117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 276
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
maimun77, една приятелка ми каза този уикенд за него и съм му се наточила  smile3508
Ние с мъжа ми много обичаме да боядисваме яйца, само че тази година не съм си купила все още бои. Миналата година ползвах 2 вида - американски и гръцки и американските цветове ми се получиха страшно измити, никак не ми харесаха. Червното стана розово.

Глоба за лична карта платих последния път в България, защото бяха минали повече от 30 дни след регистрирането ми на брака там.  #Cussing out

# 91
Мале и аз ще плащам глоби в БГ, като си ида де, но кога е друг въпрос  Grinning

Аз и с двете бременности голямо яйцебоядисване правих, но не съм чела достатъчно бг- мамма, за това сигурно  Wink. Т'ва със заека е просто.... Joy
Изобщо като спомена за разни такива на мъжа ми пада голямо пулене  Crazy

Аз казах, че ще правя козунак, но ако съм сама с дребса, едва ли.... Иска моето внимание и непрекъснато трябва да съм му в лицето. Научил се е да пищи с всичка сила, за да му обърнеш внимание и чак се плаши от собствените си звуци, голяма скица  Laughing

Тинааа твоя син, голям образ  Joy

Кюбит вземи се наяж моля те  Wink Grinning, дъщеря ми е 1- 2 размер вече  Hug

# 92
А така и къде точно е този магазин?

# 93
Аз не съм връщала стария си български паспорт. Не са ме глобявали. Казах им, че ми трябва за INS  и те нищо не ми казаха.

Да де, но си им казала/подала декларация или каквото там беше, за да го запазиш  Peace. Говорех за случаите, в които паспорта е изтекъл и просто седи някъде прибран без да си получила съгласие да си го задържиш от нашите велики власти.

# 94
  • USA
Мимето, 1475 Lee St, Des Plaines.

http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=160599&id=186048448765

# 95
Мерси Маймун ще го чекна  Wink прибирайки се от работа Mr. Green

# 96
  • USA
Обадих се да проверя за тези глоби и казаха, че за Щатите е $ 75.

# 97
Bubs, Маркет Баскет продават страшни козунаци, типичният вкус от детството ми!

Хуничке, традиционните цветове на яйцата по тукашните земи са пастелни, а не ярки, като нашите  Wink и аз поспорих първите 2 год с колежките, опитвайки се да ги убедя, че са в грешка или най-малкото, че боите им са калпави  Grinning Добре, че имах много мили колежки!

# 98
пфу

Агент, а шипват ли? Дай линк, моля.

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 00:37 от Кюбит

# 99
Маркет Баскет за хубави козунаци?
Тези италианските хич не ми харесват,сухи и пълни със стафиди/мразя стафиди/.

Я да хвърля един рисърч за НЙ. newsm78

# 100
Miss_Diva, няма ги тук. Аз не открих нищо поне.
Агент, ти нали за козунак говориш, не за панетоне.

# 101
Знаете ли понякога по гръцките цъкви продават точно на Великден. Ако имате около вас може да попитате дали ще имат и да се "запишете".  newsm78

# 102
баш за козунак, Кюбит, не панетоне, сек да потърся миналата год бях намерила повече инфо за тези козунаци...

... дърто, ама паметливо  Mr. Green

"ДаМи - Sweet Bread, Portuguese Style - Massa Sovada Caseira (Mr. Ribeiro uses his father's recipe and produces a light, puffy one-pound round loaf and round rolls. The bread is kin to many Easter breads, or some brioches.)"

http://www.nytimes.com/1987/05/17/travel/fare-of-the-country-swe … ssnyt&emc=rss

Хайде, пускайте сърча  за НЙ Simple Smile и да не забравите да ни кажете иама ли , няма ли (където има порто-бразилиероси няма начин да няма!)

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 01:34 от Agent Provocateur

# 103
Parrot Coffee също имаха миналата година, сега се сетих! Сайта им в момента е свален за обновяване, но бас ловя, че ще имат козунаци като го качат!

# 104
Еврейските хлебчета хала много наподобяват козунак, ако не можете да намерите друго. Аз много ги обичам и си ги маам целогодишно. Иначе меся за Великден и досега не съм имала рекламации  Grinning Обожавам да боядисвам яйца, но заръчвам на майка ми да ми купува боя от България, защото тукашните радиоактивни цветове много ме дразнят.

Ето един поздрав от миналогодишните ми творения  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт