Отговори
# 735
Добър ден ! Аз съм също априлска мама ,но от набор 2008 . Приятелка съм на Navail и съм много щастлива да ви съобщя:
на 06.04.2010г . точно в 00:01ч.  проплака в Тина Киркова малкия Мартин на мама Navail !!! Бебко тежи 2,960кг.
Наде, желаем ви цялото щастие на земята ,бъдете винаги здрави ,нека малкия Марти ви дари с най-хубавите моменти от вашия живот !!!

Раждането не е минало много леко на 05.04.2010 през ноща в 2 часа и изтекоха водите и чак на следващия ден през ноща роди ,много бавно получи разкритие  Confused ......но важното е ,че вече всичко е добре  Hug тя ще ви разказва с подробности като се върне от болницата  Peace имам и техни снимки ,но не знам къде да ви ги кача да ги видите .
Честито от мен и на другите родили мамчета ,да са ви живи и здрави слънцата !!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 736
Navail честито бебче Мартин!!!
Да ти е жив, здрав и много да те радва!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 737
  • София
Еха, браво. Заподозрях я аз navail тия дни... Wink

Да и е честито момченцето Мартин, да е живо и здраво и много радост да донесе в семейството!  bouquet

P.S. Не е ли време за нова тема?

# 738
Честит син на navail! Да расте здрав и мнооого щастлив малкия Мартин! А на мама бързо възстановяване!

# 739
Честит син на navail!
Да расте здрав, силен, красив и мнооого щастлив малкия Мартин! А на мама пожелавам бързо възстановяване!

Поздрави и целувки на всичкиииииии!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 740
еха имаме си и днес бебче!!!!

Честито navail     да ти е жив и здрав Мартинчо да расте весело и щастливо дете!!!

# 741
честито на мама navail, красиво име си избрала мила да ви е жив и здрав малкия мъж!  bouquet

# 742
  • София
Да е жив и здрав МАРТИ на Navail!!! Да е най- здравото, щастливо и добро детенце!  Heart Eyes

# 743
  • София
Честито на всички мами гушкащи бебета да са им живи и здрави  Hug

# 744
Здрвейте и от нас.Честито на всички мами, които вече си гушкат ангелчета и стиснати палци на останалите.Ние сме добре,кърмим се и за 3 седмици в къщи Атанас е качил 1кг.Имаме и колики.Преди малко ми звънна Джули,двете с Жени80 са в МД и питат някой знае ли на кой етаж и в коя стая е Дени71.Искат да я видят.                                                                                                                            Данче стискам ти палци и ти пожелавам раждане,което да ти остави прекрасни спомени.Другият месец ще погостувам на мама в Пазарджик и много ще се радвам да се видим.                                                                                                 Ани,мила,имахте ли жълтеница и колко продължи?А кога реши че кърмата не и стига и започна да дохранваш?Благодаря ти и   love001

# 745
Здравейте мами! Честито на всички родили вече мами, не мога да ги изброя поименно защото от както не съм влизала има доста нови бебоци. Ние с Виктория сме си вече у дома. И се чувстваме прекрасно, е най-вече тя де, защото мен още ме придърпват конците и ме боли раната от секциото особено като се погушкаме повечко. Такова е мъниче сладичко, всичката болка на света си заслужава да изтърпи човек само да може да види най- съвършенното вещо в живота си, което дава смисъла на живота ти. Целувки на висчки малко бебоци.
Сега ще кача една снимка от болницата преди да ни изпишат пък после още, че не съм ги качвала още на компютъра.

# 746
Честито бебе Марти на Навайл, да и е жив и здрав и много послушен и щастлив да расте[/colo

# 747
Елчето    браво 1кг. си е добре все така да върви.

deninenkova   добре дошли у дома. наистина че като си го гушнеш бебето и забравяш за всички изпитания през които си минала.

водих Ники на лекар. Преди доста теми някой беше казал народна медицина за гърлото снощи като преглъщаше  го болеше и му направих компрес днес не го боли даже док. не изписа антибиотик а само хомеопатични и витамини. тази вечер пак ще го разтрия с ракия и компрес на гърлото и дано се размине, че сега ми липсва само да се разболее. Аз малко се отклоних от темата.

# 748
да се впиша и аз .имаме си син Крис .роди се на 21.03. 3700 кг.и 53 см. много сме щастливи и се чувстваме добре.честито на всички мами с бебчета.нека да растът здрави и усмихнати !!!!!!!!!!!!

# 749
ОФфффффффф.... Искам вече да раждам.... Ходих на преглед - само един пръст от миналата седмица и си стои ли стои това разкритие само толкова... Пак ми приказва за секса, ама този път вече няма да се замислям, особено след като изчервена от срам  Embarassed Embarassed Embarassed  я попитах доки дали няма да направим нещо, а тя през смях ми каза, че няма опасност от второ бебе за момента ... Представяте ли си как ме избъзика...  Crazy Утре ме вика на запис на тонове рано сутринта, и ще ми каже вече какво що....ако не родя до датата...

Килограми не съм качила, матката ми вече не расте, което означава че ще се ражда... То друг вариянт няма  Laughing Laughing Laughing

ЧЕСТИТИ НИ НОВИ БЕБОЦИ....   bouquet  bouquet  bouquet

Данче, стискам палци, ама кълки няма да стискам, да знаеш ...

Общи условия

Активация на акаунт