ПЛЕВЕН - 133

• 38 796
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро  newsm44 Дъщерята както винаги е от ранобудните -като заспа снощи в 20 часа и рано сутринта започна пак с питането си-Това е???? Голяма сладуранка е-непрекъснато това повтаря -това е .Казва и мама и тати но това това е и е в главата. JoyНаправо много се смея с нея.Обича да гледа детско за Мики маус и др.Вечер обича да се храни сама.Много обича черни маслини.
Atrakcia но аз не уточнявам точно в колко се е събудила.Не искам аудиторията да се занимава с това...важното е да са здрави децата ни.
Djina  8.30 си е съвем нормален час за събуждане.
В Биг брадър фемили какви семейства са избрали.Стигам до извода че семейство се гради на компромиси и разбирателство разбира се трябва да има любов и уважение.Много лесно е човек да каже край но когато има деца нещата стоят по друг начин.Трябва да се разбират хората.Голяма фенка съм на това предаване.
Много ми е интересен форума и си разнообразявам по този начин.
Днес се очертава денят да е слънчев  Nature Sunny Ще има разходки!!!

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 10:14 от ice_

# 661
Е,Айс, аз днес съм първа, Свилката в 5,10 усъмна да ми приказва и бучи, сега заспа.

# 662
Оле,много ранобудни дечица Simple Smile Аз се сърдя като ме вдигнат в 8.30 Simple Smile
Днес май няма да е много топличко  Confused Мислех и ние да отидем до Скобелевия.
Аз да си призная никога не съм ходила на Асамблеята  Embarassed

# 663
Добър ден и от мен. )))

Няма никой в темата, явно всички са по разходки. ))))
Ние си станахме в 9.30ч, Калина си спи до късно, но тя и късно ляга, така че няма как да скача в 5-6часа. )

# 664
Djina ,щото си малка,за това не си ходила на асамблеята  Simple SmileВиж,по-дъртичките като мен ги помним тия работи  Mr. Green
Мира сутринта се събуди към 7 часа,опита се да стане,обаче на мен така ми се спеше,че й скръцнах със зъби да ляга пак и така отнесохме до...10,30  Embarassed

# 665
Привет,
май няма какво особено да споделя, вечра бяхме в Сф на курс със Стела и Ани, раздрусах се добре и днес цял ден мързелувам
В новият брой на сп Осем има интервюта с двама лекари на две различни мнения по повод ваксините, ако някой желае може да си го вземе

Последните дни ме е ударил много сериозно синдромът на гнезденето и съм се хванала да гладя, само това ми се правеше, дори на компа не ми се седеше
И като нямам бебешки неща за гладене хванах и преподредих всички дрехи на Елена, махнах малкото, извадих лятното и тн и изгладих абсолютно всичко, луда
Нали знаете, че аз по принцип не гладя никога, голям смях е тоя синдром
Оправила съм и на Яна нещата за лятото и те чакат за гладене плюс още други неща, даже отделих всичко от каките, което на цвят е нерозово и ще става за момче и то си чака реда

Имам няколко хубави неща, които са малки на Ели и ако се сещате за някоя самотна майка или бременна с по-ограничени финансови възможности - да и ги дам, иска ми се да зарадвам някой, а не да ги дам на някой с пълен гардероб, който ще ги облече веднъж
Все пак ще изчакам да видя какво ще е бебето де  Laughing

Някой, ако се сеща - подсещайте ме какво трябва да си подготвям за родилно, имам добри спомени, но все нещо ще пропусна, да взема да се приготвя, че Елена както ме беше изненадала почти месец по-рано и оправях багаж в последния момент с контракции

Много обичам цветята, но не бих си купила ей така да ми красят къщата, даже баба като ми предложи да ми набере за у нас от нейния двор - отказвам и
И децата уча, че по-добре да им се радваме в саксия или както са си в земята, Яна от малка знае, че като ги къса ги боли и така
Не че не ми късат от време на време и не влачим у нас

# 666
И аз не съм ходила на Асамблея на мира, даже от вас разбрах, че имало такова нещо. ))))

ДеЩо, хехе, това със синдрома голям майтап...) Мен не ме е хващал, може би ми е било много рано. )

Утре съм в новата Св.Марина и ще дам инфо както обещах. ) Ако някой се сеща нещо друго, за което да питам, да пише. )

# 667
Мира, аз в петък им писах мейл доста подробен с въпроси относно организацията на раждането и грижата за бебето после и тн...още нямам отговор
Ако може да провериш съотношението на цените - колко е ако попаднеш на дежурен лекар и доплащаш ли нещо, ако си извикаш своя човек - както аз бих искала да извикам Любомирова
За друго май не се сещам, дано ми отговорят те самите.

Ти защо всъщност ще ходиш там? то е само акушерска клиника... твоите неща предполагам трябва да продължаваш да си ги следиш в АГ клиниката им...  newsm78
да не си нещо бременна  Wink

# 668
# 669
ДеЩо, всички прегледи са ги преместили в новата сграда, за това ще ходя там. Или поне на моята лекарка са там, може да са ги разделили една част в новата сграда, а другата да са останали на старото място, за да не се получава толкова навалица както преди.
Едва ли си проверяват мейлите събота и неделя, та може и за това да не са ти отговорили на запитване от петък. )
За лекарите и раждането, предполагам, че ще работят с техни си лекари, но сигурно ще имат вариант и за лекар от вън...ама кой знае каква цена ще има.
Ще я поразпитам моята лекарка, дано да има толкова време, че да ми отговори на въпросите. )

# 670
Ау,че пустоооо.
Добри Ютро Peace
Забравих онзи ден да ви почерпя за 27годишнина съвместен живот на моите родители.  bouquetДа са ни живи и здрави и все така да се обичат и подкрепят.Когато се обадих да им честитя мама се измайтапи,че най-доброто пожелание за момента било "Жив и здрав да си и да се пенсионираш" Whistling
Усещам ,че след малко ще ме стегне шапката-ще заведа Хриси на училище и ще остана сама вкъщи.Миналата седмица,като я водих ми нямаше нищо/не съм плакала/ама днес може да пусна някоя сълзичка Cry
Дес,туй с гнезденето и мене ме тресе,само дето не съм бременна Laughing
Номадка и Фтал нещо ми се губят newsm78Подозирам,че райграса е посаден и поникнал и се наслаждават на зеленинката,забравили съфорумците си Mr. Green Laughing

# 671
Муза Музовска да са живи и здрави родителите ти и много да се обичат.Нека Хриси ходи на ясла.Така детето се приспособява и му е интересно сред дечица на детето.Рано или късно всяко дете тръгва на градина сред деца.Хубаво е че имаш свободно време като си без детето-време за себе си.

# 672
Добрютро  Simple Smile
И аз останах сама.Преди малко мъжът ми тръгна на работа и заведе малката на градина,тя си порева горко и на мен сега ми е мъчно  Sad Кога ще свикне,не знам.
 Музе,да са ти живи и здрави и все така щастливи заедно родителите ти   bouquet

# 673
Косе, да са живи и здрави   bouquet. Нашите ще правят 37 години  Wink
Стъклен дом интересен ли беше?Че аз запах ония чукундури от ББф

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 08:37 от Atrakcia

# 674
Ха, здравейте и от мен!!!

Музе, честит празник на патерица за родителите ти./Аз съм живяла точно толкова, колкото те са женени  Grinning./
Пожелавам им още 2 пъти по толкова да са заедно!
Ди, дано малката свикне скоро с градината.
Деси, вероятно и от Мира , и от мейла ще разбереш, но аз доколкото съм запозната, цените в Св. Марина са горе-долу изравнени с Ависа за раждането/т. е. около 700-800лв/. и Д-р Любомирова може да ти води раждането, защото работи там. Това е по ЗК.

Общи условия

Активация на акаунт