Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

• 105 466
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
МОМИЧЕТА БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО,ТРОГНАХТЕ МЕ МНОГО С ПОЖЕЛАНИЯТА СИ.Извинете ме че не благодаря поименно но ЕГН-то си оказва влияние и немога да ви запомня всичките и за да не пропусна някой огромно благодаря на всички.  bouquet  bouquet  bouquetИ да поясня че май сте останали с грешно впечатление дъщеря ми не е малка навърши 24г.но тя винаги ще е малката ми дъщеричка.
От мен днес теглена баница,кифлички калцоне и сладки с шипков мармалад и орехи по рецептата на макс мама,кюфтета мозайка и картофено пюре но снимки покъсно че са за вечеря
-teglena banica
солени и сладки кифлички
-калцоне

# 676
# 677
nordina да нямаш някоя нова готварска книга  Flutter все разни интересни нещица показваш напоследък. Да го бях видяла по-рано този хлебен пудинг, щях да спретна такъв вместо пицата за обяд, много ми хареса идеята   chef

ilrai78 вкуснооо! беше ми много интересно да прочета как се готви с това чудо (в ресторант обикновено си поръчвам сач ако го има в менюто)

~*~
пица и плодова салата с мед

# 678
Здравейте, аз тези дни правихкисело млякосирене и извара
от днес салата и и да не забравя да покажа козуначеното руло на баба

# 679
  • При елфите ...
От мен солени бисквитки с майонеза. МъжО ги оцени по достойнство, вече са в кулинарната история!  Mr. Green

# 680
Миме, много апетитна таз корона  Peace
Илианка, сача е  Heart Eyes един път  Peace

Да си покажа вечерята и да духвам за днес

Пълнени пилешки бутчета

# 681
Обичам почивните дни! Темата отново е пълна с вкусни и красиви ястия! За всички ви   bouquet   bouquet   bouquet
Pety, да ти е живо, здраво и много щастливо момчето!   Tada Много весела и оригинална идея за торта!
ahasver, благодаря за рецептата!  Hug (не ти е пълен линка, но аз се ориентирах)
nordina, много е интересна каймената кошничка! Изглежда много вкусно!
Трейси, ето тези снимки ми липсваха! И тарталетките, и салатката изглеждат фантастично!
пеп-4o, страхотни са панираните “моркови”! Аууу, пълнените бутчета са един път!
pina, фокачата изглежда  прекрасно! А за бананените бонбони нямам думи! Ще опитам задължително!
Мила Венета, тортата е прекрасна и смятам да я опитам когато отново започна да си закопчавам панталоните  hahaha
zaika baika, много вкусни меню!
ditsan, извинявам се, пак не съм  разбрала  Embarassed Мислех, че имаш малка дъщеричка, тя била на цели 24г!!! В такъв случай си взимам половината пожелание обрато и и пожелавам много много щастие и късмет!   bouquet  Hug Баничката и кифлите са разкошни!
Кремче Ванилия, и пицата, и плодовата салата са супер!
mimi P27, поздравления! Показала си разкошни неща! Много се впечатлих от сиренето и изварата, но и всичко останало е много вкусно!

Аз показвам само тортичката, с която се борих вчера и днес сутринта, а пък довечера ще покажа какво хапвахме.

Тортата беше за подарък, не съм я опитвала, но съм сигурна, че това е най-вкусният Медовик, който съм правила до сега! Селма, отново за теб   bouquet  Hug

# 682
  • ГОре на черешата...
Лелеее, големи вкусотии пак тук - сачове, солени корени, пълнени бутчета, ммммм Crazy...и е дна нежна и прекрасна торта, браво на всички  bouquet! /извинете, че не изброявам имена, но иначе ще засегна някого Rolling Eyes.../

Като ми размахвахте цяла седмица тука едни кремкарамелени-козуначени чудесии не се стърпях и бЕгах до магазин за купешки козунак Twisted Evil:

А иначе този е за колегите утре:

И малки козуначета-мъфинки, по идея на Лабрекс за децата:

Останалото - пиле с картофи и супа с телешко нЕма честта да бъде документирано Laughing.

# 683

Останалото - пиле с картофи и супа с телешко нЕма честта да бъде документирано Laughing.

какво пренебрежение  към тези прозаични, вкусни ястия Crossing Arms
Много ти е хубав козунака   bouquet
И аз гледах, гледах - на всички им оставал козунак и правили сладкиши. Ще трябва и аз да купя, се видяло newsm78

Леля Ог-Нинче, много, много нежна торта си направила   bouquet  bouquet

# 684
  • ГОре на черешата...
Ами Пеп-чо, то има ли смисъл да снимам такива неща - всеки си ги хапва често Rolling Eyes...

А купих аз, мой не ми се зяносваше така, пък и кой ще ти чака домашен козунак да изсъхне Laughing.

# 685
Оле Пепчо,много апетитна снимка! Heart Eyes
Леля Ог,прекрасна тортичка Hug
Мариета,Кремче Ванилия ,mimi P27 , много вкусни неща сте приготвили
Кремче Ванилия,внимавала съм в училище

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 22:15 от nordina

# 686
Момичета, много благодаря за комплиментите!  Hug

Рецептите и на фокачата и на бонбоните с банан са в авторската ми тема - Моите манджи, в подписа ми. Банана става адски, неприлично вкусен просто!  Crazy  Аз и друг път съм правила, но не бях снимала, макар че и сега не ми се получи снимката, батериите свършиха иии....

# 687
Ето и от мен за днес питка и гювечета

# 688
  • сред люляците
[ ilrai78 вкуснооо! беше ми много интересно да прочета как се готви с това чудо (в ресторант обикновено си поръчвам сач ако го има в менюто)

И аз така Peace Но не пречи да пробваш и вкъщи. Няма да съжаляваш Wink

Пеп, Blush

# 689
  • София
Пепи, имат ли рецепта тези орехтеча, и бутчетат са много добро предложение!
pina, много апетитни бомбовки!
zaika baika, много вкусно е и увас!
mimi, и доста време си прекарала в кухнята, прекрасни предложения!
ilrai, богат сач, браво, много вкусно става на сача, нали?!
Aredhel, интересно звучи!
Леля Ог, много нежна и красива торта! Със сигурност ще се зарадва човека за когото е.
mari_eta, много вкусно и вус, това карамелено козуначе, лелеееееее....
Star, гювечета скоро и аз ще правя, много ги обичам, много хубава питка!

У нас барбекю - пилешки шишчета, сръбска наденица и филе херинга. Херингата явно беше замръзявана и после размразена, много се разпадаше и нямаше никакъв вкус. "Поправих" я с много лимон и подправки. Купихме и две парчета пушена - същата работа, абсолютно безвкусна.

Общи условия

Активация на акаунт