Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

• 105 491
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
момичета както винаги при вас е адски вкусно,само гледам и преглъщам.
Лабрекс ,сподели моляте рецептата за тези апетитни картофки.

ditsan, didolinaa, мислех, че са известни тия картофки. Обелват се (аз не ги беля, а ги измивам хубаво, така са ми по-вкусни), нарязват се на филийки но внимателно, не до края, после между филийките се ръсят ароматни подправки по желание, слагала съм и бекон на тънички резенчета, сланина също, става много вкусно, като се опече. Намазват се хубаво отгоре с майонеза и се поръсват с настърган кашкавал, аз слагам и парченца краве масло отгоре, а може само с масло, без майонеза. Слагат се в тавичка и се пекат, за моята фурна някъде на около 170-180 град, около 40-50 мин., зависи от големината на картофите, пък и от фурната.

ilrai78, и аз уж щях само да го гледам, ама и хапнах. А уж нещо диета след великденските празници, ама........ Embarassed А и домашната ти кокошка как изглежда самооо Heart Eyes  bouquet

И, докато се натуткам, PURE ELIXIR сложила поредните вкусотии! Heart Eyes  bouquet Хлебчето е по една руска рецепта, аз го правих на ръка, но все ми се струва, че някой беше писал, че го е правил в машина, но рецептата е много сполучлива и става една душица, как да я гледам само? Ако те интересува, ще я преведа, а ако се оправяш с езика, направо линк да слагам. Златно хлебче се казва! Grinning

# 556
  • София
labrex мерси отивам да ги правя щото вие се нетърпите.Не лиги точих ми нам кво  Crossing Arms
А това не е зле да го пляснеш там из Любими,така няма да те тормозим всеки път.Аз да те питам видях рецептата на Лео за баницата с майонеза и ми стана странно каква е на вкус  newsm78 Тука ме подкукоросаха за баница и понеже с праз си я ям само аз,та се чудех на коя рецепта да се спра.Искам да е сочна,а не да е суха.Запазила съм си и една твоя рецепта и още няколко де  Heart Eyes,ама с тая майонеза ми е интерсно какво става.

# 557
Лабрекс,аз слава богу имам цели две преводачки под ръка Laughing,мисля че ще се справят,но все пак ако не те затруднява можеш да я преведеш  заради други,на които ще им хареса хлебчето.И аз ще го изпека като теб,само ще го забъркам в машината. Hug
Мерси за рецептата на картофките.    bouquet
Дидолинче, нека и аз да споделя-правила съм баница,залята с майонеза,става много вкусно и сочно. Peace

# 558
  • София
PURE ELIXIR еми разкандардисахте ме,сега ще ида до магазина за майонеза и ако не станеее вие ще я ядете  Whistling.

# 559
  • DE
Добра вечер!
У нас за вечеря, кебапчета и едни работи от картофи(полуфабрикат)

Спокойна ноЩ!

# 560
PURE ELIXIR еми разкандардисахте ме,сега ще ида до магазина за майонеза и ако не станеее вие ще я ядете  Whistling.

Хубава е баницата с майонеза, на мен ми харесва, вкъщи я правя отвреме навреме. Мисля, че ще ти хареса.  bouquet

# 561
Лабрекс,Ilrai78 радвам се че ви харесва питката ми Hug
Лоис,както винаги прекрасна снимка  bouquet

# 562
Хубава е баницата с майонеза, на мен ми харесва, вкъщи я правя отвреме навреме.

може повредата да е в моя телевизор  newsm78 newsm78 , но моите човеци така и не харесаха - първо си мислех, че в мен е грешката, но и на една НГ хапвахме в приятели, същата работа.
Я да е сладкиша с майонеза  hahaha hahaha насън ще станат да ядат.

PURE ELIXIR, кажи моля те рецептата за тези овесени мъфини, щом са сочни  Praynig
matze , простено да ти е за полуфабрикатените картофени, ама другия път кебапчетата да не са във форма на парти-кебапче  Wink

При нас вечерята беше Пиле с кока кола

# 563
  • забравих си мисълта...
Момичета, не знам защо не получавам известия за тази тема, въпреки че съм абонирана за нея. Поради това пак пропуснах 2 страници.
Pina, Hug рецептата ще я напиша малко по-късно.  

Ilrei   Hug, благодаря ти и твоите ястия винаги привличат погледа ми.   bouquet

Labrex, разкошен хляб   bouquet.

И за да не е само спам днешния ми хляб.

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 13:33 от Venetta

# 564
  • DE
Цитат
matze , простено да ти е за полуфабрикатените картофени, ама другия път кебапчетата да не са във форма на парти-кебапче  Wink
Пеп-4о, ама и те са купешки. Продават ги замразени по 30-40 парчета в една торба. Тип "чевапчичи". Абе тук в тЪз държава няма oт къде човек и едно истинско кебапче да си купи. Мизерия голяма smile3511

# 565
  • забравих си мисълта...
Абе тук в тЪз държава няма oт къде човек и едно истинско кебапче да си купи. Мизерия голяма smile3511

Matze, но може да си направи Wink.

# 566
  • DE
Абе тук в тЪз държава няма oт къде човек и едно истинско кебапче да си купи. Мизерия голяма smile3511

Matze, но може да си направи Wink.
Да, да може, ама пак не стават така като тия които се продават в БГ. Със "съмнителен произход и дата на раждане", много си ги обичам newsm53

# 567
  • Ispania
И едни мъфинки само с овесени трици,много сочни се получиха:

Мммм,тези са само за мен Flutter,Може ли рецептата Praynig

# 568
От мен един десерт с изостанал великденски козунак, залят с крем карамел:

# 569
  • ГОре на черешата...
Лабрекс, Венета, разкошни хлебчета Peace!

Едни пилета тука изкусителни на Пеп-чо и Илрай видях, ммм Crazy!

Денерис, сега какво - като не ми остана козунак ще бягам до магазина за един купешки, че ме побъркахте с тези крем-карамелени изкушения Laughing...

И да не е само спам - една солена корона:

И непретенциозни, но затова пък страшно бързи и вкусни бисквитки с майонеза "Цветя":

Общи условия

Активация на акаунт