Една след друга разбираме хубавата новина - СЕПТЕМВРИЙЧЕТО мъжле ли е или мома!

• 28 686
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia, Bulgaria
Привет и от мен   love001 Първо на патеричка да честитя на всички,който са празнували рожден и имен ден през последните дни   ura  bigdance2 newsm59
Напоследък съм зле с организацията и времето не ми стига  EmbarassedПожелавам Ви един хубав,слънчев и незабравим ден на всички  Hug.До скоро   Peace

# 136
Здравейтееее!!

Не мога да повярвам, но след като пих два пъти Мукосолван, вече съм 100 пъти по-добре!!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 даже вече и глас си имам!!! голям кеф си е!!

Люляк, аз снощи точно филма с Мерил Стрийп гледах и си умрях от смях, беше ми много забавен и никак натоварващ, но задължително ще си сваля и другите филми, които казахте!!!!  Скоро гледах филма " Прешъс" беше ужасно тежък, даже кошмари после сънувах, истински е, но някакси в това състояние в което сме , не мисля че е добре да се гледат такива филми, поне за мен!

Честито на всички, които вече си знаят какви съкровища очакват!!! Мен всеки ми казва да не съм се доверявала на това, че толкова рано са ми казали пола, защото е твърде рано да се каже, и как на много от тях съм им казвали, че чакат един пол, пък после се оказвало друго, така че аз все още тайно се  надявам за момиченце-кокиченце, според мен вече в 20 седмица би трябвало да е по-сигурно, така че аз точно тогава съм на ФМ при Димитрова .... макар че аз вече и за момче почнах много да се радвам, даже си му говоря в мъжки род. Някъде четох, че в ранните месеци бъркали клитора за пишка .... да видиме ...    

# 137
Дойде време да Ви докладвам и аз. Бяхме на преглед и д-ра каза, че няма нищо м/у крачетата на бебо, но съпругът ми не можа да повярва и го пита на няколко пъти дали бил сигорен.  newsm78 Милия толкова много му се иска да е момче и все още се надява, че това което сега липсва ще се появи по-късно. Naughty А аз само се смея Joy с него. Изписаха ми някакви витамини "Пренатал", но са толкова големи, че едвам се справям с тях и ще ги пия цели 3 месеца - Sick. Момичета вие какво пиете? Моя доки каза ,че ще ми пусне БХС в 18 г.с., заедно с ФМ.

# 138
Здравейте и от мен.
Радвам се за хубавите новини и браво на тези, които вече знаят пола. Peace

Аз да се оплача - Вики ми е болна, от април миналата година не беше пила антибиотик, но сега нямаше начин.Два дни е с мен в офиса, няма кой да я гледа, та можете да си представите колко е весело. Tired Simple Smile Ама като водят болни деца на градина... Confused

Adelinas, добре дошла!
Danna_2010, напразно се притеснява, екстра са ти резултатите. Peace
Sweet_maniche, поздравления за темичката.

# 139
Абе аз видях на моето пишлето - това не може да е женски атрибут, доста добре си личат след 15 седмица, стига да застане бебето както трябва Peace Иначе и аз съм при Димитрова в 21 седмица, но не се съмнявам, че и тя ще ми каже същия пол Grinning Баткото и таткото ще бъдат доволни, за сметка на малката, която иска бебе - момиченце. То и аз тайно се надявах да бъде у нас женско царство, ама късно е, чадо Wink Още от самото начало бях убедена, че е момченце, така че работата беше ясна. Ще готвя повече и това е  Crazy

Аз имам витамини О'Мами, но все ги забравям, дали съм изпила и десетина досега не знам.

Ember, ще стискаме палци за тебе утре  Praynig Peace

# 140
Добро утро и от мен  Simple Smile

adelinas - Добре дошла   bouquet Пробвах това с прогнозите за пола, но не ми излиза вярно нито за дъщеря ми, нито за сегашното бебе, което според докторите е 100% момче. Не че има значение  Grinning
grix - непременно ще си смъкна филма и ще го гледам, много благодаря!  Hug А за жилището вече се опитвам да гледам по-филосовски на нещата  Hug
Danna_2010 - браво за хубавите резултати  Peace
*Мирка* - честита ви синя новина  Simple Smile    bouquet Като чета разказа ти за раждането все едно чета за едно чудесно приключение  Simple Smile Знам че е имало болка, то винаги я има, но си имала чудесна свобода, която за мен звучи направо невероятно. Не само че не ми даваха да ставам, но и ми правеха разкритие на ръка, не ми даваха да дишам така както бях чела че мога да облекча болките и какво ли още не. Браво за по-европейското държание на твоите лекар и акушер  Peace
fata_morgana - честита ти розова новина  Peace
Teddy84, Tommelise - такова чудо е самото зачатие, износването и раждането на едно дете, че подобни ужасни заяждания са не само дребнави и глупави, но и говорят много зле за изказалите ги. Не казвам, обаче че и аз не бих се засегнала. Нали сега сме по-чувствителни.
Люляк - благодаря ти много за пожеланията!  Hug
За кошмарите - и аз сънувам много такива и често. В повечето случаи сънувам и забравям самия сън с подробностите, но помян че е било кошмар. Понякога си мисля, че е защото прекалено много се притеснявам за тази си бременност. Не че до момента има нещо обезпокояващо, но не съм спокойна като цяло.  Confused С предната бременност не бях такава. Бях абсолютно спокойна почти до раждането. Всъщност до двадесетина дни преди това, когато се случи нещо ужасно и което няма да споделям за да не разтройвам никого. Мисля че от тогава се промених много и почнах много да се тревожа. Както и да е - дано всичко мине добре - с бременност и раждане. Пожелавам го не само на себе си, но и на всички вас!   bouquet
На всички болни пожелавам скорошно оздравяване! Hug
И да ви покажа какво открих за бременни в амазон - възглавница за бременни. Цената е много солена, но не виждам причина да не може и сами да си направим. Дали ще е удобно?
http://www.amazon.co.uk/Summer-Infant-95000-Body-Pillow/dp/B0019 … 053&sr=1-1160

# 141
  • Пловдив
Привет и от мен Simple Smile
Момичета, благодаря за закуските, определено имам нужда Laughing
Тъкмо се връщам от лабораторията (бях да пускам пак чернодробни изследвания) и умирам от глад... Добре, че не припаднах някъде по пътя...
Лабораторията е достатъчно близо до нас, обаче не и да ходиш пеш и то гладен... За жалост, пък няма такси, което да се съгласи, да ме закара на толкова малко растояние... Абе малък кошмар #Cussing out На всичкото отгоре и мъжа днес пак е на работа Sad
Айде стига съм се оплаквала, ами да взема да хапна още нещо Laughing

adelinas, добре дошла Simple Smile Вече си сред нас Hug

fata_morgana, честити розови гащички Simple Smile

Лек и усмихнат ден!

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 13:22 от sweet_maniche

# 142
Здравейте и от мен.
Данна много се радвам за добрите резултати,сега бъди по спокойна  Hug Hug Hug.
Ембър,дано Вики се оправи по скоро,а за градините си е така,другите мами мрънкат,че ще се разболеят и техните деца  Hug Hug Hug .
adelinas, добре дошла   bouquet и леко бременнене с нас !
Миркаааааа,честити ти  сини гащета  stork-boy  Mr. Green ,fata_morgana ,а на тебе розови гащички(каквито и аз тайно искам  Mr. GreenHug Hug Hug .
Аз сядам да нагъвам  newsm55 eat newsm60 !
Лек ден  Heart Eyes   Mr. Green

# 143
Момичета, здравейте и от мен!

Онзи ден на Цветница ходих на църква - като много от вас - предполагам  Simple Smile
На излизане от църквата ме спря една монахиня и ми предложи да си взема икона на Пресвета Богородица "Помощница при раждане".
Аз дори не знаех, че има такава  Embarassed

Не успях да я снимам и да я кача, но ето какво намерих в интернет:
 http://www.jasimama.mk/bg/molitva.html

Нека бъде с всички нас в моментите, когато имаме нужда от нея!!!  Praynig

# 144
Лелее, момичета, как ви се радвам, че знаете вече пола на бебетата си Simple Smile Много искам и аз вече да разбера Heart Eyes

adelinas , добре дошла!   bouquet
Мирка, и ние мъжкото име го знаем от години, а за момичешкото не можем да се разберем нещо. Нашият татко много иска момче, дано и нашето покаже пишле, но и да е момиче пак ще се радваме.

Flash Dance, много съжалявам за случващото се, но ти най-вече се пази, защото този задух сигурно е на нервна почва. Аз получавам затруднено дишане много често, просто дишам малко трудно, дори когато си лежа, но преди 2 седмици мисля беше, явно съм се притеснила и направо спрях да дишам за кратко. Беше ужасно, не можеш да поемеш дъх, само сълзите ми течаха  ooooh!Мъжът ми и той си изкара акъла, но той е астматик и неговия инхалатор ми "вдъхна нов живот" - точно така се почувствах. Разбира се попитах доки и той ми обясни, че най-вероятно е на нервна почва, но при някои бременни се активира и астма. Даде ми телефон на някаква лекарка, но аз така и не съм отишла, нито съм се обадила, защото от мъжа ми знам горе-долу какво е астма и мисля, че моето не е, но ако се повтори онази случка ще отида.

За кошмарите - до третия месец не спирах да сънувам какви ли не ужасии. Една приятелка ми разказа за едно бременно момиче, което хванало мъжа си в леглото и ... лелеее не спрях сума ти време да сънувам как мъжът ми ме изоставя или ми изневерява, дори няколко сутрини не му говорех  hahaha Много често се събуждах плачейки. Нека споделя обаче, че един сън ме изкара от равновесие - беше свързан с брат ми и сигурно ще го помня цял живот. И сега ми се пълнят очите. Тогава мъжът ми ме събуди и не можеше да ме успокои с часове, а сърцето ми сякаш биеше в корема ooooh! Дори споменах на брат ми, но не можах да му кажа съня, а само плаках и той реши да не настоява Rolling Eyes

Сега смятам да похапна и после може би да се разходя. Желая хубав ден на всички  Hug

# 145
 September 2010,аз съм чувала,че една седмица преди термина е хубаво да вземеш едно олио и да го занесеш в църква и да се помолиш на Богородица за леко раждане  Peace .

# 146
Ember, ще стискаме палци за тебе утре  Praynig Peace
Hug
Да, много ще съм ви благодарна за едни палчета утре. Peace
По график се пада Марков да прави амниоцентезата, та проф.Кременски ми каза, че е един от най-добрите специалисти.Каза ми, че няма смисъл при това положение да избирам лекар, освен ако не го извикат по спешност и сменят графика.Та утре сутрин на място ще решаваме.

# 147
Да, и аз за Марков знам, че е отличен специалист, а също е и с много опит в амниоцентезите  Peace В добри ръце ще си Hug

bless_girl, развесели ме с тези кошмари за изневери  Grinning Никога не са ми се явявали подобни мисли насън. В смисъл не че не може да ми се случи - на всеки може. Ама аз под кошмари разбирам нещо наистина много страшно, например когато сънувам, че децата ми са се загубили и не могат да ги намерят и се събуждам, а сърцето ми ще изскочи направо. А това с изневерите ми се струва, че ако ми дойде до главата, ще е в графа "по-ежедневни човешки проблеми" и няма да ме прати чак в кошмарите  Crazy Може да разсъждавам така, защото съм по-голяма от повечето от вас и край мен много приятели не само си изневериха, но се и поразведоха вече, та това ми се струва като част от реалността, не като чак такъв ужас. Най-добре да не ни идва до главата, разбира се  Peace

# 148
  • у нас
Ember  Praynig Praynig Praynig
успех и разбира се имаш палчета и от мен Hug

# 149
Ember и от мен имаш палцестискане  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
bless_girl - ужасих се от твоите кошмари  Shocked Наистина и аз сънувам, но най-много да се събудя стреснато, но без плач. А и моите в повечето случаи не са свързани с конкретни хора, а са доста безмислени, не че не са страшни, но все пак не е това, което ти описваш  Rolling Eyes Дано не ти се случавт повече!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт