Жената Овен/10

• 24 020
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Честит рожден ден на Клои! Hug  love001

Мирамке, много сте сладки Hug. Кой свири на пияното, видях го на снимката и ми стана любопитно? Mr. Green

# 631
Честит рожден ден Клои!

Какво слънце печеше, сега нещо се опитва да се крие newsm78Ще захождам на колоездене.

# 632
Честит рожден ден на Клои.
Здраве, щастие, късмет и любов.  bouquet

# 633

Мирамке, много сте сладки Hug. Кой свири на пияното, видях го на снимката и ми стана любопитно? Mr. Green

Аз свиря, но не съм го пипвала от 3-4години. ) А и сега като е преместено трябва първо да се акордира, за да се свири на него. )

# 634
Честит рожден ден, Клое!

Слагам и кафенце, че да се разсъните  Grinning

# 635
Ели, мерси за кафенцето.Отпада ми колелото за следобед.
Мира, а дребната вълнува ли я пианото?

# 636
Ели, мерси за кафенцето.Отпада ми колелото за следобед.
Мира, а дребната вълнува ли я пианото?

О, да, само да отидем у нас и тя веднага се лепва за пианото да "свири". )

# 637
  • забравих си мисълта...
Честит рожден ден Кloi!                

Желая ти здраве, радост и много любов.

Момичета не се крия, ами нямам време и поглеждам набързо какво сте писали и пак бягам. Иначе какво да пиша като нищо особено не се случило, което да си заслужава да се пише.

Мирама, много сте хубави.  

Ели, мерси за кафето!   bouquet

От мен една бърза тортичка, че моите лакомници пак искаха нещо леко и сладко и аз какво да правя, имах ягоди и хайде, ето им леко и сладко. Само не знам от къде намерих този глупав непрозрачен желатин, но не се оплакват от цвета, хапват си я и си мълчат.

# 638
Уха, Вени!Браво, майсторке  bouquet

# 639
Ох, страшно съблазнителна торта, Вени  Heart Eyes
Откакто отказвам цигарите ужасно ме гони на сладко..Снощи като ми се прияде, ама така жестоко ми се прияде, направо като на бременна изведнъж се сетих за едно прибрано пликче със сушени плодове-ананас и манго. Като ги купих ми се видяха твърде сладки, ама вчера като ги изрових ми дойдоха "дюшеш"  Laughing
След малко ще ходя в новооткритата Била в нашия квартал и смятам да си купя няколко екзотични плода. Нощес нещо сънувах плодове.

# 640
  • Varna
ВЕНЧЕ Hug
Много се радвам, че се появи. А тортата ти наистина е чудесна. Ще се метна да видя аз как я правиш, ей сега Wink
БЕНДЖОЛИНЧО Hug
Преди около, 40 минути минах покрай тебе, ама не ти се обадих нарочно, че имаше там двама от твоите . Wink

ВЕНЧЕ Hug
Видях, че тази вкусотия е ново творение, не я намерих във блога ти. newsm78

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 11:26 от DELTA_DELTA

# 641
  • забравих си мисълта...
Делте, ами тази торта е като Pink Colada. Блата го направих така: 2 яйца + 60 гр захар се разбиват най-малко 15 минути след това се прибавят 42 гр брашно и 20 гр Maizena (царевично нишесте), абе аз си мисля, че ще може и крем (нишесте) ванилия и другия път ще опитам с него, сигурно ще стане даже по-добре, ще ухае по-вкусно.
Крема е от пасирана извара + малко кисело мляко + захар + ром + ванилия захар + кокосови стърготини + листа желатин (разбира се предварително втечнени). Блата го намазах с мармалад от ягоди + ром и отгоре прибавих крема след като се беше леко стегнал. Наредих ягодите и полях с червен желатин, но този беше със сигурност нещо фалшив. Отгоре поръсих с кокосови стърготини. За от страни затоплих мармалад от ягоди + ром + кокосови стърготини и като се охлади го намазах след това посипах отново с кокосови стърготини. Това е. Става много лека и вкусна. Може да се направи в различни варианти, като се сменят алкохола и плодовете. Може и с шоколадов крем и алкохол или изобщо шоколадов крем + ядки + вишни. Всичко е въпрос на фантазия. Такава със шоколад ще правя за 27.04, че Лаурент има рожден ден и е поканил децата от детската градина. Някаква фирма от Salzburg ще организира партито, ще има игри, ще ги гримират (като за карнавал) и други неща и илюзионист или клоун, зависи какво ще намерят. Дано само времето да е слънчево, че да празнуваме в градината. Ако е лошо ще трябва да е вкъщи и толкова деца - лошо. После ще падне голямо чистене, но какво да се прави децата искат да празнуват.

# 642
  • Varna
ВЕНЧЕ Hug
Благодяра ти мила. Само, че хич няма да хакам тия кокосови стърготини, че ми писна от тях. Ще изпляскам нещо друго Wink
Надявам се да имате прекрасно време за Ден ден на Лаурент и да видим снимки, че ти си майстор и на това Hug smile3521

# 643
  • забравих си мисълта...
Делте, аз на снимките не съм майстор. Нали съм инвалид по отношение на техниката, аз снимам само с GSM-а и каквото излезе, това e. Но то нали знаеш:   hahaha "Маймун седнал- маймун из`лял" Wink, та и моята работа такава Wink, няма какво да се оправдавам с какво снимам.  Joy Joy Joy

# 644
  • Varna
Много ти е добър GSM-a тогава smile3521

Да се похилите малко момичетаhttp://www.youtube.com/watch?v=XKLuHfdsihY&feature=player_embedded#!

Общи условия

Активация на акаунт