Миташки ще си остане поне до ср
дата на Февруари у дома - никаква градина. Да ходи там за да го посрещат болни преподавателки...а не,

Нони, дано й порастне косичката на малката сладурана.
Муни, дай идея за разни игрички, моля те. Това със свързването на фигурките ми хареса много. Ще го пробваме още утре. Нали се сещате, че като се гледаме у дома един месец доста занимания ще трябва да му осигуря.
Ако имате идеи за домашни занимания - независимо какви, ще съм много благодарна.

Днес правихме соленки от бутер тесто. Дадох му формички с които да реже тестото и той вилня на воля. Е, накрая реши да го меси, омаза се, омаза си масичката...абе спретна яка свинщинка, ама нейсе.

Утре ще правим снежен човек на двора и ще се учиме да смята. Днес му повтарям - ако имаш едно зайче и мама ти даде още едно зайче, колко зайчета ще имаш? А той милия като грейна щастлив и вика " Много, много зайчета ще имам мамо"

Намислила съм да прескоча до Джъмбо и да купя печатета. Ще му слагам печати по ръчичките, ако се бил послушен през деня. Така процедираха в градината му и той много горд се прибираше от там, целия в печатчета - къде изпросени, къде заслужени.

Мунич, мъж ти кукли облича, а мен ме стрелят по цял ден - я с пушка, я с автомат, я с пищак, я с оръдието на танка. Като наложа вето и прибера огнестрелните оръдия ме гони с един меч...боли, мамка му.