Жената Овен/10

• 24 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Честит рожден ден на mishlentze, Mirama и всички прекрасни момичета, чиито празници съм пропуснала последните 2-3 дни.
Да сте живи и здрави и много сладък живот ви желая!
Ама много пишете  Grinning Аз уж съм по цял ден пред компютъра заради работата си и все започвам да ви чета като стигна до края уж да пиша и все не успявам.
Пожелавам на всички с проблеми бързо да се справят с тях!

# 601
Честит рожден ден на Мира и Мишленце! Много здраве, щастие, успех и много любов в живота! Hug  love001

Елиш spoko всичко ще се оправи.

# 602
...не съм ви забравила...ДелтичА вчера ме подсети, че трябва да се разпиша..Wink
Ето, обаждам се  Hug

Усмихвам се, но изглежда не е достатъчно и за това за да не внасям моите си задълбочени мисли - не пиша..

Искам да честитя на всички мои овенца от стадото (на патерици и днешни) много КЪСМЕТ!
Нека този късмет го съчетаят със здраве и любов!!!

Прегръщам ви - една по една  Heart Eyes

П.С. Варненките ..много сте слънчеви момичета  Hug Hug Hug

# 603
Честит рожден ден, Мира и Мишленце ! Да сте живи, здрави и щастливи, да ви радват децата и любимите!

Елиш, я ги остави тези сатурнови дупки! Просто понякога се събира повечко наведнъж, но ще мине. Аз на моя рожден ден нямах нито парти, нито гости-само тримата с мъжа и сина и мина едно приятелче на сина ми, та и него го почерпих. Ако имах пари щеше да е друго, но и това ще стане. Simple Smile

Дидке, и аз съм крива, просто всичко ми е криво, но поне по някой ред драсвам  Grinning Ние сме яки момичета, с няколко тъжни реда няма да се вкиснем, най-много рамо да ударим.  Hug

# 604
  • Varna
ЕЛИШ Hug
Като Елинорчева, ще ти кажа, да не им обръщаш внимание на тия Сатурнови дупки. Важното е здравословните проблеми да не са сериозни, а и да са, да си взела мерки навреме, че всичко да мине леко, леко. А то във работата винаги има проблеми. Който не бачка като кака ти Делта, той е без проблеми. При мене проблема е, че едвали някога ще почна отново работа. ГорЯ глЪвЪтЪ душе. Споделяй тука, може някоя от нас и да може да помогне, нали затова сме си тука във темичката, не само да си слагаме закуски и обяди, ами и да си помагаме когато имаме възможност.
ДИДКЕ Hug
Ти кО си увесила нос бе? Я сЪ вземи у ръце да не наказвам във ъгъла smile3513 Joy
ЕЛИНОРЧЕВА Hug
Гушка, защото си крива. Hug Много ми става криво като прочета, че на някоя от вас му е криво. Знам колко сте силни момичета и за да сте криви, проблема не е малък.  Hug

# 605
  А, проблем не е , ама е мъка голяма. Айде, ще призная вече..спирам цигарите, днес ми е трети ден и който не е пушил не знае каква мъка е спирането им..
Гледам да се занимавам с нещо, то е ясно с какво, но ме гори отвътре и ме кара да се мятам като риба на сухо.
Дано издържа, защото всяка минута е изкушение..
Делтиии  Joy как ли не ме кръсти: Елинорчева, министърката ..още какво беше  hahaha hahaha

# 606
Благодаря на всички за милите пожелания. )))

Ето и почерпка от мен. ))))

# 607
 Елинор-на пълно те разбирам как се чувстваш защото и аз от 4дена съм без цигарен дим и е много трудно.пожелавам ти успех дано да успееш Hug

# 608
  • Varna
ЕЛИЧКОВА Hug
Все ми иде някак така отвътре да измислям имена. Ама то и на другите момичета така бе.  Ей, така ми е гот да ви глезункам. Ти по какъв случай, отказваш тия пущини? Знам, че е трудно да се откажат, цигарите. Само знам, но незнам какво е. Не съм пушила никога, даже не съм опитвала. Но ти пожелавам много сили и кураж да имаш да им устоиш. Със моят мъж не мога да се преборя за това, а виждам, че много му пречат. Лекарите го предупредиха, но колкото е добър и грижовен, за цигарите си се бие като змей и не дава да се издума. И когато му се моля като на Господ, изведнъж сякаш се изправям пред стена. ooooh!

# 609
Аууу, Мире, страхотна почерпка! И все издържана в топли цветове Simple Smile
Не ги отказвам по здравословни причини. Просто ми писна да съм зависима, писна ми да давам по N-та пари за тях, а да ми се досвидват за друго.
Искам да съм свободна от всякакви зависимости, да си почувствам млад белия дроб, да не мирише на цигари у дома. Да не оглеждам в кое заведение или обществена сграда има местенце за пушачи. Ще ми се, ако ми се пали една в компания или кофти момент, ама за себе си знам, че няма средно положение. Или- или..
Бе днес никаква не съм я свършила, само се моткам, сега и котарака ми се гушна на коленете, та съвсем да имам оправдание, че не мърдам  Joy

# 610
Мира, мерси за почерпката!Браво и за цветовия подбор PeaceЕли нали е разбирач и аз да не остана по назад от нея Joy
Ели, нали ти казах за нашето отказване от папиросите!Никакъв проблем нямахме.Зареждаш се с повече дъвки и вода и почувстваш ли нужда или дъвчеш или се наливаш с вода!Ние с мъжа ми карахме колела и във фитнеса се потяхме за да спомогнем за по-бързото излизане на вредните вещества от организма hahahaИздържиш ли месец без цигари, после почва да те отвращава дима Peace
Но най-хубавото е, както ти си написала, че ще си независима и у дома ти ще е свежо Wink

# 611
Мирамка, мерси за почерпката eat newsm24
Ели, и аз искам да ги оставя цигарите, но не ми се получава Rolling Eyes май не го искам толкова силно, и си търся оправдание Mr. Green.
 Преди време когато изпадах в някаква си му там дупки един мой познат от друга тема винаги ме размиваше ето с това клипче: http://www.youtube.com/watch?v=xpcUxwpOQ_A&feature=related
или ето това:http://www.youtube.com/watch?v=LCayacFcCX4&feature=related
 Нали съм Мими, та за това newsm62 със сълзи съм се смяла rotfImbo дано успея да ви развеселя малко.
 Hug Heart Eyes Hug

# 612
Честит рожден ден, Мира!
Пожелавам ти много щастие, любов и хубави емоции!

Много хубава почерпка, вземам си от всичко.

Честит рожден ден и на Мишленце!

Делтич, палците ми бяха нужни за това, че ходих вчера на интервю за работа и в понеделник ще разбера дали са ме Аресали. За което пак искам да благодаря на всички за палчетата  Hug.
Елиш, и за теб  Hug.
Ели, дано да издържиш без да запалиш, аз ги отказах преди 4г. от раз, единствено ми липсваха сутрин с кафето, но и това го преодолях. Правиш така: купуваш си нещо малко, но за душата.

Медуза, ей това второто много ми хареса  newsm62.

# 613
..спирам цигарите, днес ми е трети ден и който не е пушил не знае каква мъка е спирането им..

Hug
От 8ми март не пушим с МиротО  Peace Честно казано, не знам каква е тази воля моя да ги откажа, но без помощни средства го правя, даже и без дъвки...може би с повече царевички  Grinning МиротО все още дъвчи дъвки - и това му помага на него Wink Както и това, че всички наши приятели му казваха в прав текст, че не вярват в това да ги зареже...може и това да му е дало хъс  Mr. Green

Не го мисли толкова - гадното е, че времето е лошо и не можеш да се разхождаш и да не мислиш за това..
Иаз много се кефя, че вече не си тровим децата с дим  Peace
Оня ден си видяхме касичката - и ...182лв. бяхме събрали (днес вече са 100лв де  Joy ) много се накефих...ама като пушихме всеки ден давахме пари за тия гадини, а сега - забравяме да слагаме вътре...
И сме с по 3 - 4 килца отгоре...ама не ми пука.
Един познат ми вика - вземи ги почни пак, че ще станеш прасенце  Joy

Мирка, мерси за почерпката - за мен ако може едно червено вино, че с това ниско кръвно и студ в магазина - трябва да се подгрея Simple Smile

П.С. Аз като не пиша - не пиша, че после не мож'те ме спрете  Mr. Green

# 614
Вени, мила, защо само ни хвърляш по едно оченце и изчезваш, да не се е случило нещо? Hug

Общи условия

Активация на акаунт