ДЕКЕМВРИ №105

• 99 129
  • 658
  •   1
Отговори
# 345
  • София
 Пък ние понякога на козметик, понякога на пластик... ще го мислим някак си  Joy
...какво беше туй?  newsm78

п.п.  Joy
Мечти.  Mr. Green

Лесно ти е на теб, по цял ден не излизаш от салона. Няма какво да те мислим  Mr. Green
Честит имен ден на Атанас на Палома   bouquet

# 346
  • Sofia
Нуше тя за нас! и в този ред на мисли, днес майка ми и звъни за добро утро и казва: " Ех, маме тая година ставаш на 30, вече живота ти няма да е същия! Минеш ли 30те друго е ..."  Twisted Evil това понеже и без тва ми е сбъркано и сгнетено и не знам си кво още.....

някой да прави лунна или детокс?

# 347
Не я слушай майка ти, аз ставам на 34 тая година  Mr. Green Mr. Green ама се чувствам на около 20  Joy няма нищо различно , освен че те набират с тройка вече  Laughing

# 348
  • София
някой да прави лунна или детокс?

Цветето  Peace

Алюююююююю, ние дет сме минали 30 така, да мрем ли? А? А?  Crossing Arms Кофтито настроение те пуска малко след РД то обикновенно. Това за Джи не важи. Нея още я държи  Mr. Green.

Честит имен ден на всички минали и днешни ( то й те минаха ) именници.   bouquet

Розичке, не знам луната ли, децата ли, ама по-често пиши така  Heart Eyes
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.  Shocked

# 349
  • София
Не я слушай майка ти, аз ставам на 34 тая година  Mr. Green Mr. Green ама се чувствам на около 20  Joy няма нищо различно , освен че те набират с тройка вече  Laughing

Aз какво да кажа?  Mr. Green

# 350
  • BABYLAND
МУН, спокич душко. Моята мама ме успокоява "Ей, маме, представяш ли си...40 години гониш!". Т'ва братче все едно саъм на 39 и след няколко месеца 40 ще чукна.  Joy  Пък аз младо гадже бе, още цели 6 имам да навъртя докато стигна въпросните ЧЕТИРЕДЕСЕТ.
   Но на колко се чувствам - ще скрия, че на следващата среща ще ми поръчате адаптирано мляко, вместо винце и мръвка.

КАТЕНЦЕ, ако ти кажа слънчице колко сме го закършили у нас - бедна ти е фантазията. Рева като магаре от няколко дена, та единствено настроението ми се оправи като влязох в темата снощи. Митето ми е много зле. такава  кашлица просто НЯМА, разбираш ли?  Cry Утре ще го водят да му правят снимка и да му взимат кръвчица, а то милото очичките не може от температура да си отвори. Изпи го, мамка й.  #2gunfire Аз цъфнах със запушени канали за незнам си кой път плюс висока темп. 38.5. От кревата не можах да отлепя, адски болки в гърдите. Ни за едното ни за другото дете можех да се грижа. Ти си се напатила от кърми и гърди - разбираш ме.

НО...оптимизъм преди всичко.  Party Гадни, мръсни болести, да седят далече от нас, че вече си забравих фейса - все с маски ходя из нас и като се видях в огледалото без маска...направо се изненадАх днес вечерта.  Mr. Green С едни дрехи и една маска при Митко - отида при Валери и цялата се мия с дезинфектанти, преобличам се, слагам нова маска...и т'ва упражнение десетки пъти на ден.  Тонуса е на 6, хахахаха.

п.п. Свещичкова, вземи се спри, че ме подтискаш бе. На работа ходиш, семейство гледаш, домакинство въртиш и хоби след хоби си намираш... и то все умело се справяш. Парче професионалист си станала.  Hug Гледах снимките на плетивата. Имаш един мъжки модел. Пу за мен, бяла точка с черна не се изтрива!!!
По повод кулинарните ви постижения -  аз направих едни коледни сладки и се бия в гърдите вече цял месец, а вие творите ли творите.

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 00:25 от GOLDEN ROSE

# 351
  • BABYLAND
И понеже стана мноооого дълъг постиинга ми, продължавам тук.  Mr. Green

В част 1 ви писах, че от както Митко е болен  ,  се разхождаме с маски в къщи - идеята е да се пробваме да опазим бебока.
   Та такаааааааа, сега вечерта слагаме децата да спят и аз разцъквам  по едно по-така боди из нас    /без НИКАКВИ ЗАДНИ МИСЛИ!!!  newsm56/  и палаво подпитвам  мъж ми - да забелязваш нещо??? А???   Wink /идеята беше че съм почти на старите си килограми и приличам на нещо/, а той ухилено вика "ДА! Без маска си!!!"  smile3555

п.п. Та следва въпрос - покрай тези две дЕца, ще имаме ли време да си направим трето???

# 352
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Душа, изпълни ми душата  Hug.
 Бързо оздравяване  Peace

За кърмата  Tired
За кашлицата - ние пък май алергия ли някаква имаме, асматичен бронхит ли не знам. Утре ще се консултирам с доктора.  Та каче освет ГУШ - друго не мога да кажа   Hug.

# 353
Здравейте и от нас,
Розичке, сори, кака, за ситуацията у вас и дано бързо да "избягате" от нея и да си се оправяте всички по ред на номерата Hug
Когато Инка кашляше й правих един сироп - 6 лукчета+6 парчета локум+6 листа индрише+ 6 счупени ореха+1л. вода. Всичко ври докато се разтопи локума и лукчетата. Прецеждам и тя си го пие като вода. Дори по едно време започна да се прави, че кашля, че да й давам от сиропа. Помага, да знаеш...
Иначе, откакто й давам капсулите на Аквасорс за имунната система не мога да се оплача. В интерес на истината есентта дето ми пи антибиотик и това беше. Е, появи се някоя цифка от време на време, но то не се брои. Нашият проблем със заекването си стои на дневен ред и вече не знам. Пихме едни хомеопатични хапчета и се беше оправила, но тук от 10-ина дни пак започна. Пак взехме да ги пием, та ще видим...
Това от нас, а на всички малчовци гУлеми прегръдки и още по-гУлеми цалифки, да се оправят и да радват майките си.

За годинките няма да говорим /45 ще бъдат това лято Shocked/, щото чувството ми е на недостигнати все още 25
Mr. Green

# 354
  • София
О-о-о, Розееее, оправяйте се бързичко!  Hug Ужасно е!
То и моя беше болен, ама вече се опраи.о като вдигне температура и не мога да го гледам - толкова е жален. Очите плуват, целия е горещ, но ми вика "Добле съм". Няма търпение да тръгне на градината. Като тръгна за първия път и един месец рева да идвам да го взимам по-рано. Сега като тръгна след някаква поредна болест и направо полудя от кеф там. Като дойдох да го взема и той ре-е-ев, викам - почна се. А той - "не искам да ходя вкъщи, искам тук да стоя-а-а-аааа". Та се оговорихме последен да го взимам.  ooooh!
Тия дни като беше с мен в салона и гледа да подстригвам една жена, а тя е и лилава коса на всичкото отгоре  Mr. Green и вика "Гледай, скъса ти се косата!"  Laughing

Иве, копнах си рецептата за сиропа да имам и аз.

# 355
  • София
Eй разписахте се най-накрая. Дали човек може да ви изкара от чата, та малко и тук да сте по-активни?!?!
Розичке  Hug Hug Hug и много сили да преодолеете скапаните болести.
Както и на всички останали болни деца - бързо да им минава.
Иве сподели моля те повече за капсулите на Аквасорс - как се пият, какви са им цените, от къде се купуват  Praynig.
Джи  Heart Eyes много много от всичко послучай отминалия рожден ден.
Вещичке дълбок newsm20 пред твоите творения и способности. Квото пипнеш става   Hands Clap. Уникални са ти нещата просто.

Моята пък пикла при едната госпожа в градината ходи с кеф, при другата ама хич не иска. Освен това супер много се оплакват от нея  #Cussing out. Какво става с това дете просто не зная. Доста често дори я и наказват  Cry.
От началото на година няма изкарана цяла седмица да е здрава  Whistling. Да видим днес дали ще устиска до края на деня, в понеделник си беше пушка, снощи вечерта леко почна да покашля, а госпожата ме увери, че са само 12 деца в групата и болни няма.

Е стига толкова за днес.

# 356
Бреее, не е истина колко ми стана хубаво като зачетох тук.
Върнах се назад няколко години и се сетих за толкова много постове на кого ли не...
Нети, душко аде да се оправяте вече- минаха няколко дни, трябва да сте по добре!
Ние сме с варицела и дваминцата, но засега нещата са под контрол и пъпките ги търсим...никога не екъсно да стане ужасно, но засега всичко е ок!
Вещ това остроумното момче да го нацелуваш много, пък ти стига с тези коси си ги късала, вземи да подстригваш Wink
Целувки за всички ви и аде да видим кога ще се съберем...
  bouquet

# 357
  • Sofia
въХ да не повярваш 10 поста за един ден! ЕГАТИ! все пак има шанс да не ни затрият от форума...

Нети и от мен едно голямо ГУШ! Да оздравявате бързо! А на теб БРАВОООО за килата и формата, аз освен на 30 си оставям и дебела, воля нЕма! ooooh!

Лио какво варицела, но пък по -добре,че двамата едновременно и леко да мине!  Hug

Иве а при логопед ходихте ли? В градината има ли друго дете дето да заеква? Аз като малка съм казвала Р почти до последна група в градината, но тогава е дошло ново дете и аз като лепка до него повтаряйки неговото Р, тъ съм се научила да Р-ъкам подобаващо!   Flutter

Нони всички са на моменти, ние ту искаме,ту не искаме на градина, но нямаме моменти с плач както бе в началото с яслата. От там се оплакват само за яденето: първо слагат на Мария, после отиват да разнасят храната по етажите на другите групи, Мария все още яде, носят на нейната група,  Мария все още яде, децата се наяждат и ги приготвят за сън,  Мария все още яде и на финала някоя лелка или учителка и бута 3-4 лъжици и така............ Просто е ужасна с тва ядене, бавно, държи хапката в устата, разсейва се, измисля си неща "мама не дава моркови", ей такива!  #Cussing out

Вещ за този малкия  Hug

# 358
Нони, капсулите с коластра на Аквасорс ми ги препоръча една детска лекарка, която е дистрибутор. Каза ми по принцип, че са много добри и ми гарантира, че ако боледува, то ще премине този период много по-лесно и по-добре. За сега съм доволна. 120 капсули струват 90лв., но ако станеш дистрибутор /както станах аз/ цената пада на 60лв. Ние си делим с една дружка, пие се по една капсула на ден. Та нищо не ти пречи да станеш дистрибутор и ще пазаруваш с 30% по-евтино. Ставането на дистрибутор не е ангажимент и нямаш никакви задължения, просто си пазаруваш само за теб.
Мун, моя приятелка е логопед и я видя...написа ми в една тетрадка какви упражнения трябва да правим, но сподели мнение, че ще отшуми. Заекването е стресова ситуация и е въпрос на време да се справим. Инка много бърза като говори, понякога нищо не й се разбира. Като я накараме да го каже бавно, справя се и по-рядко заеква. Въпроса е с намаляване на темпото.

# 359
  • BABYLAND
Eх, че е хубаво като се разпишете по-активно. То човек трябва явно да се пооплаче, за да ви провокира да пишете.  Mr. Green

Ми хайде де, ще се оплача... Митето е с пневмония. Днес му правиха кръвни изследвания, снимаха му гърдичките на рентген. За щастие вече отшумява, защото и температурата понамаля. В разгара си е и само ме гони с рентг. снимка и вика - "Мамооо, гледай как ми снимаха кашлицата"  Joy " Кога ще ми се оправят белите дробчета?" и всЕкви такива въпроси.  Laughing Свежарка!  Сега ще го спрем от градина поне за месец. ooooh! Обаче какво да ви кажа - и двете му учителки болни. Едната с пневмония в Пирогов, другата на легло и на АБ. А "умната" директорка на градината карала едната учителка, въпреки че е била с 39.00 температура да ходи на работа да посреща децата сутрин....бива, бива безочие, ма ми се сгади като си помислих как безхаберно ми е заразено детето.

Льо, моля се да се разминете много леко с баба шарка. Дано не се мъчат дечицата ми милички.  Hug Цуни ги по нослетата от мен. Heart Eyes

Нони, твоята сладуранка голям бандит била бе.  Mr. Green Моя син не го питам "Днес беше ли наказан?", а директно - " А днес за какво те наказаха???"  Много му се радват и целуват даскалиците, но и нЕма прошка като се изкалпазани, а той го прави често.  Grinning

Ивке, много ти благодаря за рецептата. Правя го същия чай, даже не само на Митето, ами и аз пия като се разболея, само локумче не съм слагала, но има време - ще пробвам. Много ти благодаря.  Hug Hug Hug Не забравяй да нацелуваш красивата ти кукличка.  Heart Eyes А дано това със заекването отмине.  Praynig  А за продуктите на АКВА СОРС ме отвориха миналата седмица и много им се точа. Трябваше ми мнение от близък човек, а сега като ти писа , че си доволна - направо ще ги купя.  Hug Не брой годините, виж какво оставяш след себе си , а то наистина е ПРЕКРАСНО дете.

Катенце, какво пък сега при вас?  #2gunfire Пфуу, миг спокойствие да няма човек. Каквото и да е - нека да е малкия дявол. Не забравяй да пишеш като разберете. lovekiss

Вещунке, представям си го малкия пич как се чуди на скъсаната коса. Много е готин бееее, много. Crazy

Муни, твоята щерка от край време мрази дисциплина ЯДЕНЕ.  Joy ГолЕма е кръпка, ша знайш!

Общи условия

Активация на акаунт