Една след друга разбираме хубавата новина - СЕПТЕМВРИЙЧЕТО мъжле ли е или мома!

• 28 594
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Danna_2010, аз си купих Еуфорбиум, защото вечер ми се запушва носа, но на мен не ми помага. Май не беше и много евтин. Може би защото при мен е по-сложно - имам ужасна алергия към домашен прах и сега ми е още по-зле. Вкъщи чистя и бърша като луда. При теб може да има ефект, поне няма да навреди. Иначе на мен не ми помагат никакви бабешки рецепти, нито хомеопатични капки. Не знам какво не пробвах, само Ксилометазолин , но той не се препоръчва и вече не знам.
talktoher, според мен по-добре пий мукосолван, отколкото да стане по-зле. Докторката е преценила, ти нали си минала първи триместър. Може да си помогнеш и с компреси на гърлото.

Вие питеснявате ли се като мен, като се събере повече време да не сте били на преглед? Моите засега са през три седмици и по някое време ми става малко неспокойно.

# 76
  • Пловдив
Здравейте момичета   wavey !!!
sweet_maniche, страхотна темичка, браво!Знам каква играчка е било... Simple Smile Така че поздравленията са големи и искрени  smile3501!!!
Иначе днес бях на консултация. Както всеки път, доктора си ме гледа и на видеозон, освен всичко останало. Всичко е наред Simple Smile, бебоците растат.Най-важно е, че се развиват еднакво   newsm04 . Но иначе, матката ми отговаряла за 20 седмица, което идва от броя на бебоците, де Simple Smile
Пожелавам на всички слънчева седмица и само положителни емоции   Nature Sunny !

# 77
sweet_maniche,тази приттча е много чувствена,чела съм я и друг път,но пак ме разплака...много ти благодаря  Hug Hug Hug .
Илианка,радвам се че прегледа е минал и всичко е наред.Само такива новини да носим  Hug Hug Hug

# 78
Честит 19-ти Рожден Ден Lara Croft Lady! Бъди здрава, щастлива, много късмет и любов навсякъде около теб!

sweet_maniche и аз вчера влязох набързо и само поздравих имениците, но браво и на теб, чудесно си се справила с темичката.

По въпроса за витамините и преди го бяхме обсъждали. Аз пия Пренатал, но не смятам да ги пия всичките в опаковката, тя е за 3м, пия ги от 1м, най-много още 1. После ще има много пресни зеленчуци и плодове, и ще разчитам на тях.

akspet  Много лесно се качват картинки. Избираш си една от нета, трябва да я отвориш в самостоятелен линк, които да започва с http://и да завършва с .gif , .jpg или .png  Над полето, където пишеш мнението си има бутони с картинки върху тях, когато минеш с мишката отгоре, без да ги натискаш, пише кой за какво е. Избираш този, на които пише "Вмъкни изображение", след като го натиснеш, копираш и поставяш адреса на картинката между появилите се тагове. Дано си ме разбрала, ако не виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Благодаря на *Мирка* и fata_morgana  за препоръчаната книга, ще я прочета и ще споделя мнение.   bouquet

ilik123 много се радвам за бебчетата ти, нека все така да растат и всичко да е наред.  Heart Eyes

Иначе движенията на бебчето, вече са така ясни и отчетливи, че дори мъжът ми като си сложи ръка на корема ми го усеща. Вече се чувстват не само ритничета, ами и цели преобръщания. На тези от вас, които все още на усещат бебчетата, спокойно, въпрос на още малко време е, за да ги усетите.

vany666 моите съболезнования за леля ти.

# 79
Здравейте момичета!
Поздравявам всички, които празнуваха вчера - да сте живи и здрави, и много, много усмихнати  newsm51
Lara Croft Lady честит рожден ден - бъди много щастлива и винаги заобиколена от любимите хора   bouquet  bouquet  bouquet
Vany666 съжалявам за случилото се. Моите съболезнования!
akspet споко. Всички сме станали по-чувствителни и ревем от най-малкото  Grinning
Danna_2010 бързо да оздравяваш  fingerscrossed newsm10
Kirra аз тези дни ще ходя на 3D и дано да имаме късмет да видим бебо - мъжле ли е или мома. Смятам, че въобще не е рано!
Хубав и усмихнат ден на всички! Hug Hug Hug

P.S. Забравих да кажа за книгата на Дийпак Чопра - невероятна е, горещо я препоръчвам на всички. Вчера си поръчах другата книга, която препорчвате - "Пренаталното възпитание". надявам се утре да я получа и да се захващам с нея  Crazy
По отношение на витамините - предписаха ми ги, но ги пих две седмици и ги спрях да своя глава  Blush. Още повече лекарят ми с София ми каза да зачакам  Stop малко с витамините, докато не ми каже той

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 14:19 от dessynik1

# 80
Момичета, току-що видях, че лентичката ми изостава с 1 един   Thinking newsm78. Сигурна съм, че днес трябва да съм в 15 г.с., а не в 14 г.с. и 6 дни?! На някоя от вас случвало ли се е?!

# 81
Здравейте момичета.
vesi_evi, dessynik1, мерси за отговорите за тапетите. Ще проверя в сайта на Домко, а може и да се разходя някога до там.
Jani4ka, супер браво за хубавото изкарване с класа. Peace. И аз предната бременност до 18 г.с. нищо не усещах. Да ти кажа даже в момента усещам мърдане на бебето само като си сложа ръката на корема. Но вчера май наистина усетих нещо по осезаемо, ама може и да ми се е сторило. Rolling Eyes
 Аз другия петък ( 09.04) съм на ФМ при доц. Томова. Тогава става и месец от предишния преглед и честно казано вече с нетърпение чакам да видя всичко ли е наред с бебето. А тогава и ще ми потвърдят (надявам се със сигурност) пола.
Vany666, моите съболезнования за леля ти. Относно ходенето на погребение, не знам какво да те посъветвам. От една страна от уважение бих отишла, ама като знам каква е обстановката.... надали ще е много подходящо. При мен този месец, за жалост, имаше два такива случая. На кумата ми майка й и на моя приятелка баща й починаха. Искаше ми се да отида, ама просто нямаше да издържа. И без това си изревах очите в къщи, а пък камо ли ако бях отишла на погребенията.
Lara Croft Ladyq, newsm59, бъди жива и здрава, и ти пожелавам скоро пак да видиш  EFP.

# 82
sweet_maniche, разчувства ме  smile3518 - много е хубаво.
ilik123 , много се радвам, че всичко е наред и бебоците са добре - само това да се чува!

Момичета, някоя от вас има ли понякога, най-вече следобяд нещо като придърпвания, а понякога и прорязвания ? Rolling Eyes Аз го имам от 14 г.с., но бяха позатихнали. Последните 2 дни пак се появиха. Питах доки и той каза, че не е обезпокоително. Каза да пия 2 ношпа, когато ги усетя и ако не мине тогава да му се обадя на личния. От ношпа ми поотминава. Някой усещал ли е такива придърпвания? Четох преди време, че през 4-я месец може да има нещо такова като прорязване в корема, дори пишеше, че са по-осезаеми следебед, но... все пак да попитам и вас?  newsm78

grix, благодаря ти - и аз не знаех как се качват картинки Embarassed, но сега мисля, че разбрах как става  Wink Мога ли да помоля и за паролата за албумчето, ако може - много искам да разгледам снимчиците newsm53

# 83
И аз предната бременност до 18 г.с. нищо не усещах. Да ти кажа даже в момента усещам мърдане на бебето само като си сложа ръката на корема. Но вчера май наистина усетих нещо по осезаемо, ама може и да ми се е сторило. Rolling Eyes

Ами аз усетих миналата седмица през нощта на два пъти по две "побутвания" , но си бях сложила ръката на корема след като го "сръчках" малко бебо.  Grinning Даже събудих мъжа ми, но вече нищо не се усещаше. Сега обаче понеже нищо не усещам и се чудя дали е било бебето или нещо друго.  Thinking Чакам го всеки ден да даде сигнал.  Heart Eyes

# 84
Като стана дума дали усещаме бебетата си как ритат - Аз днес за първи път усетих, друг път все съм си внушавала, но тези потупвания от вътре  няма с какво просто да ги сбъркам. Толкова прекрасно чувствоооо, че не спрях да се смея от щастие

# 85
  • у нас
аз усещам едни много лекички побутвания Flutter  newsm78

Лара- честит празник. Да си здрава, щастлива, обичана и съвсем скоро да ни зарадваш с ++ Hug Hug Hug Успех  bouquet

# 86
Искам и аааааааз да усещам !!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Само ме дразните тук.  Flutter  Crazy  Wink

# 87
 ЕЕЕ и аз искам да усешам пък,имам чувството че само аз не съм усетила нищо newsm78,може да не съм разбрала ли що ли

# 88
  • у нас
ами аз да ви кажа че се ослушвам, но като ви гледам седмиците вие сте по-напред от мен и започвам да се съмнявам че наистина е бебо, въпреки че това се случва вече 5-6 поредни дни когато съм спокойна и легнала newsm78

# 89
Kirra, аз те водя с 2 седмици и пак нищо.  Grinning Съвсем нормално е според мен. В една книга, която чета пише, че в 18 г.с. някои започват да усещат, а в 19 г.с. вече са по-силни ритничетата. Но пак мисля, че и тогава не е задължително да се усетят. При всеки е различно. При мен и на двата прегледа беба лежеше много спокойно. Различни бебета - различни характери.  Grinning Може моето и твоето да са по-кротички от някои други буболечета и затова да не ги усещаме още.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт