Жената Овен/10

• 24 021
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Мими/ Медузкеее, ужасно много се смях    Joy Joy и познай сега какво правя?  Laughing fiuuuuuu Мимииииии, мимими мимимимииииии, мими мими мимиииии, ми ми ми ми мииииии..
Защо не се обажда Вени?  Thinking Нещо сърди ли ни се?

# 616
Вени, виждам те......... gydi
 Hug Hug Hug Hug
Ели, развеселихте малко, аааа smile3521 newsm62

# 617
  • Varna
ВЕНЧЕ Hug
нИ сЪ криЙЙЙЙ  Joy

# 618
mishlentze, Mirama

Честит празник, бъдете здрави, обичани и много щастливи!

Захванали сте любимата ми тема-цигарите. И аз като Дидка ги спрях от раз на 4 януари без спомагателни средства. Обаче половинката си пуши по една - две цигари на ден и не може и не може да ги откаже напълно и това много го измъчва.
Ели, заречи се в нещо скъпо  за теб, че няма да палиш и така ще се мотивираш.

# 619
mishlentze, Mirama-честит рожден ден!!!
цигарите......преди 3 години на рожденния си ден изпуших 2 кутии,на др.ден не можех да дишам-и казах-''спирам ги''!!! Crossing Armsоще не съм палила Partyповече инат трябва,а и сега да давам по 5 лева за цигари..........няма да стане Mr. Green

# 620
Аз пак тук...)

Нещо модераторите са ми позатрили половината почерпка с тортите, ама карай. Само на пиене ще го ударим днес тук. ))))
Мина първата част на РДто при майка ми, тя пък милата утре си заминава за Германия. Един меец и нещо стоя и много малко ми се струва. (
Довечера сме малко в къщи и после ще излезем на заведение с един приятел. ) Че то не остана човек и кого да почерпи...)

# 621
Мира,дрънвам 1 мохито за твое здраве и ще се подсладя виртуално,още веднъж най-добри пожелания  Heart Eyes  мерси за почерпката!

# 622
Няколко снимки от празненството при майка ми. )))
Калина е със  специална рокля, изпратена от баба ми. )))) (то все едно тя има рожден ден).

с мама  с мама и тати
като принцеса  и пак   принцесата е сериозна  

# 623
  • Varna
МИРАМЧИК Hug
Не мога да си кривя душата беееее, много сте хубави и тримата, а млаката ти звездичка винаги ме кара да се усмихвам със еййй такава newsm4724 каратова усмивка. Много слънчево дете, много, пу,пу,пу!!!

# 624
Ха ха, "Принцесата е сериозна"- много яка снимка.Ех, кога и аз бях на 26г Whistling

# 625
Мерси момичета. )))))

# 626
Мира, Мишле, ЧРД! Много здраве, благополучие, любов и щастие!

На Вени, Духи и другите рожденнички от предните два дни също честито и най-прекрасни пожелания!

Момичета, на мен ми е страшно натоварено в последно време и не успявам да се включвам колкото ми се иска често. Но успявам да ви попрочета и ви се радвам! Hug Heart Eyes Варненската дружинка сте страхотни! Абе, цялата банда ни е върха!  Grinning
 Мимешките клипчета ме разсмяха hahaha Joy
 Мира, малката слънчева принцеса е прекрасна! Heart Eyes

# 627
# 628
Честити Рожден Ден Kloi!   Hug   Здраве ,щастие и много късмет ти пожелавам!

# 629
Kloi, Честит Рожден Ден! Много здраве и любов!

Прегръдки на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт