ДЕКЕМВРИ №105

• 99 152
  • 658
  •   1
Отговори
# 285

ЗА ЗДРАВЕТО НА МОЯ ХУБОСТНИК, НАЗДРАВИЦА ДА ВДИГНЕТЕ ВИИ. А НИЕ С РАДОСТ ЩЕ ВИ НОСИМЕ ДО СВОЕТО СЪРЦЕ

Малко късничко Ви хващам затова по едно следобедно кафенце   

И после само по едно парченце от всичко това

ТОВА СПЕЦИАЛНО Е ЗА ДЕНИСЛАВ С пожеланието да се весели безкрай, да расте щастливо и обичано дете.

# 286
  • София
Палома   bouquet
Живо и здраво да ти е юначето и много радост да ти носи Hug

# 287
Честито на Денислав и Атанас  Heart Eyes Heart Eyes

Палома, Алекс   bouquet  bouquet да са ви живи и здрави момчетата  Hug

# 288
БЛАГОДАРЯ ВИ СЛАДУРКИ, за пожеланията и най-вече за живия спомен.
Готино е да знам, че някаква следа все пак е останала някъде. Пък и на Вас - Муше и Дарка, безсъмнение човек може да разчита.

ОТНОВО БЛАГОДАРЯ за ПОЖЕЛАНИЯТА.

И да Ви попитам някой от форумските сладури да е карал вече варицелата?
Баткото ни е бил контактен с дете от групата му, на което после са избили пъпки,а у нас никой не е карал.
Сега се чувствам точно като в небрано лозе - стискам си палци и този път да ни подмине, че иначе точно по Коледа и Нова година ще трябва да сме в карантина. НО май баба Шарка не пропускала. По принцип нямам нищо против да я изкарат докато са малки - въпреки, че ние с баща им ще видим зор, но не искам точно сега. Ще ни отиде почивката по празниците.

Такаааа оплаках Ви се като в Доброто старо време и ще съм благодарна ако някой сподели как е минало при тях.

# 289
Честито на рождениците и от мен ! Прекрасно и безгрижно детство им желая от сърце  Heart Eyes

Аз  успях най-накрая да спретна клипчето , макар и да се разминава с предварителните ми намерения , надявам се да ви хареса. Благодаря на всички , които се включиха със снимки.
Имаше и такива , които ми писаха с желание да пратят , но така и не получих техни снимки , така че ако все пак има желаещи , мога да направя някой корекции и да добавя още малко снимки.

http://www.youtube.com/watch?v=3EA4JWqkpeU

# 290
  • София
Макси клипчето е страхотно, децата са толкова пораснали, просто нямам думи да ги изкоментирам  Heart Eyes   bouquet. А бяха толкова малкиииии.

Момичета да са ви живи и здрави порасналите деца, и моля да простите че не ги поздравявам всяко по отделно. Embarassed Embarassed Embarassed

Палома моята пикла изкара февруари варицелата. Има 21 дена инкубационен период ли се казваше  newsm78 през който ако не се разболее значи се е разминало. А като се разболее пък 8 или 9 дена е заразно детето. Ема на 13-14 ден я пипна, като първата пъпка беше на вратлето под косата, така и не я бях забелязала. След варицелата много й падна имунитета, после близо месец се влачи с някви кашлици, тъй като колкото пъпки са от вън, два пъти повече са от вътре  Sad.

Розичке страхотен купон си спретнала в градина, завидях им на децата. Peace

Иве Инката оправили се вкъщи със заекването или продължава?

# 291
Макси, клипа е трИпач, кака...браво Hug Heart Eyes  bouquet
Нашите деца са великолепни, нека бъдат живи и здрави!
Нони, не сме се оправили още. Ходихме при една баба да лее куршум, има малко подобронение, но не съвсем. Утре ще ходим при една хомеопатичка да видим какво ще каже тя и така...Има моменти, когато говори без проблем, но тя е бързак, много е емоционална, импулсивна и бърза да приказва - едно, че още не сме добре с приказките, а и като бърза се получава и заекването...
Надявам се да се оправим все пак! Praynig

# 292
Благодаря Нони - явно ще падне чакане. Поне косите ни не са нещо много буини  Grinning , лесно ще ги преглеждам. И без това ги мажа всяка седмица с зехтин поне веднъж - адски суха кожа имат, стои като пърхот, но щом го намажа поне три дни не се лющи. Как е възможно на три, вече да имат някакви такива проблеми. Дано да се оправим лесно.

МАКСИ - клипчето е разкошно, а песента ме разби от всякъде БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА УСИЛИЯТА.
Децата са неузнаваеми - направо не можах да ги позная половината.

Между другото Макс как да си го сваля клипчето? Естествено, след разрешението на автора.

# 293

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ И ЗА АДРИАНА, КАЛОЯН, МАРТИН И АНДРЕЙ
Бъдете благословени с любов, радост и добрина.

# 294
  • София
Макси, кака страшна си! Много ти благодаря. Невероятен е. Позволих си да го споделя във ФБ.  Hug  Heart Eyes
Всички мишлета са страхотни  Hug, ама много пораснали бе. С какво ги храните  Flutter ?

Вчера станах леля, на един прекрасен голям и космат мъж  Mr. Green - Нео, 51 см, 3.500 кг. Мама и бебо са добре, естествено и те се родиха в Монтана. Днес имам малко работа в университета и тръгваме за там, да видим бебо. Нини ходи на детска с такъв кеф, че рече и днес, че искала при децата. После баба й ще я вземе и ще я погледа докато се приберем.

Целувки на всички  Hug

# 295
Честито на рождениците днес и от мен   bouquet желая им прекрасно детство и много да са здрави.

Палома, преди няколко седмици и Анита на Джи-бейби изкара варицелата...  може и тя да сподели ,ако мине към форума.

Макс  Heart Eyes и аз го споделих в бука  Hug

Кате , много да ви радва малкия мъж  Hug
И Фил като Нина ходи с кеф и не иска почивни дни, тая седмица пък едва издържа у дома , ама нека оздравее и понеделник с нова песен  Party

# 296
  • София
Палома, душко, глей ся. Инкубационният период е 21 дни, пъпките избиват най-често около 14-тия ден. Така беше при Анита (половината им група се разболяха), така беше после и при мен - точно на 14-тия ден след нея ме тръшна. Гледай за пъпки първо по главата, гърба, врата. Първоначално са като ухапано от насекомо, после им излизат мехурчетата. Щом избият пъпките, до 10 дни се водиш зарАзен. И да знаеш, че се заразяват 80-90% от контактните, неизкарали варицела, така че... Мога само да кажа, че малките я изкарват мнооооого по-леко от големите. Стискам ви палци!  Hug

# 297
А честито начи. Джи Благодаря за инфото. Едната седмица мина - явно още толкова ще трябва да изтрая. Вече си реших, че искам да го избива вече ако ще тръгва, че после пък идва неговия рожден ден и да него изтървем него. Коледата и без това е семеен празник, а до Нова година може и да мине всичко.

БЛАГОДАРЯ ВИ - явно топлината в темата, макар и малко редичко да пишем, си я има.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 298
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички дечица!Да са живи и здрави!

МАКСИ  КЛИПЧЕТО Е СТРАХОТНО!      БЛАГОДАРИМ ТИ ОТ СЪРЦЕ!    bouquet  bouquet  bouquet

Моя Марто три дни вече е на ДГ.Първия ден плака много,държеше ме за ръка и искаше да си ходим.Вчера вече беше по-добре,но все още е по-тих и по-кротък,което не е присъщо за него.Само да вметна,че в същата детска градина работя и аз ,но в отделни сгради.Та си му е показано къде съм и как няма да го оставя,но той си държи да сме двама. Laughing

# 299
  • София
Дуце, жива да си!   bouquet Такъв страхотен клип направи! Аз също го споделих във ФБ. Аз само се каних да ти пратя снимка, но така и не стигнах от прословутия ми заплес, а ти чак две сложи!  Hug ОбичЪм тЪ мноу!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт