да си успокоя чавето.

# 156
  • София
  Търся, търся нещо да ми хареса за да почерпя..........

Ай сА , не се прави. Веднага ще ти кажа местенце с уникално вкусни еклерови торти  smile3533....Жокер - близо е до ТК  Wink

Апропо - Га ще се видим ( с деца, без деца ) ????

# 157
  • BABYLAND
Скорпионкееее, от мен е тортата , а от теб духането  Crossing Arms . /хахах, зор шъ видиш  Mr. Green/ .

# 158
  • BABYLAND
  Търся, търся нещо да ми хареса за да почерпя..........

Ай сА , не се прави. Веднага ще ти кажа местенце с уникално вкусни еклерови торти  smile3533....Жокер - близо е до ТК  Wink

Апропо - Га ще се видим ( с деца, без деца ) ????
   Кате, дет' се вика - трудно ме нави!  Joy  Апропо -остава дата да уговорим!
п.п. БЕЗ ДЕЦА!

# 159
Хм...апнете и една за мен, дет съ вика Naughty и нема да ви са расърда грам Mr. Green

# 160
 И аз искаааааааам  Mr. Green

Розке, обеща ми нещо оня ден ... още си чакам  Twisted Evil

# 161
Гледам едни торти и... примлясквам Laughing
Розке, честито ти ново попълнение в семейството. Да ти е жив, здрав и много послушен малкия юнак  bouquet
Нони, радвам се за майчето ти, а Ема е прекрасница.
И на Инката не мога да се нарадвам, ама Иве, много Убаво туй дете, пу, пу да не му е уроки.
Даре, все се каня да те питам как му се отразява на Фил градината, че и ние след 2 седмици тръгваме. Свикна ли бързо?
и за да ни забравите ео една лятна снимка и от нас :
http://december2007.snimka.bg/baby/nevena-na-galinanik.329990.20743210

# 162

Даре, все се каня да те питам как му се отразява на Фил градината, че и ние след 2 седмици тръгваме. Свикна ли бързо?

Галка, добре му е на Фил в градината , ама вече два вируса си лепнахме от там и все за по седмица отсъства ... това е най-неприятната част.
А ти скоро май не си се отчитала в Ноемврийки  Naughty  Mr. Green  бързо да споделяш как сте  Hug

# 163
  • София
Дет са вика тук само несериозници се събрали и тръгнали среща да уговарят  Joy
Розита, ти имаше задачка поставена на едно друго място  Mr. Green
Радвам се за всички хубави новини. И с още по-хубави да напълните темичката

# 164
  • Sofia
Момичета аз и тук да напиша, искате ли на куклен театър на 16ти октомври от 11.30 -12.15 в Театър 199, на ТРИТЕ ПРАСЕНЦА!
Ще резервирам на 1ви, та пишете ако искате.

Общи условия

Активация на акаунт