сополи

• 3 316
  • 35
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, бебето ми е на 40 дни и от родилното още си има огромни зелени сополи. Педито каза, че не е настинало, гърлото не е червено,няма температура. Изписаха ни Трипафлавин.Някой мазал ли е гърлото  и нослето на толкова малко бебе с това лекарство. Не намерих нищо по въпроса.Ако някой има опит да сподели Моля.

# 1
така както ги описваш ми напомнят за секретите които излизаха от носа на сина ми и се оказа че са стафилококи беше се заразил в родилното, отидете да му вземат секрет за да се установи дали има бактерии, това лекарство не съм го чувала ама вашето педи като не намира причина за тях защо му изписва лекарство  ooooh!

# 2
  • София
пуснахте ли носен секрет.
като нищо са някои стафилококи...или други коки от родилното.

# 3
Нямам опит със стафилококови инфекции, или от сорта, но zелени (както описваш) сополи при толкова малко бебе, със сигурност не е нещо нормално. Вzимайте секрети, или каквото там е нужно, не трябва да е така.
Но не се плаши, ще се оправи, раzбира се  Peace

# 4
  • Mediterraneo
Ами педиатърът вместо да умува и да изписва лекарства на толкова малко бебе, да вземе да прежали едно направление за секрет от носа. Предстоят ви ваксини, аз не бих слагала никакви, ако има някоя гадинка в нослето  Naughty

# 5
  • София
И аз препоръчвам да направите изследване.
Можете да поискате направление от педиатъра за тази цел. А може и да отидете направо в някоя частна лаборатория.

# 6
 НАПРАВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ДЕТЕТО Е МНОГО МАЛКО

# 7
Ами педиатърът вместо да умува и да изписва лекарства на толкова малко бебе, да вземе да прежали едно направление за секрет от носа. Предстоят ви ваксини, аз не бих слагала никакви, ако има някоя гадинка в нослето  Naughty

Много добре казано  Peace И аз за стафилококи помислих. Направете изследване обезателно!

# 8
  • София
Благодаря ви мамчета ще вземам мерки и изследвания

# 9
Направо заминавай в някоя лаборатория и при по-нормален лекар. Това е някоя бактериална инфекция. Не чакай защото е опасно.

# 10
  • Талант на 2012,2013 г.
За мен това са си стафилококи. Потърси лекарска помощ! Peace

# 11
Докато ви излязат изследванията можеш да почистваш нослето със физиологичен разтвор.Когато му пръснеш в нослето бебето се изкихва и секретите излизат.  Peace

# 12
да и аз си мислех за физиологичен разтвор, за да се облекчи бебока...
сигурно се чуства зле.

# 13
  • София
непрекъснато почиствам нослето с физиологичен разтвор, но сополите  са си все толкова и все такива  големки и зеленки

# 14

Много добре казано  Peace И аз за стафилококи помислих. Направете изследване обезателно!
момичетата преди мен са го написали
само се чудя, това педи, как пък няма да заподозре подобно нещо?

Общи условия

Активация на акаунт