ПЛЕВЕН - 133

• 38 810
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря, Кати, Рая и Валка! Hug

И мислите ли,че там неонатологичното отделение е по-добро от в Ависа? В смисъл,може ли да се конкурира с това на държавната болница? Защото досега всички доводи против Авис бяха именно в тази насока. В тази клиника няма ли този проблем?
Питам съвсем сериозно,някой да не го разбере пак като заяждане.Интересно ми е защо всички харесвате света Марина,а като станеше дума за Авис,повечето бяха против.
Това пише на страницата им:
Цитат
•Клиниката разполага с модерна родилна и операционна зали, реанимация и детска реанимация, оборудвана с единствен по рода си в страната детски реанимационен кът. Родилната зала е снабдена с многофункционално родилно легло позволяващо раждащата жена да бъде поставена в най-удобното за нея положение и дава максимални възможности за оптимално раждане. То се води под кардиотокографски контрол с акушерски монитор, което позволява да се прецизира начина на родоразрешение.

# 586
  • София
Честит празник на Велина!
Да расте здрава,умна и все така нежна и красива!  bouquet

# 587
Честит Рожден ден на Велина и от мен    bouquet

Момичета, къде в Плевен има играчки на Fisher Price? Tърся това 

# 588
Това кученце го има в магазина на К и К, до РДВР-то и по Старата главна има два магазина 1 до друг - единият е за бебета, др. за -малки деца, в този за бебетата.

# 589
Тина, на кръщене ли ще ходиш?  Wink

# 590
Да, а ти?   Wink

# 591

Може да се видим. )) Wink

# 592
В понеделник ще ходя както казах и ще попитам дали работят и със здравната каса. Поне до сега не работеха.

И после да споделиш тук.Макар че се съмнявам да работят със ЗК.

Тина, кучето го има  в бебешката борса на Дойран  Peace

# 593
В понеделник ще ходя както казах и ще попитам дали работят и със здравната каса. Поне до сега не работеха.

И аз се съмнявам, но ще попитам. )

# 594
  • Плевен

И аз се съмнявам, но ще попитам. )
Ako работят с касата ще настане такъв върволик от хора, че ще трбява и нощем да преглеждат, но пък добре би ми дошло Grinning.

# 595
Не изчетох всичко,но...
Мира, никъде не съм казала, че лекарите в Св., Марина са некадърни. Както казах, д-р Томов ми е правил операция и то Слава Богу успешна.
За мен също са важни както раждането, така и грижите за бебето. Аз харесвам неонатолозите в Ависа, само техниката им липсва. Не опитът и практиката.
Както вече се каза -за всеки и лекарите, и хората като цяло са различни. Аз харесвам едно, вие харесвате друго. Мисля, че няма нищо по-нормално от това.
Вече работят със здравната каса в Св. Марина, що се отнася до ражданията.

# 596
нади миши, хехе, предполагам че ще се получи нещо подобно ако и за прегледите почнат по ЗК да работят. )
Не знам колко често ходят на гинеколог жените, но все си мисля, че 2-3пъти в годината за цитонамазка или нещо друго, може да се отделят по 25-30лв.
Аз ходя по-често, но при мен нещата не опират само до стандартен преглед.

Мама Нуши, аз също не твърдя, че си казвала подобно нещо. Говорех по принцип за това, че един човек и без да е известен, може да си върши добре работата и да е специалист в областта си.
Кои неонатолози в момента са в Авис Медика?

# 597
Д-р Марчева и д-р Цанкова бяха, когато раждах аз. Сега мисля, че има още някакъв лекар, но не знам кой е.
Както казах Миро беше с по-тежка жълтеница и неонатолозите реагираха много навременно и напълно адекватно.
За отношение няма да говорим, мисля, че се досещате, че не се сравнява по нищо с това в Държавната болница.
Мира, ако си правиш цитонамзка на частно 25-30 лв няма да ти стигнат.Само прегледът ти е толкова, цитонамазката е още около 15 лв.

# 598
  • Плевен
Mира, и аз точно за прегледите говоря. Има много жени, които не ходят там точно защото се плаща. След като има безплатно, що трябва да се дават пари. А аз имам един проблем, който плевенските и няколко софийски светила не можаха да разберат откъде идва. Изчезна ми за известно време след раждането и сега си е същото положение. Ще трябва да ходя пак, но като знам като се почне с тия прегледи,край няма и хич не ми се обикаля по изследвания.

# 599
Спора частна срещу държавна болница е ясен....но не си мислете, че всички лекари в държавните болници си клатят краката и не си вършат работата.
Когато на мен ми изтекоха водите в 32г.с. и тръгнах да раждам нямаше къде другаде да отида освен в държавната болница. И за сега в нашата Втора клинична база неонатологичното отделение е най-доброто за цяла северна българия. Може да нямат най-новата техника, но специалистите поне тогава бяха на ниво и си разбираха от работата. Надявам се и тези, които са останали сега да си я вършат все така добре.

Мама Нуши, а не си ли заслужава да дадеш 50лв по 2пъти в годината за собственото си здраве и спокойствие?
На някой това са им парите за цигари за 2седмици...

нади миши, всеки си преценява дали да даде пари за един преглед, или не. Естествено, че много хора ще изберат безплатното, пред платеният преглед.
И аз другата седмица тръгвам пак по изследвания, то при мен си е редовно това....)

Общи условия

Активация на акаунт