ДЕКЕМВРИ №105

• 99 045
  • 658
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Иве благодаря ти много за информацията. Около мен няма никой дистрибутор, ще го мисля какво да правя  Hug.
Муни мойто може да не слуша - ама пък винаги иска допълнително, аман с това ядене ooooh!,
и у нас продължава да яде.

Льо да ги нагушкаш - ето да си припомниш една шаркава Ема http://nonich.snimka.bg/children/ema-na-2-godini.454895.17262014 дано твойте да не са в този вид  Hug.
Току що ми се обадиха от градината - яко кихане, сополи до брадата  Twisted Evil, сутринта нямаше признаци, явно като се е затоплила там  #Cussing out. Отиват да я вземат, явно и тази седмица не можа да изкара цялата на градина.

Дали обявиха грипна епидемия? Питам, тъй като лекарят ни по график днес има детска консултация, но зная че по епидемии ги спират, та да знам кога да я пратя на лекар?!?

# 361
Ееее не Нети, верно ли момчето е с пневмония?
Да се оправяте много бързо и да имаш сили и за двамата.
НОни, дано не стигнем до вашите висоти в шарката...
Засега нещата са под контрол уж!
Тео има пъпки но н ее драматично , а на ЙО може и да избиват още та...не смея да кажа нищо че тя е 4-5 засега- пу пу!
Хайде да застудее да измрат тези гадни вируси, че ми писна #2gunfire
НИЕ И ДРУГАТА СЕДМИЦА ЩЕ СИ СТОИМ В НАС, ЧЕ СЛЕД ШАРКА НАЛИ ИМУНИТЕТА ПАДАЛ.
Той при нас не е бил никога висок, амам нейсе...

Хубав дн за всички ви   bouquet
Вещооо спри с вкуснотиите, че 100 кила ще станем пак:-)

# 362
  • София
Направо не вярвам на очите си... каква активност в тази тема само!  Laughing

Сега и мен за Аква сорс-а ме размислихте, дали да не поръчам отнякъде. Имунитетът на Анита е ужасно спаднал, след варицелата. Не я пускам на градина, гледат се със свеки вкъщи за момента, пък ще видим до кога. Иначе съм почнала да й давам от детския Имунобор, пък дано има ефект.

Нони, в София-град май още няма обявена грипна епидемия, има за София-област. То и тук предполагам, че скоро ще обявят. И мерси за пожеланието за РД! Wink

Айде, да оздравяват всички болни деца и майките им също, че закъсняваме със срещата, алооооу! Стягайте се, една срещичка знаете ли как добре ще ми дойде... може даже да изляза от дупката!  Crazy

# 363
  • Варна
Ехаааа, девойки, ако знаете как приятно ме изненадаха толкова постове в темата! Бях забравила вече да поглеждам тук и изведнъж - толкова много за четене! Simple Smile Обаче тез новини за болни дечица хич не ми харесват! Sad Пожелавам им бързо оздравяване и да е последно вече поне до края на годината! Heart Eyes
Аз не мога да се оплача за сега - случва се по някоя кашличка, по някое сополче, но най-неприятно беше, че и за втория и за третия си рожден ден беше на АБ (за сега единствените антибиотици, които е пила) заради бронхити... Оказа се, че в нашето ОДЗ имало скарлатина, а на Марта най-големия другар в игрите е от групата, която е в карантина, уж, ама не се разболяха - хем се надявах да се размине, хем си виках "нали като е по-малка минавало по-леко"...
Аз да ви разведря малко сега Simple Smile Мартина в градината ходи на народни танци - онзи ден бях на открит урок - поревах си като не ме гледаше Embarassed. Ми много са сладки като се хванат на хорце, тропкат, скачат, пеят, въртят се, много мило ми стана Simple Smile После как да му обясня на детето, че от радост плача - смешна картина съм в такива моменти Simple Smile)) Ревах си тайничко и на първата й тренировка по балет, и на първото представление за Коледа в градината, където каза стихче и игра няколко танца, после и за картичката, която ми е направила и си написала буквата на нея! Ако продължавам така първия й учебен ден ще го пропусна от рев Joy
Та, вие, другарки, поревавате ли си в такива моменти или да си търся специалист, с които да си поговоря? newsm78

# 364
  • Sofia
На всички бързо, бързо оздравяване! Все по-често чувам :"децата между 3 и 5 години боледуват по-често, после не е така...." Дано има истина в това!

Дайв аз на чуждите деца "плача", а за моето да не говоря  Embarassed ! Но пред нея никога! В такива моменти така нежно ми става, че само при описание на картинка и край! вече подсмърчам.... Лигава история!  Laughing А и браво на талантливата Марта, те от малка ти казаха,че си носи заложби!

За балета: майка ми е много  навита да води Мария, но тя за сега отказва и естествено тя си мисли,че аз я обработвам някак си.  Whistling По нейно желание бях проверила близки школи, но нищо сериозно по нататък. До като един ден преди НГ майка ми намерила телефона на Маша Илиева и говорила с нея от пролетта, но като пусна на детето балет и тя казва "махни ги тези, много скачат глупаво!" за ужас на баба й  Mr. Green Тъ ще видим на къде ще отидат нещата!Иначе в градината с радост ходи на танци, но там правят пиеси: вълка и седемте козлета, някакви патете, но открит урок до сега не са имали  Crossing Arms

# 365
  • София
ОООООО, банда  Heart Eyes. Събрахме се, а?

Бързо оздравяване на болните дечица.

Направих отварата, но Нина не иска да я опита дори. Направих й го като сокче ( естетвено червено  ooooh! ), ама не ще и да знае. А то така приятно мирише от лукчетата. Страхотия. Сега го пие баща й - да не иде зян, пък й доста покашля и той.

ох, заспивам Tired

# 366
Момичета, няма проблем ако искате нещо ще ви поръчам от аквасорс и ще им дам вашите адреси за доставка.
Има подфорум тук, почетете там, има и дистрибутори, които от това печелят и дават акъл за много неща. Ползвайте ги тях за инфо, а пък мен за поръчка. Hug

ето тук

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 20:32 от ivalinai

# 367
  • София
Иве тенкю  Heart Eyes. Честно казано нямам време много много да чета, та бих се радвала да ни помагаш и информираш.
Водих я Ема на лекар - нещо на бронхите та една камара сиропи  #2gunfire.
В събота ще я водя на хомеопат да видим от това какво ще излезне.
Дейв евала на щерка ти  Peace.
Ема само веднъж са имали тържество в градината - наща застана най-отзад, не се показа през цялото време, та аз си поревах ама заради другите деца - едни малки, сладки, интересни.
После я попитах защо се беше скрила така, а тя ми отговори - не обичам другите родители  Crossing Arms.
В наща градина след 4 годишни ги записват на допълнителни занимания. Сега само пеене имат, ама пък какъв глас вади  Rolling Eyes баш за певица.
Май се поувлякох днес.

# 368
Ех, че приятна изненада Simple Smile две старници изписани за няколко дни  Shocked

Да оздравяват всички бързо  Hug

Ние сме в Румъния и Фил сега е няколко седмици отпуск от градината , ама много му липсва. Сутрин все иска да се облича и да заминава. От февруари пак ще го пускам , тъкмо да се пооправи от тия АБ дето ги пи толкова време без особен ефект. Сега давам сиропа на ДрТайс и кашлицата отмина.

И в нашата градина май чак 2ра група имат допълнителни занимания. Защото сега нямат и никой нищо не е споменавал на родителските срещи. Ама го влекат танците и пеенето (въпреки че нищо не му се разбира като пее  Mr. Green  )

# 369
  • София
В нашата група пък има, а по-точно малкия посещава карате, футбол, латино танци и плуване, от което временно го спрях. Също така има и народни танци, пластика, англ. и още други екстри, които не помня.  Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Малкия танцува на латино танците с една мацка Сияна. Питам го:
 – Сияна хубаво ли танцува?
 – Да.
 – А ти хубаво ли танцуваш?
 – Не, аз танцувам силно!  Mr. Green

Оздравявайте всички!  Hug Целувки от нас!  Heart Eyes

# 370
  • Sofia
– Не, аз танцувам силно!  Mr. Green
този да го нацелуваш със силовите танци!  Laughing

Баща й на Мария днес сутринта ми каза: " Да си я обличаш ти барбитата на мен  ми писна! дай блузка, сложи чорапогащник, среши я...ааааа ще й купя танк и пистолети!" при което тя го чува и с размахан пръст пристига :"Да не съм ти момчетияяя, ела тука да й направиш прическа на Еви! " (това е поредната нова кукла!).
Такава му била съдбата......  Joy

Ние и тази седмица сме на градина, да не повярваш !

Да знаете пистолети за латекс под наем? нещо такова http://www.dikarconsult.com/index.php?l=540

още нещо забравих да кажа, ходихме на детски театър в Столичната библиотека, Възраждане, много ,много ни хареса! Препоръчвам! Залата е малка, вижда се добре, актьорите поздравиха и говориха с всяко дете на излизане!
Мисля през февруари на Снежанка и 7те джуджета, ако има още желаещи?

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 10:23 от munieka

# 371
  • София
Ха привет в новата седмица.
Браво на Мария и на Фил. Сладури големи са.
Моята тази седмица си е вкъщи пък  Crossing Arms.
На Ема на главата й, да ви кажа, има две петна на които просто няма коса. Едното е колкото монета от 1 лв, другото е по-мъничко. И сега се чудя от къде се появиха тези неща, каква е причината  newsm78. Доктора ми каза, че често се появява на деца това и в повечето случаи порасва коса.
Сега сутрин и вечер я търкам здраво с чесън, но трябва да е до червено, а тя милата хич не дава  Naughty.

Театър Възраждане ни е любим, както и постановката Бабината питка. Там не остана нещо, което да не сме гледали Мун, иначе с удоволствие бихме ви придружили.

# 372
  • Sofia
Нони да не са ви от белези от шарка?
Точно бабината питка гледахме!  Peace

Нашата нова "занимавка" е решаването на "задачи", за РД й подариха дъска за рисуване тип ученическа  и на нея ме кара да й пиша задачки, които представляват свързване на еднакви фигури - рисувам един ред горе и долу разбъркани и тя свързва с тебешир ( до колкото може майка й да нарисува два еднакви триъгълника), да попълва липсващото, да маха излишното и тнт. Всеки път й е интересно и по скоро аз губя търпение да измислям отколкото тя. Виж буквите изобщо не иска да повтаря или пише, казва на срички, но не запомня изписването на букви.

# 373
  • София
Мун никакви белези не са - това са си петна без коса. Получават се от стрес при някои хора, но ако си редовен в мазането ще тръгне косичка.
Ще я мъча и все пак се успокоявам, че са в задната част на главата.

# 374
Абе Мун, тази МАрия професорка ли ще я правим? Мамина тя златна...пу пу!
Нони, да тези петна се появяват най вече от стрес, но пък тя е малка...явно е много емоционална
Има едно конско лекарство дето го продават по ветеринарните аптеки, жените с по малко коса си правят маски с него
То всъщност е комплекс от витамини...
Мога да попитам точно от къде се купува и как се казваааа!
А ти продължавай с чесъна знам че помага, амам не мирише ли много бе?

Общи условия

Активация на акаунт