Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

• 106 230
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
nordina , поздравления! Наградата ти е напълно заслужена!   bouquet

Пеп-4о, твоите курабийки омекват ли като стоят или стават по-хрупкави?

# 241

Миме, ти още ли имаш пъдпъдъци бе  Crossing Arms
ами вкъщи само мъжо ги яде Laughing и има още доста Rolling Eyes
nordina поздравление за наградата  bouquet

# 242
краси.мира , написа ли някъде рецептата за тези чудесни брауниз?Потърсих в любимите ти, но не я видях Sad.

Заповядай!    Heart Eyes

http://hihonas.blogspot.com/2010/03/blog-post_3721.html   

# 243
Кюфтенца в тесто и, понеже ги пекох във форми за мъфинки, нещо като мъфино-кюфтенца. Rolling Eyes

# 244
Нордина ,честито заслужаваш наградата...

# 245
Съвсем проста манджа, ама така ми се услади  Simple Smile  бъркани яйца със сирене и леко запържен спанак

# 246
  • София
Лабрекс, пак ме изтрепа  ooooh! Това пък сега от къде го измисли  Laughing Ама има страхотен вид. Какво тесто използва? И кюфтетата сурови ли ги сложи или ги обработи предварително?  newsm78

Нордина, приеми и моите поздравления.   bouquet

# 247
  • Сливен
Венета, а с това тесто за козунак може ли да направя руло newsm78

# 248
Здравейте на всички, отбивам се да Ви почерпя по случай Рожденният ми ден

Лек и спокоен ден  bouquet

# 249
  • Ispania
Някой знае ли дали кокосовите бисквити може да се направят с обикновенно брашно или цареви4но newsm78.Много ми харесаха ,но в момента нямам оризово брашно а днес вси4ко е затворено

# 250

kotekiti , честит рожден ден, да си много щастлива, обичана и късметлийка!

Лабрекс, пак ме изтрепа  ooooh! Това пък сега от къде го измисли  Laughing Ама има страхотен вид. Какво тесто използва? И кюфтетата сурови ли ги сложи или ги обработи предварително?  newsm78

Нордина, приеми и моите поздравления.   bouquet

abet, не съм го измислила, видях го, правят се кюфтенца от смлени пилешки гърди с лук, яйце, подправки, слагат се в намаслени формички в средата, бутват се във фурната, в това време се прави тесто от прясно мляко, брашно, белтък и малко вода, като палачинково, налива се около кюфтенцата и се пече 30-ина мин. Понеже няма фенове на бялото месо вкъщи, освен половинката, де Laughing, така по-лесно се изяжда. Ама стават всякакви модификации - кюфтенца асорти от останали колбаси в хладилника, накълцани с ножа, малко хляб накиснат, яйце, подправки и това тесто около кюфтенцето. Не е нещо невиждано, но ей така, за разнообразие. Grinning

# 251
Нордина, честито   bouquet

от мен едни солени мъфинки със сирене и шунка:

Нещо нямам муза за готвене напоследък и караме на аламинути  Rolling Eyes

# 252
  • забравих си мисълта...
Венета, а с това тесто за козунак може ли да направя руло newsm78

Разбира се, Iva i Moni защо не. Но от това количество, ще трябва да оформиш две рула, според мен. Ако го направиш на едно, ще се получи много голямо руло.
И пак ще повторя, след първото втасване съвсем леко с тестото, не го меси отново, а само леко го разтягай или търкаляй, за да го оформиш.
За руло, просто разтегни тестото на правоъгълник, прибави му плънката и го навий съвсем нежно и би трябвало да се получи. Ако сетя за още нещо ще ти пиша.

Labrex, нямаш равна себе си  Hug  bouquet!!! Пак ни изненада с поредната си вкусотия  Naughty.

Kotekiti, честит рожден ден, да си много щастлива   bouquet.

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 15:05 от Venetta

# 253
kotekiti ,честит рожден ден!Да си жива,здрава и много обичана!

labrex ,огладнях като ти гледам тези питчици/мъфини....много вкусни изглеждат... Peace
pina изглежда страшно вкусно  Peace
Вал нямам си най-малка идея.... newsm78

# 254
Много вкусно,много красиво и апетно.
Браво на всички.  newsm51Нордина честита награда...напълно заслужена за майсторството и трудът ти. newsm51
Лабрех пълна с идеи и разнообразие/чакам рецептичката/
Комекити Честит Рожден Ден.Хубав празник ти желая. newsm51
Досега боядисвах яйцата...и хвърлих три пакета бои.На всичкото отгоре и яйцата външно са доста тъмни а вътре жълтъкът е почети бял.
Ядосах се и спретнах един тутманик и гевречета.
Хубав ден ви желая.

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 16:10 от megans

Общи условия

Активация на акаунт