ЕВРОВИЗИЯ - 2010 - SHARE THE MOMENT - 2 тема

• 18 703
  • 447
  •   1
Отговори
# 405
Някой има ли информация дали церемонията по откриването ще бъде излъчвана и дали ще може да се гледа он лайн??

# 406
Morphea,  В този сайт пише, че екипът на Eurovision.tv ще присъства на събитието, за да улови най-добрите моменти от откриването, които може да намерим по-късно тук – кликваме върху here (в червен цвят)
http://www.eurovision.tv/page/news?id=16673&_t=Oslo+welcomes+the+stars%21

Церемонията преди малко е започнала (20 ч. тяхно време) Сградата на кметството е много красива.

# 407
Merci! Simple SmileИмам спомени от миналата година, че имаше хора, които  гледаха, но са го давали по руската телевизия. Участвали са Лиз Асия, Дима Билан, немската група Чингиз хан и други.

# 408
Всяка страна,участничка в конкурса предава по един от националните си канали.Това е клауза от правилника на Евровизия. Peace
Аз до одеве гледах FST и в класацията им Израел води убедително.Следват Швеция Rolling Eyes,е как,каналът е шведски, LaughingГермания,Латвия и Хърватска.
Надолу
Армения,

Турция,Дания са с еднакъв брой точки
Норвегия
Румъния,
България,Ирландия и Швейцария са с еднакъв брой точки
Исландия
Русия
Словакия,Сърбия
Гърция
Грузия
Азербайджан
Испания
Франция
Финландия

...
Естония ...4 т.
Холандия..2 т.
Най..зле с 0 точки на последното място са Великобритания,Словения.
По памет ги изброих,като тези които съм пропуснала са явно след нас..БГ..14 т. Peace

# 409
  • España
Някой може ли да ми каже защо Италия не участва в конкурса през последните години? Та от там навремето идваха едни от най-големите хитове!!!

# 410
  • На брега на реката
Обидени са, че не ги класират директно за финала като страните - основателки на конкурса.

# 411
В момента  предават по БНТ филм за Евровизия 2010 "Предстартово броене" -  Разходка из Осло с едно норвежко семейство и епизодично представяне на изпълнителите (с победите в Евровизия на съответните страни в миналото). И министър-председателя на Норвегия на ски............................

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 01:15 от Isis

# 412
  • España
Обидени са, че не ги класират директно за финала като страните - основателки на конкурса.
Ееее,жалко!!!
Иначе от тазгодищния конкурс на мен лично ми харесват най-вече песните на Ирландия ,Турция ,Дания и нашата.Мисля,че Миро ще се справи отлично и ще влезе сред финалистите.

# 413
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ееее,жалко!!!
Иначе от тазгодищния конкурс на мен лично ми харесват най-вече песните на Ирландия ,Турция ,Дания и нашата.Мисля,че Миро ще се справи отлично и ще влезе сред финалистите.

http://en.wikipedia.org/wiki/Italy_in_the_Eurovision_Song_Contest

Според уикито не е това причината. Голямата четворка се класира директно от 1998 г., а Италия се отказва за последен път през 1997 г., и то без да даде обяснение. За последен път, защото през годините се е отказвала няколко пъти.  Другите страни искат отново да ги привлекат и са декларирали, че ако участва, Италия също ще отива директно на финал.
Най- вероятно е свързано с тяхната тв Раи и конкурса Сан Ремо. Но не се знае със сигурност, защото гадините не си признават. Laughing

# 414
  • На брега на реката

На който му е интересно и разбира, тук може да проследи как вървят залаганията за Евровизия. - http://www.nicerodds.co.uk/eurovision-song-contest-odds

Доколкото схващам, нашата песен не се класира между фаворитите. За зона Балкани фаворити са Турция, Гърция, Албания и Хърватска (?!).

В Първия полуфинал фаворити в залаганията са : Гърция, Белгия, Албания, Сърбия, Словакия.

Във Втория полуфинал - Азербайджан, Израел, Армения, Дания, Турция.

За победител в конкурса, залозите са най-вече за Азербайджан, Германия, Израел, Армения, Дания.

# 415
  • На брега на реката
Ееее,жалко!!!

Според уикито не е това причината. Голямата четворка се класира директно от 1998 г., а Италия се отказва за последен път през 1997 г., и то без да даде обяснение. За последен път, защото през годините се е отказвала няколко пъти.  Другите страни искат отново да ги привлекат и са декларирали, че ако участва, Италия също ще отива директно на финал.
Най- вероятно е свързано с тяхната тв Раи и конкурса Сан Ремо. Но не се знае със сигурност, защото гадините не си признават. Laughing

Точно заради регламента на "Големите 4" влязъл в сила от 1998 г ги подозират в това. А иначе официалното становище е липса на интерес и несъгласие с геополитическото гласуване. Беше предвидено тази година да ги върнат като директен финалист, но...

# 416
  Миро щом е болен и пее така добре, няма за какво да се тревожим Simple Smile Обаче пуста хореография - нещо ми куца. И на втората репетиция той не се движеше много, не мога да разбера така ли ще се представи и на полуфинала или си пести силите, или защото е болен... 
Причината Миро да не се движи е Венол Кинг.  Wink
http://www.youtube.com/watch?v=KRNdXQHCj2g

За тези, които не са изгледали филмчето  за Миро по БНТ:
http://eurovision-bg.com/menu.html?videos/videos.htm

# 417
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ееее,жалко!!!

Точно заради регламента на "Големите 4" влязъл в сила от 1998 г ги подозират в това. А иначе официалното становище е липса на интерес и несъгласие с геополитическото гласуване. Беше предвидено тази година да ги върнат като директен финалист, но...

А предишните пъти знаеш ли по каква причина са се отказвали?

# 418
  • Русе
   Браво, много интересни неща сте споделили! Hug
   И аз се чудех къде са италианците, на велики ли се правят, че не участват, сърдити ли са...
   basis, благодаря за линка с интервюто на Миро! Значи не можел да танцува!?! Все пак на представянето на английската версия на Балканика Миро доста се раздвижи, очаквам да видя точно тази хореография и на полуфинала. От друга страна пък едва ли ще може да подскача много и да пее добре, явно Венол Кинг си знае работата.
   Аз гледах пресконференциите на моите фаворити - Дания - много ми харесаха и като хора, много свежи, пускаха разни шегички. Особено много ми хареса като ги питаха къде ще са следващите им концерти и Кристина каза, че като видят вота от гласуването ще знаят къде да отидат да пеят Grinning

# 419
  Честит празник на всички !   bouquet

Елица и Стунджи- пето място на Евровизия 2007 !

А заслужаваха първото място !  Ако се гласуваше за песен, а не за държави, излизахме първи !

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 12:05 от С О Н Я

Общи условия

Активация на акаунт