ПЛЕВЕН - 133

• 38 770
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Тина,разби ме твоята лекарка с пожеланието hahaha
ДиП,страхотни снимки Hug
Дес,аз си раждах при  Любомирова.Мнението ми за нея се покрива с твоето Peace
Силви,това каскетче ми е любимото Heart Eyes Blush
Айде,че подреждам Хрисините дрешки,пък след малко ще ходя д я взимам Laughing

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 11:28 от Муза Музовска

# 691
Тина, а личната с направление ли те прати при гинеколожката или само с телефонна препоръка.
Ако е без направление, вината я търси при личната.

Джина, за мамографията гинеколога не би трябвало да откаже направление за специалист, т.к. това не е в неговата компетенция.

Ди, много хубава рожденичка и торта!  Hug
И ти добре се справях с градината. Скоро очаквам да се оплачеш от болежки в кръста  Laughing

# 692
С направление бях   Rolling Eyes   Че ми пускаха и микробиология.

# 693

Тина,а кога ти е правена последната цитонамазка? Според мен твоята гинеколожка е постъпила абсолютно непрофесионално  Close

И ти добре се справях с градината. Скоро очаквам да се оплачеш от болежки в кръста  Laughing

А ,ако знаеш колко много трева има  ooooh!

# 694
Ди, хубави снимки и Мира  Peace
Тортата от къде е,много ми хареса?
И що плевиш ти? Че спретни една форумска среща на моравата, само ще сочиш с пръст кой какво  Mr. Green

На мен гинеколог ми отказа направление за мамограф, млада съм била  Shocked

# 695
С направление бях   Rolling Eyes   Че ми пускаха и микробиология.
Тогава, гинеколожката не е права.

Деси,ако не се лъжа,в Марината всеки гинеколог си води пациентките
Тогава Деси, най-добре е да си попиташ д-р Любомирова.
Не знам как става това с уговорките когато раждаш нормално. Айде за секциото донякъде, ако всичко върви по план, е ясно, но ако се разраждаш през ноща или на връх НГ май всички уговорки и планове отиват на кино  Laughing

# 696
Atrakcia,тортата с патките е от " Сто грама сладки" , а другата торта ни я донесе мъжът на жената ,която гледаше Мира и не знам от къде е.И двете торти бяха много вкусни и сочни ,ммммм......
А в градината има работа за целия китайски народ  Laughing
Дикси,те за това имат разположителен за такива случаи - ако тръгнеш да раждаш,а уговореният гинеколог е зает.

# 697
Тина, пак добре, че поне микробиологията не я е направила само с поглед. Grinning

di_p, много хубави снимки на рожденничката  Simple Smile Страхотно е, че имате двор да си играе детето.

# 698
Дикси,те за това имат разположителен за такива случаи - ако тръгнеш да раждаш,а уговореният гинеколог е зает.
Да, това е ясно. Мисълта ми беше за предварителните мисли и терзания на родилката, схеми, клиники, заплащане...

# 699
  • гр.Плевен
Дес, аз раждах в Авис, но със секцио - тогава твоя си лекар ти насрочва дата за секциото и си го прави той. Но лекарят ти трябва да работи в Авис. Ако Любомирова не работи там, не става. Ако не се лъжа и за нормалното раждане си викат наблюдаващия бременната лекар, ако е свободен, разбира се. Не съм много сигурна, но единия път с мен беше една жена, която направи спонтанен аборт и извикаха нейната лекарка да си извърши кюретажа.

# 700
Деси, в Авис не се доплаща за избор на лекар. Цената е една, а ти ако искаш викаш твоя лекар, ако не искаш не. Когато аз раждах Богданова беше на к-т и буквално прелетя, за да дойде да ме изроди. Иначе през цялото време ме наблюдаваше Бързашки. Платих си фиксираната сума от 650 лв и това беше. Мисля, че и в Св, Марина е така.

# 701
Да, обърках се, извинете  Simple Smile
Плаща се за екип ако искаш да те изражда конкретно някой, който не е проледявал бременноста ти.

Да ви кажа, май съм забравила да си взема акта за раждане на Калин от социалните  Embarassed
Предният път с Митко, парите (еднократната) ми ги дадоха на ръка и ми върнаха акта. Сега обаче си ги изтеглих от банката и не съм се връщала при тях като, че ли...нищо не помня. Но акт нямам у нас. Имам копия, но тях ги правих преди да отида да си подам молбата за еднократна помощ.
Сега вече с право могат да се отнесат с мен като малцинство..."тая взе парите и си заряза акта на детето"  Embarassed 
Една година е минала почти  ooooh!

# 702
Дикси, разсмя ме от сърце с този акт. Simple Smile

Понеже си пообърках предния пост да се поправя. PeaceЦялата бременност и раждането ми ги води д-р Богданова. А д-р Бързашки ме наблюдаваше, докато крачех  с контракции из коридорите на Ависа, понеже беше дежурен.

# 703
Дикси,направо ме разби  JoyСигурна ли си,че не е прибран някъде у вас.Акта за раждане не го ли връщат веднага?

Ще се опитам да ви покажа един клип пак от Фейсбук,но от профила на мъжа ми,дано да стане,защото съм на Вие с компютрите
http://www.facebook.com/dr.jayanth.s?v=app_2392950137&ref=profile#!/video/video.php?v=443053844936

# 704
Акта го връщат като си вземеш парите и поставят печат на гърба му, че си ги получил.
Не е прибран. Аз съм подредена за документи и подобни, всичко си има място  Laughing Но акт на Калин няма.
Сега отивам до там да проверя. Ако не е там, до ЕСГРАОН-а за дубликат.
И това го установих за кръщенето, но минах с копие.

Ди, видях клипа. Много песни знае Мира  Grinning

Калин сега пък заспа. До колко ли работят социалните, някой да нзае?

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 13:00 от Дикси

Общи условия

Активация на акаунт