Една след друга разбираме хубавата новина - СЕПТЕМВРИЙЧЕТО мъжле ли е или мома!

• 28 599
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
bless_girl - аз получавам придърпвания понякога, незнам дали точно като твоите, но имам такива усещания. Една възрастна гинеколожка, която посещавах преди ми каза, че е възможно да се дължи на възпалени връзки (сухожилия), които придържат матката към тялото. Не става въпрос да са възпалени в момента, а преди време, но заради подобни стари възпаления еластичността на тези връзки намалява и за това са придърпванията.
Аз днес не съм в кондиция. Цял ден дишам някак трудно и сякаш и най-малкото услие ме кара да се задъхвам. Не съм асматичка или нещо подобно. И това подпиране под ребрата в дясно продължава вече седмица  ooooh! Май ще трябва да се обадя на гинеколожката си, защото следващото ми ЖК е чак на 20.04.
Може да е заради стрес. От две години строим жилище и преди година разбрахме, че жилището ни е препродадено на трето лице без наше съгласие  Rolling Eyes Тръгнахме да се съдим и строителя се уплаши и тръгна да търси начин да се споразумяваме. Незнам как ще завърши всичко. Днес мъжа ми ходи да говорят, аз не отидох, за да не се ядосвам, но бях през цялото време на тръни. Каква ирония - докато бях бременна с дъщеря ми изживяхме подобно нещо с друго жилище. Така и не влезнахме в ново такова, когато малктата се роди. От години живеем в една стая на квартира. Дано този път нещата да се подобрят, но за сега няма голяма светлина в края на тунела. Нищо, ние да сме живи и здрави - друго не искам. Е, искам  Laughing, но това е най-важното.

# 106
Момичета, много сте изписали днес, браво!

Излязоха ми резултатите от БХС - супер са! Направо само дето не ревнах от кеф, толкова време ги чаках, като мислех, че със сигурност ще са лоши заради възрастта ми. Ето ги:

Вашият риск за болест на Даун: 1:3500
Вашият риск за болест на Едуардс: 1:22000
Вашият риск от дефекти на неврална тръба/коремна стена е: нисък

Малко са ми завишени стойностите на AFP, но доиколкото знам, опасното е да не са ниски, така че това не ме притеснява.

Какви са тези лекари, дето ви казват, че не може да си видите резултатите в Интернет. Те самите откъде мислите, че ги гледат?

talktoher, според мен не е никакъв проблем да пиеш Мукосолван. Аз не бих се притеснявала от съставките му, а единствено от това, че при мен Мукосована отпирщва адски силно откашляне, което не знам дали не е опасно, в смисъл напъните при кашлицата. Иначе самото лекарство не би ме притеснило  Peace

Flash Dance, дано се разреши скоро проблема ви  Hug

# 107
Данна, аз в момента така силно кашлям, че имам чувството, че при всеки напън будя бебето и го изнервям и той почва да ме рита да престана  Joy Joy Joy  Rolling Eyes (надявам се да не го правя наистина).

А току-що си изкарах акълите  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy както си пиша тука, имам съседка с една огромна черна котка, която я пуска да се разхожда и баконите на другите, (а на мен ми е топло и съм си отворила балконската врата) и с периферното зрение виждам нещо черно и голямо да се разхожда в стаята ми  #Crazy #Crazy #Crazy не понасям котки, довечера ще говоря с нея да си я държи вкъщи и нашите балкони  и стаи да не ги смята за двор за котки!!!!

# 108
П.С Данна, МНОГООООООО СЕ РАДВАМ, Че ВСИЧКО Е НАРЕД С РЕЗУЛТАТИТЕ ТИ!!!!  Hug Hug Hug Hug

# 109
Ох и на мен камък ми падна на сърце, че с тази възраст вече очаквах какво ли не, признавам си. Hug

talktoher, пий си по-добре лекарствата, да не се влоши кашлицата и да не слезе надолу Peace Аз самата съм на антибиотик просто защото от 1 седмица боледувам и вместо да се подобря, тази сутрин се събудих като парцал направо - с много силен синузит, болки в ушите, хрема и още какво ли не. Та по-добре да се предпазиш навреме Peace

# 110
Здравейте мами,

Да са живи и здрави, всички, които вчера имаха имен ден! Честито и на рожденничката!

Момичета не вярвах, че ще се ядосам, ако сега някой ми каже, че съм надебеляла, но уви... побеснях направо. На работа много малко хора знаят, че очаквам бебче. Днес се прибирах с колега, който е сред малкото, на които имах доверие. Говорихме си и споделих с него, че ми е много мъчно, заради кученцето с отрязаните четири крака, а неговата реакция беше, че според него имам много по-сериозни проблеми, за които да мисля. Попитах го какво има предвид, защото не се сещам да има нещо, което да ме притеснява и той каза, че съм надебеляла страшно много, че той по принцип не забелязва такива неща, но сега било много натрапващо се. Аз му казах, че съм качила 3-4кг, че вече съм в четвърти месец и е нормално, нямам и корем, а той реши, че това са само оправдания и съм прекалявала с храната. Прекратих веднага разговора, но все още не мога да се успокоя.

Между другото напоследък много често започнах да сънувам кошмари и това взе ме притеснява. Тази вечер много се стреснах и като се събудих, нещо в корема ме проряза - беше страшно силна болка. През деня не мисля за нищо лошо, а напротив с таткото много се радваме заради малкото мъниче, но вечер само кошмари. Не знам на какво се дължи това - преди да забременея дори не сънувах.

E.L. : на мен в МД-София ми взеха 43лв за БХС. Плащаш долу на касата и после се качваш на 13-я етаж, за да ти вземат кръв.

Danna_2010 : Честито за хубавите резултати

# 111
Danna_2010, милата, аз бях така януари месец, и знам колко е гадно и неприятно! Пожелавам ти много бързо да се възтановиш и само хубави емоции и новини, като днешните, да те заобикалят, разбира се - така да бъде и с всички нас, де!!!!!!!!!

Ако някой се сеща за някой филм - хубав, истински - за душата, да сподели!!!

# 112
Teddy84, този твой колега , лелел  #Onfire #Onfire #Onfire #Onfire #Onfire #Onfire

# 113
  • София
Здравейте,
Включвам се с една синя новина!  Laughing  Тази сутрин бях на преглед и бебчо бе благосклонен да разкрие пола си. Толкова ясно се видяха мъжките атрибути, че първоначалното ми съмнение бързо бе разсеяно. Е, поне с името сега няма да имаме проблем, че е измислено още преди мнооооого години. Докато за момичешко щяхме да видим зор. Иначе бебчо си е ОК и си отговаря точно на термина. А за коремчето доктора каза, че си изглежда тъкмо както трябва за седмиците, в които съм. Явно само в моите очи е тооолкова огромно.  Wink
И да се похваля, че вчера за ИД сестра ми ми подари страхотни бременни панталони и туника.  Simple Smile  За жалост бременностите ми се разминават в сезоните, та подаръка дойде много на място. Някой спомена, че тези дрехи се носят само 3-4 месеца. И аз първия път си мислех така, но се оказа, че след раждането още дълго време не можех да си вляза в нормалните дрехи и хубаво си поносих бременните. За щастие сега ще бременеем лятото, че през зимата ми беше голям зор да си намеря палто, което да ми става. А сега ще се веем по роклички и потничета. Grinning
Flash Dance, много неприятно това с жилището.  Sad Дано се намери някакво разрешение и скоро да се радвате на свой истински дом!   Praynig
А относно раждането, въпреки че и аз имах система, докторите даже ме насърчаваха да се разхождам из коридора. А когато достигнах пълно разкритие и започнаха напъните, ме накараха да стана, за да напъвам права. И понеже едвам си стоях на краката в този момент,  една от акушерките предложи да напъвам в банята, която е към родилната стая, седнала на тоалетната чиния, за да не притисна главата на бебка.  Хем да не се изморявам, хем гравитацията да помага, хем обстановката предразполага към напъни.  Blush И най-смешното е че без да искам по едно време съм натиснала някакъв бутон и включих бидето, което е вградено в тоалетната, та още неродена, изкъпах малката.  Joy
Данна, дано АБ помогне и да се оправиш бързичко.  Hug И честито за хубавите резултати. Само излишно си се притеснявала.
Теди, не си заслужава да се терзаеш заради подобни забележки и коментари. Hug Някои хора явно изпитват удоволствие да си изкарват комплексите върху другите.  Crossing Arms Да, сигурно изглеждаш напълняла, всички сме така и още повече ще се закръгляме. Но в момента коремчетата ни са повод за гордост, а не за криене. И няма защо да се оправдаваш и обясняваш за това. Да не ти пука кой какво си мисли. Важното е да износим и родим здрави и усмихнати бебчета, а кг после ще мислим как да ги сваляме. 

# 114
За мен мъже, които си позволяват да обсъждат килограмите и външния вид на някоя жена, не са никакви мъже  Naughty Или комплименти, или нищо, иначе какъв мъж е това??

*Мирка*, честити сини гащи  Grinning Ей, как ги измисляте тия мъжки имена с лекота, аз едно не мога да измъдря  Crazy

# 115
*Мирка* Честито за хубавата синя новина Simple Smile

# 116
  • у нас
Danna_2010   ТОВА     Е     С У П Е Р  newsm44 newsm44 newsm44

Много ти се радвам за хубавия резултат. Притесненията ти се оказаха напразни, но сега спокойно можеш да си отдъхнеш Peace

*Мирка* честито за синия щъркел Heart Eyes

Teddy84  #2gunfire #2gunfire #2gunfire тоя да хванеш и да го .........
аз имам една колежка, която ме дразни с коментари от сорта на ..."сега какво ще хапваш-внимавай после ще ми ревеш #Cussing out", а да речем часът е 12, а аз съм хапнала половин мляко или плод за закуска ooooh!

# 117
Томмелисе newsm51
открих те къде си.....спомняш ли си за мен.Като разбра че съм бременна..каза че ще ме следиш изкъсо...
е аз рядко пиша..тук там...но ти в искам бебе не пишеш хич..........радвам се че си добре
..и аз ........чао мила....
...... Two Hearts

# 118
  • у нас
ей Джес Hug Hug Hug радвам се че намина и най-вече че си добре Heart Eyes
ще пиша по-често newsm47

# 119
Flash Dance за задъхването и аз се задъхвам, обаче за болката под ребрата, нямам представа. Сподели с лекаря си непременно. А що се отнася до жилището не се притеснявай, сигурна съм, че всичко ще се подреди по най-добрия начин.

Danna_2010  радвам се за резултатите ти от БХС. Ех, ако можехме да не се притесняваме предварително, за неща които не знаем или не зависят от нас.

talktoher и аз бих се уплашила от тази голяма котка, че даже и черна. Дано съседката ти излезе разбрана и да не я пуска навън. Като се замислиш пък, горкото животинче и на него, не му се седи вътре при това хубаво време.  Laughing

Teddy84 и Tommelise  ignore2 на такива колеги.

*Мирка* честито за синята новина! Явно, че името не е било измислено напразно и си е чакало собственика.  Simple Smile В коя болница си раждала първия път?

За филми не се наемам да препоръчам, че сега сме едни чувствителни и много от нас се натъжават дори за неща, които преди биха сметнали за весели.  Crazy Обаче има един филм точно като за нас, казва се Le premier Cri, има го и в DMCA-removal-from-Google и в kolibka.com. Ето как звучи резюмето му:

"Този завладяващ филм, представящ с нежност и топлота тайнството на човешкото раждане. „Първият плач” е сниман в пустинята Сахара, в Индия, в модерна болница в Китай, където се раждат по 120 бебета на ден, в щата Мейн, където майка решава да роди без помощта на акушерка, и в Мексико, където ставаме свидетели на раждане в басейн, асистирано от делфини.Според талмудска легенда, при раждането си детето все още носи познанието от своите предишни животи. Тогава се появява ангел, който му прошепва да запази това познание в тайна. Ангелът поставя пръста си върху устните на детето и точно в този момент бебето забравя всичко и навлиза в живота. Следата от това ангелско докосване е трапчинката между нашата горна устна и носа ни… Едва тогава бебето проплаква за пръв път."

Отивам да го пускам и ще го гледаме с бъдещия татко.

Лека и спокойна вечер и дано е без кошмари, че и мен ме спохождат от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт