Жената Овен/10

• 24 016
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • забравих си мисълта...
Делте, аз ти препоръчвам, да опиташ с кокосови стърготини, иначе си губи вкуса или измисли нещо друго с по-специфичен аромат.

# 646
Мира, вчера забравих да ти кажа, че Калина е невероятно красива принцеса Heart Eyes

Венче, такива вкусотии пак си ни поднесла, че ми потекоха лигите от сега.

Ели, после да кажеш как е в Билата, вчера на няколко пъти минавах от там, много народ, много нещо. Предполагам като за откриването всички са искали да разгледат.

Делте, да тук са днес и утре, даже и шефа ще дойде. Пак ще се надлъгват може би.

Ахахаха това бебе е много яко. Голям смях му ударих.

# 647
Venetta, чудна е тортата....) ама аз пак минавам на диета, та такива неща не ми се полагат. )))
А ти защо не си вземеш един фотоапарат, има съвсем обикновени за по 40-50Е. ) Аз с телефон страшно мразя да снимам...

Бенджи, мерси мила. ))))

# 648
  • Варна
Клои честит рожден ден. Много любов, здраве и сбъднати мечти ти желая.

Днес и аз имам повод да почерпя- с моето момче правим 10 години брак

Вени чудна торта майстор си smile3501

Тия дни нямам много време.Стопли се и дребните искат само по улиците да обикалят 1swing
Цункам ви и ви гушкам всички  Hug Hug Hug

Къде откриват Билата че не съм разбрала newsm78

# 649
  • забравих си мисълта...
Neri, много любов и щастие.    Hug  Hug  Hug   bouquet

Мирама, имаме вкъщи и фотоапарат и камера, какво ли не има и то с високо качество, скъпи са и какви ли не функции имат, но аз съм скарана с техниката. Пък GSM-а ми е винаги под ръка и снимам. То мъжът ми все се смее и казва че от мен никога няма да излезе фотограф, но и аз не се натискам за такава Simple Smile.
Аз съм сигурна, че рождения ден на малкия, както почти всички наши празници, ще бъде заснет с видеокамерата и откровено казано, снимки почти не правим вече. Случва се да щракнат някоя от време на време, но пак ще съм аз с GSM-а, че да има за какво да се смеем.
На мен не ми пречи с телефона да снимам, защото той има доста добра камера, 5 Megapixel.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 13:58 от Venetta

# 650
Нери, честита годишнина! Само в любов и разбирателство да живеете.  bouquet

Бенджи, ей сега се прибрах. Навалицата е голяма заради интереса, все пак е ново. Аз лично си купих неща, които наистина ми трябваха и нито едно излишно. Е...може би само течния шоколад  Blush
Нери, магазина се откри вчера в Аспарухово, а  нали с Бенджи сме и съкварталки.
Делти, бебока е много сладък  Grinning
Аз отивам да си направя кафе и като съм готова ще поднеса и на вас Simple Smile

# 651
Вени, споко и аз снимам с телефон, моят е от по-старите модели, но е с вграден фотоапарат (Sony Eriksson/ cuber-shot)  и прави готини снимки. Тортичката изглежда много вкусна Hug.
Делтич Joy много сладко бебе.
Нери, честито годишнина! Hug Heart Eyes Пожелавам ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана! Живейте така, че всеки ден да си казвате: „Днес е по-хубаво от вчера!“  bouquet

# 652
Venetta, аааа, ясно....))))
Явно просто не те влекат фотоапаратите. ) АЗ пък напротив, страшно обичам да снимам, но напоследък нямам никакво време и пак си развалих фотосите...
Предпочитам снимки пред видео, никога нямам нерви да гледам записи. Снимките ми носят друго настроение. )

Изчезвам след малко на работа....

# 653
Клои честит рожден ден. Нери, честито годишнина! днес ще разпускам пред компа...връщам се назад да търся къде бяха иманата ви от фейсбука и да ви каня  bouquet

# 654
  • Varna
НЕРИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, МНОГО, МНОГО СЕ ОБИЧАЙТЕ!!!

Момичета, радвам се, че ви хареса бебенце. Исках да ви разсмея, да ви стане още по весело Grinning
ВЕНЧЕЕЕ, Hug
Душоооу, кЪт мразЯ теЗ стЪргУтини бе дУшЪЪЪЪ rotfImao ще трябва да изимслям другУ ама шЪЙ измисля аз Wink
Еййй, Елинорчик,  Hugда ви е честита Биллата, много ще сте улеснени, много!!!

# 655
  • забравих си мисълта...
Медузке,   Hug не се притеснявам мила, но не знам как да обясня, че в това отношение съм небрежна, ами какво да правя, като от фотография не се интересувам, ами не ме влече и това е. Виж за шевна машина дадох преди 10 години 10 000, 00 DМ, ама като ме влечеше тогава си я купих, пък после се ядосвах, че я видях в BG на половин цена, но беше вече късно.
ЕлинорHug признай си веднага, какво още купи и ние ще ти кажем, дали ти трябва или не.  Joy Joy Joy
Делте, сигурна съм, че ще измислиш, то ако не ги обичаш кокосовите стърготини няма смисъл. Няма да е проблем да си съчетаеш продукти, които биха допаднали на твоя вкус.  Hug

# 656
Ей, само за сладки неща си говорите Crossing Arms
Блазе ви- и аз даже завиждам за Билата, че ви е близичко.

Нери, винаги да се обичате и да сте влюбени!

# 657
Neri,споделени чувства,хармония и уважение ви желая!

# 658
[Елинор,  Hug признай си веднага, какво още купи и ние ще ти кажем, дали ти трябва или не.  Joy Joy Joy

Захар, сол, олио, брашно, прах за цветно пране, сапун, 3 четки за зъби, омекотител, портокали, пяна за бръснене, кус кус, сок от ябълка, котешка консерва, течен шоколад Финети..май това беше  newsm78
Айде, икономке  Wink кажи кое е излишно, освен шоколада  Laughing

# 659
  • забравих си мисълта...
Айде, икономке  Wink кажи кое е излишно, освен шоколада  Laughing

Елинор 777, пяната за бръснене  Naughty! В тази криза, може и със сапун да се обръснат, че на това отгоре са и двама. Та то това си е направо разсипничество.  ooooh!
А шоколада не е излишен,  Naughty той се грижи за доброто настроение,  newsm44 newsm68 а какво по-хубаво от щастлив Овен  smile3503  love001.

Общи условия

Активация на акаунт