ДЕКЕМВРИ №105

• 99 704
  • 658
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Муни пиши на нас с Ема, стига само да е здрава!
В момента пие втория си антибиотик в живота и направо място не мога да си намеря.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Водих я на лекар във вторник - зачервено гърло, лекаря - нищо няма да правиш. В четвъртък следобед прас температура 39 градуса, петък следобед на лекар-хрипове в гърдите  Twisted Evil. Ще се застрелям направо! Нощес вдигна 39,5 с повръщане.
Подозирам, че нещо е пипнала между вторника и четвъртъка, тъй като я водих в зоогическата градина. И сега още една седмица вкъщи  #2gunfire.
Намрънках се!

# 166
  • София
Муни, и ние с Нинка сме ЗА, ще гледам да сме свободни и в София, но за здрави не мога да гарантирам с таз ДГ  Rolling Eyes.

В петък като я взех от ДГ, спахме и последва едно доста рядко гърне. Давах й само едно две хомеопатични хапчета ( бонки ), 1-2 пъти умкалор и от спиращите диария нищо - всъщност мн малко сок от дренки пи ( не повеме от 100 мл ). И носа ....течеше като река. В събота като стана - нищо ....ама нищо, все едно не е била ама ич болна ...

ох, дърпат ме   Hug

# 167
  • Sofia
Добре аз ще резервирам, плащането става до 15-20мин преди да започне представлението, та ако не дойдете до 11.10ч. резервацията отпада.
А аз да кажа за градината, хич, ама хич не съм доволна поне за сега.... Първо идва си в ужасен вид! Изцапана, лекьосана, чорлава и с обувки пълни с пясък. В предишната ясла нямаше нищо такова, никога не съм я взимала изцапана, мръсна, дори прическата й е правеха така както сутрин съм я водила, на опашка, плитки или две опашки, никога бритона не й е бил пуснат и в очите  ooooh!
Да не говорим,че от яслата за два три месеца бе научила над 20 песнички и стихчета, а тук ходи 1 месец и нищо!
Питам какво учихте днес,а тя се плези  Thinking И понеже все още се успокоявам,че е при позната госпожа и имат допълнителни платени занятия, та се надявам да ги по ангажират и да има и плюсове. Аз не знаех,че още от първа група започвали с комплект учебни помагала за всяко дете по програма на МОН. Тъ още не са им дошли "учебниците" и за това не ги и занимават..... Whistling
Записах ме се на характерни танци, което значело спортни,латино и народни, кой знае какво ще е. Кънките на лед ще са догодина,че нямало кънки вече 24-26 номер, а от 28ми започвали, така ме ще изчакаме.
Имат курс по рисуване, за който още мисля и по английски,който също остава за догодина,понеже смятам,че е малка.

От петък и ние сме със сополи и кашлица ,надявам се събота неделя да ни минат и да не се влошава.
Целувки на Ема и да оздравява! Кате и на Нини! И да се видим на театъра!

# 168
Момичета,  Hug!
Ей, искрено ви завидях, ама на...да си изкарате чудесно!
Ние ще сме на градина от 01.10, но от вчера нещо сме със запушен нос. Слагам капки "Олинт", давах и "Осцилококцинум", теглим всичко от носа с аспиратора и така.
Кате, ти какво хомеопатично за носа си давала на Нинката, явно си има ефект, щом за една нощ сте стопирали гадната хрема?

# 169
  • Варна
Добрутро, дами Simple Smile
Аз не съм се вясвала отдавна в темата и като отворих тази сутрин, деня ми започна страхотно! Гледах снимки, от хубави по-хубави тез деца! Heart Eyes Пращаме целувки на всички! Hug
Сега набързо и за нас - Марта вече 1 месец е на градина. Добре се справя, нямаше драми нито за миг, даже все повтаря, че вече е голяма кака и ходи в ДУАМАТА група. С говора напредваме бавно - от вчера си казва трите имена и адреса по начин, разбираем и за другите хора Crazy. Записали сме я на народни танци, защото като чуе музика и веднага скача (като цигане е - не стои мирна, ако има някакъв ритъм). Но градината от 1.10 излиза в ремонт за 1 месец и ни местят в друга... дано и там свикне бързо.
Аз пък от 1.10 съм "безработна". Ще работя само по проекти около 1-2 седмици в месеца и ще продължа да си уча френския и най-накрая ще си почина малкооооо, че не съм почивала (била в отпуск по-дълъг от 3 дни) от 6 години....
Ами това е около нас! Пускайте снимки по-често да им се радваме на дечковците Heart Eyes

# 170
  • София
Муни, а представлението от колко часа е? И ако е от 11,30 до колко продължава? Мойта госпо`ица ляга към 1-1,30 ама най-късно, та може и да не се класираме в такъв случай! Аз преди я водех от 11 часа в театър Възраждане и там беше до 12 и до 1 успявах да я прибера.
Относно градината - и Ема е в нова. За сега плюсът й е че е до блока. В петък е била родителската среща, на която не успях да присъствам. Разбрах, че се събират по 20 лева този месец и другия пак. За какво - не зная. В понеделник ще отида да занеса на Ема бележката и ще разбера подробности.
Определено в тая градина научи доста песнички-още един плюс. Но вечер я взимам като Мария на Мун - мръсна, чорлава, ако е имала сополче - засъхнало  newsm78. Явно тук са доста повече деца в сравнение с яслите и се получава така.
Иве Инката не си ли духа нослето? Мойта така се секне, с извинение, по-добре от голям човек. Ама явно това е навик от пустите редовни хреми, които един месец и половина ги нямаше докато беше почивка, и сега всичко на ново. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 171
  • София
Привет  Hug

Иве, давах и Коризаллия ( ама не по схема - само чат пат ), 3 х 15 капки Умкалор, Есберитокс ( няколко пъти на ден), Проспан ( имаше кашица - предполагам от секретите , но за всеки случай ). Като чисто нова е и утре е на ДГ.
За мърсотията в началото сестрата решила, че е по-бързо да се храни сама и се връщаше като едно от трите прасенца  ooooh!.  В петък Нина не й е дала и се е хранила сама - еми супа и таратор изцяло изядени, с лявата ръка и нито едно петно.
Нашата родителска среща е във вторник, и ще видим за какво и колко ще ни искат пари. Танци, манци и ние сигурно ще ги запишем, английски догодина ( раничко ми се струва ).

Муни, поради новите обстоятелства, ще дойдем или с вас, или и аз не знам кога. Нина напоследък заспива супер рано (на обяд към 12 и вечер към 8-9). Въпреки това, ще пробваме да дойдем, ама ще ви изчакаме вас, за да се видим  Hug

# 172
Ние не сме за театър..

# 173
Кате, всичко накуп ли даваш?   Thinking
Ско, е що...?  newsm78

# 174
Ем, болни бяхме ве..  ooooh!
Таман 20 дни.
Сега има ограничителна заповед за известно време, че ми писна от дрискащи, сополиви, кашлящи, кихащи..  Sick

# 175
В нашата група едно пак кашляше сутринта ... аман вече  ooooh! само се моля да не лепне нещо докато ме няма ... че майка ми ще се притесни много.

Аз да ви кажа на 12ти ме приемат в МД на 10я етаж , ще правят изследвания и подготовка, та тогава ще ми кажат кога ще е секциото. Та от 12ти приемам посещения , само не знам кога са свижданията ...  Mr. Green

# 176
Момичета,

Много ви благодаря за хубавите думи за моето по-по-найче!  bouquet  bouquet  bouquet
И Вики почна нова градина и супер много й харесва. Сутрин с такова желание ходи, че чак малко ревнувам Embarassed
Всички са доволни от нея в градината, че била много самостоятелна - ходи до тоалетната, храни се, обува си обувките, не плаче. За 2 седмици два пъти им идва куклен театър в градината. Много е впечатлена, само за това разправя в нас.
Сега всеки ден треперя да не ми се разболее Tired Все има кашлящи или сополиви деца в групата. Писна ми вече!!!!

Даре, то съвсем мъничко останало. Ще ви стискаме палци !!

Айде, хубава вечер от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 177
  • София
y.shishkova  Hug

Даринке, не знам кака кога е 12 ама ще стиковаме едно кафе  Flutter

Иве, извинявай вие сигурно сте оздравели  Embarassed ,ама  сега те видях . Течните ги давам наведнъж с млякото / сока, а едните бонки ги дъвче ( есберитокса ), а другите ги пие с вода ( коризалията ).

# 178
Даре, стискам палци, кака, и нека всичко мине безпроблемно! Peace Ще чакаме радостни новини! Hug
Ско, гадна работа са тия гадини дето ни разболяват децата...и ние се борим вече цяла седмица с една хрема, но добре, че е само това. /Дай да видим сладкото Янче де/
От понеделник ще е "градинарка", та се надявам до догава да е ок...
Кате, изпревари ме, ей...дорде си напиша поста  Crazy Ясно ми стана! Тенкс! Hug

# 179
ЗДРАВЕЙТЕ,МАМИ!Не съм писала от много време.Имам си бебче-Николай,родих на 17 юли,всичко с ражденето мина нормално,но после дойдоха проблемите,инфекция на пъпчето последствие от мойте антибиотици(проблеми с бъбреците пак),но слава богу всичко мина.Спавяме се с кака Пламии с бебчо,тя много ми помага все да дава нещо ,като го къпим да помага....абе пълна лудница,но все пак е много щастлива че има братче(тя си беше поръчала на дядо коледа за подарък"бебе-бятче",и недаваше да се спомене че ще е сестричка) ДАРЕ,ЩЕ СТИСКАМЕ ПАЛЦИ и нека да мине безпроблемно

Общи условия

Активация на акаунт