Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

• 105 447
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Фокача с крема сирене, зехтин и босилек

# 661
На всички,които са имали празник вчера честит рожден ден!!!
пожелавам им много здраве,късмет и щастие!!!
/на патерица,ама като бързах и забравих вчера  ooooh!То ЕГН-то не е виногвно,а възрастта  Mr. Green/

Val ,ето това са мъфините по дюкански.Преди 2 дни ги публикува PURE ELIXIR.Аз тъй като не съм дюканска прибавих много малко изкиснато сирене накрая и 2 лъжици пшенични трици.
Бързо ми се изпекоха на 200 гр. без вентилатор.
Цитат
3 яйца,200 гр. извара,щипка сол,щипка черен пипер,щипка сминдух/може шарена сол/,1 кафена лъжичка бакпулвер и овесени трици на око/приблизително 6 суп. лъжици/,докато стане смес като за мъфини.Разбърках с миксера и напълних 6 гнезда.Изпичат се по-бавно от другите мъфини,проверявай с клечица.Формата ми е силиконова и не съм ползвала никаква мазнина.
На сутринта още си бяха мекички.
Изварата може да се замени със сирене или сирене-крема.
Ако вместо мерудии и сол се сложи подсладител стават сладки и диетични кексчета.

# 662
  • сред люляците
ilrai78  smile3508 добра идея, тъкмо се чудех какво да направя от моя лапад в хладилника, ще пробвам тази рецепта  Hug

Пробвай ги. По наш вкус са ужасно вкусни  Mr. Green

# 663
  • София-Младост
От мен само едно кексче с фанта...другото сега се готви.  Simple Smile
Цветя на патерица за всички рожденници-малки и големи.  Simple Smile

# 664
ahasver,много апетитни содени питки,записах си  рецептата. Peace
Трейси,красиви бисквитки и пухкави козуначени мъфинки!
Лабрекс,идва ти муза и на теб,я какъв сандвич-като малка картинка!
Дитсан ,ЧРД на малката,да е здрава ,весела,щастлива!
Венетта,честит празник и на теб,от всичко което ми се иска да ти пожелая слагам здравето на първо място,а после-всичко останало,за което си мечтаеш,нека се сбъдне!     bouquet
портокал,много вкусно оризче!
Нордина,интересна идея за пълнена кошничка е вчерашния ви обяд!
mery_poppins1,и при теб са станали много пухкави мъфинките! PeaceИ аз ги предпочитам със сирене или крема.
vesi_nn,пак много красиво!

От мен само златният хляб на Лабрекс:

Лабрекс,благодаря за рецептата!   Heart Eyes Hug
Аз го направих с кисело мляко/нямах прясно/,пък и наумих да го сплета на плитка,но тестото наистина става много мекичко,трудно го оформих и накрая фитилите си се сляха.Но пък е много пръхкав и вкусен! Peace

# 665
Ето и нашият десерт - еклерчета с крем сирене и стафиди

# 666
Честит рожден ден на Венета  bouquet   на дъщеричката на Дитсън  Heart Eyes и на Дейвид на Петя  Heart Eyes
От снощи-Пица

Сладкиша на Сладка хапка Heart Eyes

# 667
При нас, за десерт - тортичка по рецептата за Балантайнс крем - този път с ягоди и къпини:

# 668
Смайли, много апетитна тортичката  newsm51
delicate, а сладкиша ти е много, много сочен  Peace този е на почит в къщи.
Аелис, ориза ти е невероятно апетитен  Heart Eyes
Вики,  прекрасно еклерче си показала, толкова апетитно, аха да посегне човек към него   bouquet

Продължаваме да ядем  фалшиви продукти и днес  закусихме "орехчета"  Shocked

а да, да си покажа и оцета, готова е партидата. Малко се забави, но беше  на студено място и бавно се избистря (всъщност още малко мму трябва, но.... започваме го, че ми писна от купени)

# 669
Домашни бонбони - банан в шоколад

# 670
  • забравих си мисълта...
Мила Селма,  Hug след като реших да правя експерименти за рождения си ден по отношение на външния вид на ето тази торта

Любимата торта на Ели и всички деца от квартала и училище

и както предполагах не се получи, но   нали знаеш Овена си знае неговото, та вида не се получи така както исках, но на вкус както винаги си беше неповторима, въпреки че нямах амонячна сода, а тук в Австрия няма такова нещо или поне аз не знам да има и затова я направих с нормални блатове.

Аз за всеки случай реших да приготвя и нещо допълнително. Направих един блат по тази рецепта и после забърках пасирана извара + 100 мл кисело мляко + захар + коняк + кокосови стърготини + ванилия захар + 4 бр. листа желатин. Отгоре наредих ягоди, залях с червен желатин и отново поръсих с кокосови стърготини. Въпреки всичко изядоха първо традиционната за рожден ден вкъщи торта и днес си похапват от тази както ти я нарече Чийзкейк.

Мили момичета още веднъж благодаря много за сърдечните пожелания.  Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 18:21 от Venetta

# 671
Хоп и аз съм готова с обяда........
Пина,чудесна фокача и бонбонки  Hug
Venetta ,у вас винаги е вкусно  Heart Eyes
пеп-4o ,честичко ми се иска да прескоча от другата страна на Балкана и да те навестя ммм... Blush
Smiley* ,delicate ,kostilq ,PURE ELIXIR ,Аелис ,и от вашите неща няма да откажа  Naughty

Хлебен пудинг с пилешко и броколи

# 672
Smiley*,пеп-4o , много вкусно при вас  bouquet
pina,неустоими бонбони Heart Eyes
Страхотна торта от Венета  bouquet
Нординка,отново интересно предложение Heart EyesМоля за рецептата Hug

# 673
Домашни бонбони - банан в шоколад

Може ли рецептата?    bouquet

# 674
 Hug
От мен Козунак, Запеканка с броколи и макарони, Къпани яйца (от великденските  Wink) и Спагети

Общи условия

Активация на акаунт