ДЕКЕМВРИ №105

• 99 153
  • 658
  •   1
Отговори
# 270
Честит трети рожден ден на Вещиния Фил и на Иван , бъдете много здрави и послушни

Дайв , честит рожден ден , здраве и любов ти желая   bouquet

# 271
  • София
Благодаря ти, Даре!  Hug

Почерпете се с Филиповата торта!  Hug

# 272
  • СОФИЯ
Вещ, да ти е жив и здрав наследника!

За теб

Мама Боби,честит празник!

Дайв,честит празник!

# 273
Честит трети рожден ден на Мария и Сотир    Heart Eyes Heart Eyes

Честито и на мъниците от изминалите няколко дни , които пропуснах   bouquet  

И да ви кажа една прясна новина ... вчера на 1 декември мама galinanik се сдоби с втора рожба , малката красавица се казва Димана и е с чудните мерки 3500/52  Heart Eyes

# 274
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ!  ДА РАСТЕ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

За мама

Честито бебче на мама Галя!Да им е жива и здрава!

# 275
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФИЛ И МАРТА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ!

С пожелания за здраве, весело и щастливо детство нека денят ви премине с много настроение, много усмивки и мнооого подаръци!  bouquet Heart Eyes Hug

Муни, специални поздрави на малката ти чаровница /малко на патерици/ Heart Eyes Heart Eyes

# 276
Иве, мерси  Heart Eyes
Ето и почерпката

Честит рожден ден на Марта , желаем и да е много здрава   bouquet

# 277
Като гледам тези торти с този Мики, явно всички деца са влюбени в него Mr. Green
Ние имаме един малък проблем...от преди 10-ина дни започна Инка да гледа филмчето за Бамби. Там то като малко заеква...в смисъл казва:" Пти-, пти-, птица", "Пе-, пе-, пеперуда" и т.н. и Инка започна така да говори, т.е. да заеква. От близо седмица вече не й пускаме това Бамби, но тя си продължава. Направо пощурях, макар че в градината госпожите казват, че изобщо не заеква. Онзи ден са репетирали стихчета за празника на Дядо Коледа и тя си е казала стихчето без проблем, при заниманията с книжките /госпожата ми каза, че по-често нея ще пита и по-често с нея ще работи/ пак никакъв проблем. Само като се приберем в къщи. Не сме ходили на друго място, за да видя там как ще говори, но в другиден на Никулден ще ходим у нашите и ще я видя там. Да не би само в къщи да ги прави тези работи, знам ли newsm78

# 278
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ФИЛ!
С пожелания за много здраве и весели игри!

Честит празник Мартина!

На мамите им

# 279
Благодаря за пожеланията  Hug

Честит имен ден на всички именици днес   bouquet

Муше  Heart Eyes

Честито и на рождениците тия дни   bouquet да са здрави , весели и мноооого послушни.

Нашия батко е малко болен , но днес го пуснах в градината до обед за да почерпи децата и да отпразнуват и там рождения му ден. На обед го взимам и мисля да не го пускам изобщо тая седмица , че аман от тая кашлица.

# 280
Честит празник и на София, Никола и Миташки   bouquet

Нетко , весел празник   bouquet

# 281
  • BABYLAND
На черпня ми е тръгнало днес, та бързам да вляза и тук. Сърце не ми дава да ви подмина.  Черпя ви  с една ужасия, по която синът ми се прехласва - Спайдърмен. Днес и тортата му беше с този "супергерой", който аз не понасям, но важно е че той се кефи максимално.
   Партито в градината днес беше страхотноооооо. Извиках аниматор - клоун.  ura  costumed034  Направи много яко шоу.    bigdance2 dazzler1  Gift  дечурлигата пощуряха от кеф. Игри, балони,  newsm67  Party Time състезания, награди. Абе кеф голям. Миташки събра толкова подаръци,   Gift Giftче може да напълни 2-5 магазина . Надуха се около 10000 балона, духа   party041  party041 2 пъти свещи - в нас и в градината. Беше във вихъра си.  newsm44 В Неделя живот и здраве пак ще празнуваме , та шоуто продължава.Продължавам с щедрото поднасяне на вкусотийки. Следващото нещо е незнайно какво, но ми хареса да го бутна тук в кюпа с почерпката, така че вземете си и от него. . Хайде и малко шаренийка...и нещо за пийване ... и лека нощ. Героите са уморени!
    Благодаря, Даренце.  Heart Eyes

# 282
Големи вкусотии , Нетко, и тортата е връхтЪ  Hug

Бабе, честито ви рожденик   bouquet да ви е жив и здрав , умерено палав в игрите и много послушен  baloni

# 283
  • BABYLAND
Даре, нЕкой случайно да ти е казвал, че си ПОДРОБНА, ама мнооого ПОДРОБНА? Ако не са, то аз ти го казвам, душицо.  Mr. Green Heart Eyes
   БАБИЕРКЕ, живо и здраво, щастливо и игриво да ти е безценното камъче ТЕО. Само щастие и успехи да жъне в живота си. Каквото си пожелае - да го получи. А на теб, сЪрце специални прегръдки.  Hug

# 284
  • СОФИЯ
Честит имен ден на всички празнуващи! Честит рожден ден на София,Никола,Димитър и Теодор!
С пожелания за здраве и много усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт