Жената Овен/10

• 24 007
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Елиш,да е жива и здрава!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 676
shayny, iveto Честит рожден ден!Много здраве и щастливи моменти!
Честито и на родителите ви, момичета!

Ели, ай дано намериш подходящият цвят!Дори и един тон да е разминаването, пак няма да ти спори в готвенете, така че много внимавай в избора Joy

# 677
shayny, iveto, честит ви ден рожден Живи, здрави, много щастливи и от любов озарени.  bouquet  bouquet  bouquet

Честит рожден ден и на таткото на Ира.
А таткото и мамата на ново начало и Ира, да почиват в мир. Гледат ви и ви закрилят, да знаете. Hug Flowers Rose Flowers Rose

Елиш, да е честит рожденния ден и на твоята майка.   bouquet

Снощи сте писали големи майтапи и аз много се смях. Страшни скици сте Hug

П.П. Днес е денят на юриста. Така, че ако има такива между нас, да ви е честит празника и много професионални успехи.  bouquet

# 678
  • забравих си мисълта...
Ира, да жив и здрав татко ти, желая му още много години да ви се радва и вие на него също.

Да почиват в мир майката на Ира и бащата на Hово начало.

Мерси на Ново Начало за закуската, аз обаче не мога да ям сега, че си пих лекарствата и в следващия цял час мога само да ги гледам тези вкусотии.

Franceska, виж какво ще ти кажа, това с раминаването в тоновете... не е чак толкова лошо. Понякога човек си купува нещо, защото просто се е объркал или неоновата светлина в магазини ни обърква и т.н. но какво пък толкова се е случило, нали е казано, че от много глава не боли. Ами като обърка тона, ще e тъжна със сигурност, тук спор няма. Но мислиш ли, че има мъж които иска жена му да е тъжна, а ако я обича наистина, няма такъв. А Ели каза, че те са Ромео и Жулиета, ами тогава всичо е ясно, Ели отива в магазина и си купува още 5-6 различни цвята, за да не е тъжна, то пък да не струват милиони. Кой мъж не би зарадвал жена си?... да не му иска кожено палто или lamborghini, че да каже, че му триабват 3 дни да си помисли, защото това са вече прищяки. Нали така?
Хайде стига толкова, че пак се олях  и току виж мъжете ви ме  bash box fight bambam #2gunfire

# 679

Хайде стига толкова, че пак се олях  и току виж мъжете ви ме  bash box fight bambam #2gunfire
А, Вени, ноу проблем, моя няма да те бие Wink

# 680
Добро утро, приятелки!
Shayny, Iveto, честит рожден ден!   bouquet

Честит рожден ден на бащата и покойната майка на Ира, на покойния баща на Ново начало, на майката на Елиш!
Наистина сме доста овнешки семейства. Баща ми лека му пръст беше овен, брат ми също и аз. Майка ми милата-везни, луда ставаше м/у нас  Laughing Кой с кого се скарал, кой кого не разбрал, все беше в ролята на дипломат и помирител.

Лак си взех, просто невероятен-м/у червено и оранжево. Сега като се развъртя в кухнятаааа   chef  hahaha

# 681
zayak3 съм, ама и аз като Ели реших да сменя малко, пролет е, трябва да има промени Simple Smile
Честит празник на shayny и iveto.
Бъдете здрави, влюбени, щастливи!

Ира, здраве и дълъг живот пожелавам на баща ти!
 Praynig За тези, които вече не са с нас-нека почиват в мир! Sad

# 682
Таман си викам, че имаме нов член на стадото LaughingНу Заяц, харесва ми Peace

# 683
Да, много е сладко филмчето и зайчето, за разлика от сегашните анимации-чак се плаша от тях. То са бакугани, то са волтрони..... Joy , който има малки деца е наясно.
Вени, всеки ден се "точа" на козунаците ти, ама все не ми достига смелост да спретна един. Когато все пак се наканя, ще ми съдействаш, нали?

# 684
  • забравих си мисълта...
Разбира се, Ну Заяц къде ще ида, че да не ти съдействам.  Даже ако желаеш и ако имаш skype пиши ми на лична как е и там ще можем по-лесно да се свържем и да ти кажа, каквото ти е необходимо. Аз вчера по никои време след тутманика, правих два кекса за подарък и сега правя козунаци пак за подарък, че сестрата на един наш приятел, ни даде корени малини и къпини, тор и други неща за градината на дъщеря ми и не иска пари, че ѝ правя козунаци сега. То и аз всеки път им се моля да станат, но и те послушни до сега, дано и днес не ме изостави щастието.

# 685
Здравейте и от мен. )))

Честито на днешните рожденници, да са живи и здрави, много любов, успехи и всичко най-хубаво. ))

Аз приключих за тази седмица с работата, сега малко почивка. Щерката заспа, та мисля и аз да лягам и да подремна малко. )
Но имам да простирам преди това....че май и втора пералня ще пускам. ) С новата пералня голямо пране му удрям (то не че преди не перях), ама сега ми е кеф. )

# 686
Ну, заяц, сега аз ще се усмихвам като прочета ника ти и видя аватара ти  Grinning Любимо детско ( а  и даже и сега) анимационно филмче.

# 687
  • забравих си мисълта...
Много го обичам Simple Smile Ну, заяц погоди!

# 688
ехо.аз не разбрах...ну заяцнов член ли е в стадото или някой си е сменил аватара и името Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyesчестито на всички празнуващи днес!  bouquet

# 689
 Дами, благодаря ви много за пожеланията  Hug Честито на всички, които пропуснах  Embarassed много съжалявам, че зачезнах, но правя опити да се дипломирам и ... времето не ми стига за нииищооо  Embarassed Още веднъж благодаря да ви се връщат многократно пожеланията   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт