ПЛЕВЕН - 133

• 38 809
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Мира имам чувството, че или не разбираш какво казвам или не искаш да го разбереш. Заслужава си и 100 лв. да дадеш. /Жалко е , че трябва да ги даваш след като си плащаш осигуровки, но си заслужава./. просто ти казах, че не са 25-30, а малко повече.
И не си мисли, че всеки може да си позволи тези 50 лв, защото много хора НЕ могат!

# 601
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,ВЕЛИНА   bouquet  БЪДИ ВЕСЕЛО,УМНО И ПОСЛУШНО ДЕТЕ  newsm59
ДИВ,ЧЕСТИТА ВИ РОЖДЕННИЧКА,ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА   bouquet

Не мога да разбера, защо трябва да си давате парите ,като едни и същи гинеколози работят в държавната болница и в Марина,само заради едните луксозни условия.Единствено д-р Йонов вече не работи в държавната болница,за което много ме е яд / почти е станал вече личен педиатър на дъщеря ми - за всеки проблем се отнасям към него/
Бонием,като се има предвид,че ходиш при Конова и Бързашки следи бременността ти,то тогава раждай си при него

# 602
4естит Рожден Ден на прекрасната Велина! Да е здрава, много щастлива и да радва мама и татко!
Див, 4естито и на теб!  bouquet

# 603
О, благодаря на всички! Велина се главозамая от честитки, много е щастлива!  bouquet
Комшийките я питали нещо за рождения ден днес, а тя казала: оооо, от дикси-пикси... колко пожелания и картички имааааам...! Жените я изгледали с недоумение, след което тя уточнила: в интернет, форумките на мама са това, бабички - дикси, пикси и... други.  Joy

Умря ни едното хамстерче. Sad Беше старо вече... Много добричко същество!
Снощи в 23.00 ч. Велина го погреба с почести /бенгалски огън/. Много ми беше жал за детето, толкова плака като й казахме /нямаше как да скрием, нито да я лъжем/... Cry

# 604
Див,много жалко за хамстерчето,точно на рожденния ден на детето да му се развали настроението  Sad
На моята Мира вече й мина меракът за градината.Сега почва едно мрънкане,че не иска да ходи,опитва се да поревава в къщи и явно наистина тъгува,защото сутрин в градината не реве като другите деца,а отива и си ляга в креватчето и си лежи там.Не знам до кога ще продължи това  Sad
Музе,как е при вас ,Хриси с желание ли ходи на ясла?

# 605
Ди, тя къде е на градина?

Дикис-пикси, бабички...  Joy
Гадно е да ти умре любимец  Confused

Я кажете,като сте зациклили на гинекологични теми -  колко цитонамазки се полагат по ЗК и за колко време? Май с Виксън говорихме на последната среща и тя каза, че я направили на 3г тази по ЗК.

# 606
Дип,това е нормално като за начало.Винаги първите дни е ентусиазъм,а после се усещат,че не са си у дома при мама Simple Smile Ако госпожите са добри и ги занимават ще свикне,поне при нас беше така Simple Smile
И аз не мога да разбера защо трябва да се плаща за нещо,за което вече си си платил на държавата.Тези осигуровки за какво са? Ще плащам 2 пъти по 50 лв. за изследване,което от толкова голяма важност,при положение,че риска от рак на шийката на матката е заболяване,от което страдат може би най-много жени. Мисля също,че и мамографията трябва да е безплатна. Има и други такива заболявания,които трявба а се покриват,а не да ни карат да плащамме. Или пък трябва да сме осигурени за различни рискове,повече или по-малко. Както е в частните фондове.

# 607
И на мен нещо ми се върти в главата,че по-нарядко се полага цитонамазка,но не съм сигурна.
като отида другия месец на работа и ще питам.
Atrakcia ,в Теменуга е- където бяха на Валенцето и на Тес децата.
Аз съм отпуска,сутринта мъжът ми заведе малката на градина и сега ми е толкова необичайно да няма никой в къщи и толкова ми липсва правенето на закуска,че си направих една филия с кашкавал  Blush Не,че си нямам домашна работа,де

# 608
И мен много ме интересува това за цитонамазката. На мен ми отказват да ми направят по здравната каса. Искам да знам имам ли право !
Личната ми даде направление за гинеколог, а тя ми каза, че съм нямала нужда   Shocked   Не ме устройва този отговор. И не че ме бъркат 50 лв да си платя за нея, ама при условие че здравната ми вноска на месец е много повече, не съм съгласна   #Cussing out

# 609
Да,бе,как прецени,че нямаш нужда от цитонамазка  Close

# 610
Добър ден и от мен. )))

Не знам по ЗК колко често се полага цитонамазка и дали има специално направление за това. По принцип дават направление за гинеколог и той вече трябва да ти направи цитонамазката.

С Калина мислим да слизаме надолу към града, предполагам към 11ч ще сме там, ако има някой друг, може да се видим. )

# 611
  • гр.Плевен
Днес ще почерпя аз, защото голямото ми момиче става на 7 години:

# 612
margoto66,да ти е жива и здрава,много умна и послушна  newsm59

# 613
margoto, честита ти рожденичка! Да е здрава и много щастлива!  Tada

# 614
 bdbaloni

margoto66, честит рожден ден на порасналото ти момиченце!
Много здраве и щастливо детство! Весел празник!

И на мен ми се върти нещо такова, че цитонамазката е на 3 години.

Общи условия

Активация на акаунт