Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

• 106 239
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас

А къде е рецептата за това вълшебство?
Плиийййзззз !  Praynig Praynig
Поздравления - голяма красота!

karzz, mimi P27 ти е отговорила.  bouquet Това е шоколадовия сладкиш с майонеза на sladka hapka, направен с два блата, разрязани и с кремове, които също има в темата.  bouquet

bouquet Благодаря ви!   bouquet

# 436
Краси, ти не само рецептата, а и формичките зайче/пеперуда/сърце си взела  Flutter Много наситени цветове на яйцата   bouquet

Много е вкусна темата днес, следпразнично   bouquet за всички

Ние бяхме на гости по празниците, днес обаче готвих

салати - бобена, млечна и картофена (без снимка,  някак си съм я пропуснала  newsm78

чушки бюрек

печено пиле с картофи

печена риба

Бутерки със спанак и сирене

Шоколадови буритос набързо уловена бройка за снимка  Blush

и пилешки хапки с грах

Хубава седмица   bouquet

# 437
  • ВАРНА
За днес нахутени кюфтенца с кисело мляко

и яйца от празника

# 438
Добро утро!!!

Един глупав въпрос:
От къде купувате ФИЛИРАНИЯТ БАДЕМ,който виждам в/у тортите и сладкишите?

# 439
  • София
***Ади*** , в почти всички магазини го има  Peace Аз пазарувам от Фантастико, там е при блатовете и есенциите за торти. Предполагам и в другите магазини е така  Peace

Браво, момичета, отново сте показали класа   bouquet

# 440
  • София
Ето ги и моите яйца. Ние бяхме на язовир Тополница. Там боядисвах яйцата.

и един сач

# 441
    Страхотни великденски вкусотии!!! Hug  bouquet Hug
    Браво на всички майсторки! smile3501

Ние пък бяхме на Торта "Медовик".От днес за днес.

# 442
  • сред люляците
Пепи, повече неща не можа ли да покажеш?

иланг-иланг , кюфтенцата изглеждат прекрасно! Направо ми се иска да си взема едно   bouquet

verabel, браво за сача! Вкусно bowuu

Селма , фантастична торта! Отдавна не съм правила...

При нас скромно Супа от лапад

# 443
  • Русе/София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Страхотни вкусотии,не мога да изредя поименно,но да си знаете,адмирации от мен  bouquet

шарена зелена салатка Blush

агнето в тавата,в компанията на пресни картофки
Това е от мен ,че бяхме по пътищата и успях само това да направя. Embarassed Party

# 444
Здравейте, момичета!

Кремче Ванилия, много ми хареса борда на тортата, много идейно! А зайчето си е готово, нали? Или си го правила ти?
labrex, отново прекрасна ти е станала тортата! А сега как ми се прияде агнешко и такава салатка...  eat
didibu, и козунаците, и яйцата са ти страхотни!
asyalein, с голямо удоволствие ще споделя за сладките, само кажи кога. Не е трудно, но е изнервящо, защото са дребни детайлчета.
speranzina, краси.мира, Smiley* , delicate, Роца, Val, matze, Pety, Aredhel, megans, PURE ELIXIR, иланг-иланг, verabel,  ilrai78, 3xi, много красиво и вкусно!   bouquet
Роца, PURE ELIXIR, благодаря ви  Hug
Венета, благодаря ти за хубавите думи! Много си мила! Сега съм вдигнала мерник на твоя тутманик, но ще изчакам малко, да ни слегне храната от Великден  Laughing После сигурно ще те моля за помощ  Hug
ditsan, заека е жесток! Много е сладък и пухкав! Аганънцето и кошницата също много ми харесват! Поздравления!
пеп-4o, аз като гледам, всички сме взели същите формички за сладки, то други великденски комплекти май няма. Приготвила си отново ужасни вкусотии!
***Ади*** , в Хит има със сигурност, бяха при стафидите и сушените сливи, в кръгли прозрачни кутийки. Иначе в София в Халите има, на щанда за ядки.
Селма, този Медовик изглежда разкошно!

И аз най-сетне да си покажа невероятните бутчета на Аелис. Всички вкъщи сме единодушни, че това са най-вкусните бутчета, които сме яли! Аелис, много благодаря за рецептата   bouquet  Hug

Успешна работна седмица!

# 445
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ и от мен!

Великденските ми курабии!

# 446
  • София
Леля Ог, възхищавам ти се, винаги казваш по добра дума за всеки!

# 447
Сладък салам тип 'изчисти хладилник и шкаф' Mr. Green Снимах го току що увит,топъл,преди да влезе в хладилника.Ползвах изостанали бисквити от децата,оизсъхнал козунак,печени орехи мляко и масло.

# 448
  • При елфите ...
Нинка/Леля Ог, благодаря ти, много си мила!   bouquet
Бутчетата ти са като за изложба, а великденското ти меню е било разкошно! Страшна фантазия имаш.   bouquet

# 449
Пепи, повече неща не можа ли да покажеш?

можеше, остана ми от плънката на бутерките, но не ми стигна времето да направя една супа  Wink сега като погледнах твоята и съжалих моменталически  ooooh!

Нина,  ама пък са много удобни тези форми, явно затова все сме с такива  Hug Съседката идва да и давам моите, че тя купила едни тънички, стават само за бисквити тип чипс  Laughing Laughing И моля, дай линк за тези бутчета на Аелис, че много вкусно изглеждат, а съм нелегално във форума, да не ровя много  Embarassed

Верче, много апетитетен сач   Peace

vanillla , от какво са така оранжеви курабиите ти отгоре? или е от монитора ми  newsm78 Много са хубавки така   bouquet

и д а   покажа какво закусихме ние днес  бутер-охлювчета

Общи условия

Активация на акаунт