Една след друга разбираме хубавата новина - СЕПТЕМВРИЙЧЕТО мъжле ли е или мома!

• 28 595
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Може и да са кротки пък ,знам ли.Тази сутрин като го гледахме си лежеше мирно и тихо,доки го чакаше да мрадне да ми покаже,щото аз я подлудих ,ама то не ще милото,сигурно е спало а ние горкото го тормозим в 8 сутринта  smile3542

# 91
Пожелавам ви съвсем скоро да усетите бебо/беба  Hug Hug Hug На мен коремчето вече почна да си расте и по този повод в събота излязох да си купя уж само пролетни обувки , а то какво стана  Laughing Laughing Laughing попаднах на някаква акция на Кенвело пазарувай за 200 - плати 100 лева. Нищо, че не е магазин за бременни, има страхони туники (които според мен стават и за роклички) и потничета, даже имаше и размери по-големи от XS ili S  Simple Smile само панталончета още не съм си харесала , ама аз и не съм търсила.

# 92
На мен определено ще ми трябват панталони. Знам точно какви искам ама дали ще си намеря е друг въпрос.  Tired

# 93
Даммм и аз съм за смяна на гардероба,уж много не ми личи,ама почти всичко от към дънки и панталони ми е малко Crazy,ще трябва да си търся тия дни някои парцалки,а тия специално за бременни ми се струват грозноватички честно казано. Rolling Eyes

# 94
Не се сещам дали вече съм го писала, но по индийските магазини се намират доста подходящи за бременни дрехи - туники, блузки....и не са скъпи-по 10-20лв. Не знам за вас, но на мен ми се виждат много скъпи дрехите за бременни, при положение че ще се носят само 3-4 месеца   Rolling Eyes
Днес бях на бхс, в петък - резултатите. В София колко струва, тук е 28лв - бях чула за 15-20  #Crazy

# 95
на мен много ми се ще да си купя клинове дълги и 3/8 и си се представям с тия туники дето съм ги взела колко добре ще се чувствам , нали има клинове за бременни ...  newsm78 май трябва да има  

# 96
E.L, аз платих 40 лева.

# 97
Това за бхс ли  сте писали цени,днес си правих и ми излезе общо 97 лв Shocked

# 98
Кирра, какво са ти правили толкова, че 97лева е струвало???  Shocked

# 99
Това за бхс ли  сте писали цени,днес си правих и ми излезе общо 97 лв Shocked

Shocked
Аз платих 20лв ехограф при моята лекарка и в Терапията 28лв за самото изследване.
Значи 48лв общо.
А, що така се хвана и подписа ти при цитата  hahaha

# 100
И на мен не ми харесват дрехите за бременни. На мен обаче вече си ми личи отвсякъде.  Crazy Клинове за бременни не знам дали има, предполагам, че да, но аз си накупих нормални клинове, те ми обгръщат корема и са ми страшно удобни.  Peace

E.L. при мен БХС-а беше 73лв. , но аз нали ходя на частно.  Confused

# 101
Яничка, видях, че има  в нета клинове за бременни, та сега като свърша работа ще отида да си търся  atwork

Иначе ако се броят и парите за ехограф ( то при мен си беше ФМ де) и тези на на БХС - 100лева излезна.

# 102
Първия ми БХС струваше 30 лв. + 70 лв. за ФМ в Св. Петка
за втория БХС в МД ми взеха - 42 лв.

grix много благодаря за разяснението, ще се пробвам Hug
 и аз да си кажа все още не усещам бебчо, минала седмица като бях на преглед питах доки и тя ми каза да имам търпение още 2 седмици, а аз си мислях, че съм по-безчувствена и дебелокожа, като още не усещам, а имам толкова голям тумбак Laughing Laughing Laughing
Даже на Стройкото бях си сложила ръката на корема и говорехме с един консултант и той както говореше с мъжа ми, ме пита рита ли? чак ми стана криво  Rolling Eyes

# 103
 E.L ,ами за видеозона при аг то ми взеха 25 лв,и в лабораторията кадето ми взеха кръв 68лв!Аз като питах преди това колко ще ми струва лекарката ми каза 70,амаааа.Знам ли и аз ,пък съм в Бургас,тук сиситемата е различна явно newsm78

# 104
Е, значи тънко съм минала  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт