Една след друга разбираме хубавата новина - СЕПТЕМВРИЙЧЕТО мъжле ли е или мома!

• 28 635
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
grix, взе ми буквите от клавиатурата Laughing
Точно този филм си изтеглих днес (с още няколко научнопопулярни за бъдещи родители и бебетата) и сега ще си го пускам Laughing

Danna_2010, *Мирка*, честито Ви за прекрасните новини Hug Айде от тук нататък - само такива да пишем Hug Hug Hug

Flash Dance, наистина кофти случка... Дано всичко се нареди при Вас и живот и здраве наесен с песен в нов дом Hug

Teddy84, Tommelise, хич и не им се връзвайте на такива... Бременната жена е най-красивото и изумително нещо newsm51

От мен лека - отивам да си пусна гореспоменатото филмче Simple Smile

# 121
Едно късно включване от мен, но не мога да не се похваля - чакаме госпожица! Това с пулса се оказа вярно за нас Simple Smile

# 122
Здравейте, момичета!
sweet_maniche, поздравления за темичката, супер си я докарала  Simple Smile! А и това, което си постнала след това, е страхотно! И преди съм попадала на него, не можеш да останеш равнодушен  Simple Smile.

Честити розови или сини гащи, на който каквото му се е паднало  Laughing!

vany666, съжалявам за леля ти!

boni.m, от самите витамини не може да се пълнее. Чувала съм, че при някои хора някои от витамините от Б групата предизвикват по-голям апетит, но в крайна сметка ние така или иначе трябва да се ограничаваме от неполезните храни, а и от големите количества храна по принцип, така че не вярвам да имаш проблеми с килограмите само заради тях.
А за бенките - и аз съм пълна с тях. Обаче толкова се радвам, че миналото лято най-накрая махнах една огромна, която е от  неопасния вид, но мястото й беше... точно на пъпа ми  Shocked. Та представям си ако не го бях направила, като ми порастеше корема сега... сигурно нямаше да е много добре, меко казано.

Lara Croft-Lady, Честит Рожден ден на патерици   bouquet! Пожелавам ти сбъдване на всичките ти мечти!

talktoher, дано се оправиш бързо от кашлицата. Аз моята я лекувах само с домашни лекове, но твоето ако е бронхит, сигурно ще трябва и нещо по-агресивно наистина.

Flash Dance, пожелавам ти всички проблеми с дома ви да се разрешат и никога повече да не трябва да се притеснявате за това  Hug!

Danna_2010, браво за резултатите! Ей, голямо облекчение, а? Сега остава и кашлицата и синузита да оправиш  Simple Smile.

Teddy84, твоя колега не е в ред, честно! Аз разбирам да е толкова близък и да е загрижен, ама ти както го разправяш, някак не ми се струва да е било от това... или може би е страшно нетактичен.
Ох, като спомена кученцето, не мога да не споделя и аз това, което почувствах... оня ден ми се щеше да не съм я чула тази новина... плаках, после цял ден се сещах... като чуя за такива случаи и имам чувството, че тоя свят не е за мене... Но днес пък хванах част от репортажа на Нова тв и нещо казаха, че някаква жена щяла да го осинови... та после като се сетех и си казвах "Всичко е наред, кученцето ще е обградено само от любов вече"  Simple Smile.
За сънищата - много бременни казват, че са започнали да сънуват много повече. Аз не мога да кажа, защото по принцип само да се унеса за 2 минути и вече сънувам.

talktoher, и аз такива филми обичам "за душата", или "човешки" както ги наричам аз. Ами гледахме на скоро Billy Elliot, не е нов, но ми напълни душата. Онзи ден гледахме "It's Complicated" с Мерил Стрийп и Алек Болдуин - не е някакъв връх, но е много приятно филмче.

# 123
Здравейте! До сега не съм писала във форума, но много съм чела. Изненадана съм от сайта, той предлага отговор на всички въпроси, които може да си зададе една бременна. Сега не знам дали пиша на правилното място, все пак съм на 35 и не съм разбрала още как мога да се запиша като бременна очакваща да роди през септември, но ще го разуча. Исках само да споделя изненадата си, че някои от вас знаят пола на очакваното бебенце. Аз съм от Бургас и все още гинеколожката ми не е правила опит за разпознаване на пола. Поздрави на всички!

# 124
  • у нас
Добро утро дами  bouquet

аз също мисля че бременната жена е много чаровна и предизвиква само усмивки- поне при мен е така. винаги когато видех бременна много и се радвах Heart Eyes но хората са различни. За някои това да си винаги с перфектна фигура е най-важно ooooh!

adelinas добре дошла Hug стига да искаш и веднага ще бъдеш вписана на първа страница. Ако искаш дай и малко повече информация за теб- например термин  Peace

fata_morgana
ама много ви се радвам на тези, които вече знаете пола Heart Eyes супер Peace доста момичета вече знаят какви рожби чакат.
На мен само да ми го кажат и ми дават стартова позиция за покупки Joy за сега само оглеждам- ми що заглеждам рокли като мислех че ще е момче hahaha

успешен ден момичета. Аз днес съм почивка от работа и ваканция от университета Flutter кой като мен Crazy

и заглавието на темата ни наистина отговаря на срока на бременносттаSimple Smile

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 09:56 от Tommelise

# 125
  • шумен
Добре дошла  adelinas , и добро утро на всички мами. Честито на всички разбрали пола на бебчетата и аз нямам търпение вече но съм на преглед чак на 12.04 дано тогава доки да ме изненада  и мен. Лек ден на всички и много целувки на малките тумбачета lovekiss

# 126
  • в мечтите си
Добро утро!

Заповядайте една не особенно здравословна ,но пък много вкусна закуска от мен :

Добре дошла на  adelinas  ,място ти е точно тук  Hug
 Честити розови гащички на  fata_morgana !

Аз да се оплача,че така и не се записах на ФМ  Sad .
Не се знае дали ще има кой да ме закара,при натовареността на мъжа ми,а и не зависи изобщо от него.А за жалост на моята лекарка бих казала,че ехографа е от старите,което ме навежда на мисълта,че скоро няма да узная какво детенце очакваме  Confused
А толкоз много искаммм.Обикаля ми се по магазините,не съм никак суеверна.
За сега от ибей си поръчах подгревател за шишета на Авент,и чакам един стерелизатор пак на Авент...
Лек ден!Възползвайте се,че го дават до 23-24 градуса и после разваляне на времето...

# 127
Добро утро  Hug закуската и кафето днес са от мен

специално за grix Heart Eyes

браво за добрите новини, дано всички имаме само такива Praynig Hug Praynig

# 128
mixilena  заедно сме готвили тази сутрин Laughing

# 129
Добре дошла на adelinas   bouquet !
Честито и на всички, узнали пола на бебоците.
Аз също съм все още в невидение и ще е така поне още 2 седмици, че тази ще боря стрептококите а антибиотик и чак следващата или по-следващата съм на преглед.
Уж гледам да не си създавам предварителни нагласи, но все повече ме човърка любопитството какъв ще е пола. Бъдещият батко си е поръчал момченце като него, не че тия неща стават по поръчка... Grinning

П.П. Благодаря за апетитните закуски!

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 10:33 от Ulia

# 130
На едни познати момченцето пък искаше сестричка, че братчето щяло да си играе с играчките му Simple Smile
Вчера ми взеха кръв и за БХС, но резултата щял да е готов чак другата сряда - заради празниците. Доки пое ангажимент да го провери, но забравих да питам дали мога да проверя сама в интернет  newsm78

# 131
Здравейте и от мен  bouquet.Скоро не съм писала тук  ,бях в болница понеже много повръщах  Sick,но вече всичко е наред и ще пиша повече  ,аз още не съм разбрала пола в четвъртък съм на преглед и тогава може да разбера  Hug

# 132
Много сте мили всички!
Ще поставя един линк за определяне пола на бебето. Извинявам се, ако го знаете вече. Той е според рождената дата на майката и бащата, което ми се струва по-достоверно, отколкото само тази на майката и месеца на забременяване.  http://ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl

# 133
Добро утро на всички,

Благодаря за подкрепата Simple Smile Вчера разказах на таткото за случката с колегата и той започна да се смее с глас. Сега и на мен ми е смешно, въпреки че вчера бях бясна. Явно наистина има всякакви хора. Аз съм щастлива, че ще имам бебче и се надявам да не съм разстройла малкото човече с моите ядове вчера Simple Smile

# 134
Здравейте и от мен,

Аз се отбих рано-рано на работа, уж за малко за едни спешни неща, а още съм тук  Crazy Ще взема да си ходя да поспя малко, то работата няма свършване така или иначе. Чувствам се много по-добре, хубаво, че почнах антибиотик, защото бяха почнали да ме наболяват и ушите, а сега спряха.  Peace

fata_morgana, може и да ти излязат преди празниците резултатите, проверявай вечер и ще видиш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт