117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 317
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Benson,Гап и Олд Нейви са една компания,би трябвало да ти ги доставят в една пратка,както беше и моят случай сега.
Хм newsm78

Аз сьомгата я правя във фолио,добавям малко вода,за да не се лепи и във фурната на мн тих огън.На грила още не съм пробвала.
Не се занимавам със сосове.

Хайде,чао за днес от мен.Време е да паля токчетата към Манхатън.

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 18:41 от Miss_Diva

# 226
Кюбит, постепенно се присъединявам към подписа ти  Wink

Радвам се.  Hug Има ли причина? Или просто така се случва?

И аз също станах вегетарианка, но мъжът ми още хапва месо чат-пат. Чувствам се чудесно.

И аз варя яйца както е казал този Звездев, но не ми става рохки. Кюбит, и аз най-мразим рохки ица. Йък!

Аз пък чакам пратка от Дж Крю.

# 227
Еее, само аз ли обичам рохки яйца? Simple Smile

# 228
Всички стават вегетарианци, само аз наопъки.
Аз оставям яйцата да заврят, варя три минути (това на око, часовник не ползвам) и оставям в горещата вода, докато изстине. Стават точно по мой вкус, аз еднакво недолюбвам рохки и синьо-сварени яйца.

# 229
Benson, ясно викам да не е  o, husband- нова мода. Laughing Аз съвсем не съм те разбрала,помислих си че неправомерно са решили да ти вземат 7 долара. Сега загрях какво е станало.

И аз обичам рохки яйца, но не великденски. Laughing

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 04:22 от цонка-офи-дочка

# 230
До синьо сварени яйца също не харесвам. Може по Звездев метода да не ми се получиха заради котлона, знам ли - ние сме на газ.
Хиър  Hug

# 231
С месенето на козунаци ще се размина и тази година.  Wink Получих оферта, на която не можах да устоя.  Heart Eyes
Тандури те е поканила на гости?!

# 232
Искрени Благодарности на Тандурка  Hug. Преборих козунака  Grinning

Мра за рохки яйца, но ме е страх!

# 233
Кюбит, постепенно се присъединявам към подписа ти  Wink

Радвам се.  Hug Има ли причина? Или просто така се случва?

И аз също станах вегетарианка, но мъжът ми още хапва месо чат-пат. Чувствам се чудесно.

И аз съм в отбора, от повече от два месеца вече, чат пат ям риба и морски и се чуствам много добре!

Benson, аз вече за по-бързо, когато е само за нас правя сьомгата на тиган,  като ето в тази рецепта, можеш отгоре да я намажеш с песто, тази вечер ще правя така но с магданозено песто с орехи. Друго с което много я харесваме е ето това брюкселско зеле, вече пропускам сметаната, но с нея става много хубав сос.

vanhorne, чуден ти е станал козунака. Аз в момента също правя козунаци и торта за един малчуган.

# 234
Ей Ванхорн скопосна мацка, успя и яйцата да боядисаш, и козунака хубав станал! Браво на тебе! Аз яйцата ще правя в събота, че днес едно че време не остана, а и второ предпочитам заради децата да са по-пресни като ще ги ядем.
Аз забърках 11 козунака днеска и ми се спря тока! Пекох и се ядосвах, щото мога да пека само по 3 вътре, ако имаше вентилатор щях да съм ги приключила преди сума време, ама на. Sad Раздадох 3, изядохме 2..и се надявам да опазя 6 до неделя, ако не ще се правят в събота и кифлички.

Яйцата рохки и аз не бих ги боядисала, но иначе много и обичам такива. Simple Smile

# 235
Мис Дива, аз не съм поръ4вала от Гап, а от Сефора, за това отделни пратки Simple Smile

Цоне, Цоне, хиля се сама пред компа Joy

У дома не сме вегетарианци, но ядем месо(риба или пиле, друго по4ти не готвим) 1-2 пъти в седмицата, а има и такива, в които пропускаме. Проблема е, 4е никой не мога да накарам у дома да яде салати.

Не съм пробвала на Звездев, само споделих.

Таннита, мерси, как съм пропуснала, уж ти 4ета вси4ки рецепти Simple Smile
От скоро мажа песто на вси4ко, голяма вкусотия ми е.

Ванхорн, ммм, вкусно изглежда!

То се е видяло, 4е ще правя козунак за Първи Май Mr. Green

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 04:25 от benson10

# 236
# 237
Много апетитно ви изглеждат козунаците на всички! Поканете ме на гости, де...  newsm22

# 238
Леле, какви сте майсторки. Браво.

# 239
Страшни сте! Браво!!! smile3521

Общи условия

Активация на акаунт