ДЕКЕМВРИ №105

• 99 138
  • 658
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Ско, да ви е жива и здрава Яна , много да слуша и вие да я слушате

# 332
  • София
Ско, да ти е живо и ЗДРАВО Янче-калпазанче! Само усмивки, много игри, прекрасно детство и сбъднати мечти й пожелавам! И айде, туряй софрата, че съм гладна!  Wink

# 333
Мили момичета, пожелавам ви приятно изкарване на тази вечер и нека да посрещнете новата година с чисти души, щастливи и готови да приемете предизвикателствата на новата година! Нека за всички вас те донесат сполука, късмет и благополучие! Heart Eyes

# 334
Честита Нова 2011 Година , да сме здрави , щастливи и късметлии през новата  Hug

Честит рожден ден и на януарските ни декемврийчета Никол , Магдалена, Хана и Александър   bouquet

# 335
Честит рожден ден , Мони , бъди много здрава , послушна и щастлива.

# 336
  • София
Здравейте , днес е наш ред да почерпим  Grinning

Честит рожден на всички които пропуснах да поздравя   bouquet Hug

П.П.: Много благодаря на  Дарка и malenush за прекрасните пожелания  Heart Eyes

# 337
Нели, да ти е жив и здрав бъдещия батко и да е много послушен. Весел празник!

# 338
Ех че сте ... минаха рождените дни и зарязахте пак форума  Crossing Arms

# 339
  • Sofia
Да ни е жива и здрава по мъдрялата с година Джи!
И всички Антонии, Тонита и тнт. да почерпят! Честит Имен Ден! Бабс  Hug

Ние тръгнах ме на градина отново, че за кратко си по стояхме вкъщи и да ви питам как може да се по влияе в градина да стане по строг контрола за боледуващи деца? Не ми се иска със скандали или просто ей така да отбелязвам,а нищо да не се променя?

Събота -неделя малката си игра с куклата си обличайки я в нейни дрешки и аз направо бях потресена как е била толкова малка и така......... Когато баща й се прибра и той под-смръкна като видя дрехите облечени на куклата.... сега малката ходи и казва: "Трябва да пазя дрехите,че на мама са й важни!" Явно съм я впечатлила като й разказах,че е била мъничко бебе в тях дори и снимките изрових!

# 340
  • BABYLAND
То добре, че беше Дарка да отсрамва   бандата ни цял Декември. Ей, Даре, с две деца у дома имаш повече свободно време отколкото с едно. Да вземеш да родиш и трето, че тогава да видиш какво е свободия.  Mr. Green
   Малкиии, малки бяха. Ти онзи ден като ми пусна МОЛ-ските снимки ми се дорева. Е.а си, все едно вчера я гледах малката ти кукла , току що проходила, вилнееше из МОЛ-а с разперени ръце като самолетче. Пък то минали две години и няколко месеца. Сега моя ми вика - бе нали си имаш стая, отивай си там, не стой в моята.  #Cussing out К'во да ви разправям - хрАни куче да те лае. Сега е болен, човека, но това не пму пречи да е на върха - и в палавостта си и в ината си и в бисерите си.
   Помня Шанталката как сготви набързо на Маги за обяд - в едно шише сипа топла вода, бурканче с пюре, поразклати и й го даде. А онова малко, сладкишче с такъв апетит си похапна, че й завидях.  Hug
   Хубаво ни беше като се виждахме по-често. Сега са ни доста разредени срещите...бих ги нарекла РЯДКО ЩАСТИЕ.  Crossing Arms
   Бе не знам колко малки са били, ама сега Валери е цели 7 кила, 60 и незнам си колко см. и си мисля че е малък, но като му погледна дрехите от изписването, които му бяха ОГРОМНИ се втрисам. Ми той бил като зайче мъничък.  Thinking Растаааат, растат дечицата. Правете му сметка ние какво правим.  Grinning
   Нещо писателска муза ме е обвзела, я преди да сЪ посрамя, да ви пожелая лека нощ и да призова - ПИШЕТЕ В ТЕМАТА!!!

БАБЕНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ОБИЧАМ ТЕ, ДУШКО МОЯ! Жива и здрава да си ми. Не се променяй ни на йота - искам те такваз!  newsm51

# 341
  • София
Пред пълнолуние сме, затова  Joy
И на мен по това време ми се пише, пише, пише...  Joy
Аз след като веднъж споделих със съпруга ми, че имам чувство, че това дете расте с дни и той ме прати да проверя дали вече не била влезнала в университета се въздържам от такива коментари  Joy
Нека да растат живи и здравички!  Пък ние понякога на козметик, понякога на пластик... ще го мислим някак си  Joy

# 342
  • BABYLAND
  Пък ние понякога на козметик, понякога на пластик... ще го мислим някак си  Joy
...какво беше туй?  newsm78

п.п.  Joy

# 343
  • София
  Пък ние понякога на козметик, понякога на пластик... ще го мислим някак си  Joy
...какво беше туй?  newsm78

п.п.  Joy
Мечти.  Mr. Green

# 344
Оооо , размърдахте се значи  Joy бравас.

Честито на вчерашните и днешните именици   bouquet живи и здрави да сте.

Общи условия

Активация на акаунт